Той я заряза , защото е девствена

• 11 390
  • 268
  •   1
Отговори
# 165
Вече се обърках какво не и е ясно на приятелката ти.  Определено не е гей, но не е и мъж, явно....  Или и той няма опитност и си съчинява, че бил спал с жена, всъщност се притеснява и иска да спи с опитна за да му покаже това онова в леглото, за да не се изложи. Мъжкото его понякога е доста отвратително понеже има някакъв стереотип, че мъжете трябва да бъдат едиси какви , да не плачат, да не знам си какво...   В предвид, че е на 39 може ако наистина има толков ангажименти към близките си наистина да е нямал време за личния си живот и връзки

Да , има проблемно семейство .. Веднъж като са излезнали сестра му звъняла да го пита за съвет какъв телевизор да си купи . Друг път му звъняла да му каже , че трябва да отиде да наглежда племенника си (самотна майка е) докато тя  е навън . Малката сестра и тя го тормозела да я учи да шофира , понеже и предстояли изпити ... Също така ходи да прави пазар на майка му

# 166
Кое му е проблемното в това да напазаруваш, след като живееш с майка си?!?  Жената ли да мъкне торбите?

# 167
Като чета тая тема се замислям колко ли са ме проучвали и мене... С много момичета съм излизал и по някое време съм решавал че не стават. Добре че нямаше фейс през повечето време. Е не съм ги мотал по 5 месеца, най много по месец, ама схващането за мъжете как не пропускат възможност е много погрешно. Нямате си идея колко подигравки отнася в мъжка компания някой дето се е напил и одумкал някой крокодил.

# 168
  • София
Как какво не й е ясно на приятелката й - отказал й е! Това е най-голямата обида, особено за жена, решила да си дари най-скъпото най-после! А да вземат да й откажат! Срамота, ужас!

# 169
... Моята приятелка казва,  че като му го е видяла му дава макс 14 см. .. така на око погледнато
Бе че набито око има тая девственица...

# 170
Според мен е постъпила правилно като го е попитала дали е гей .
Нормално е да си го помисли  като месеци наред я размотавал . Няма нормално хетеросексуален мъж , който ще направи това . За няколко срещи може да прецениш дали тази жена ти харесва , даже още на първата среща преценяват  . Аз лично като жена на първа среща не ми ли допадне мъж , въобще няма да има втора среща , па камо ли месеци наред да излизам с него .
Той е излизал месеци наред с нея - всяка сряда вечер и всеки уикенд . Той сам е пожелал да зачестят срещите и е канел насам натам . Тя не го е насилвала . Тя не е предлага срещите . Той сам е организал срещите и винаги е питал къде иска да отидат . Това определено не прилича на мъж , който не я харесва ,

# 171
Как какво не й е ясно на приятелката й - отказал й е! Това е най-голямата обида, особено за жена, решила да си дари най-скъпото най-после! А да вземат да й откажат! Срамота, ужас!

Наистина обидно е. Трябва туй най-ценно цветенце да си го пази до гроб и да не го дава никому.
Само тя да му се радва.

# 172
Авторката не поясни къде се развива действието, че вече почвам да си ги предтавям двамцата като корабокрушенци на пустинен остров без други хора около тях, даже и без телевизия.

Доскуча ми - колежките не коментират с хъс (щото темата сама по себе си е тъпа ), та почнах да се ядосвам на правопис и тия "излезнаха-влезнаха".
Не си разбрал, в темата ядосването е по повод липсата на "излезнаха-влезнаха", тропа се само на една затоворена врата с дни наред и никой не осъзнава че има много други зад които е предостатъчно фън и забавления. Тотално олицетворение на "много шум за нищо".

# 173
Леле, мотал я пет месеца.
За първи път ли става ясно, че хората правят нелогични неща, играят игри, четкат его и т.н.?

# 174
За първи път ли става ясно, че хората правят нелогични неща, играят игри, четкат его и т.н.?

Защо ги е играл тези игрички , като не печели нищо ...?

# 175
  • Варна
Според мен е постъпила правилно като го е попитала дали е гей . - Абе, девойко - ти на колко беше? Това най-малкото е невъзпитано да оставим, че трябва да си идиотка да не се усетиш
Нормално е да си го помисли  като месеци наред я размотавал . Няма нормално хетеросексуален мъж , който ще направи това . За няколко срещи може да прецениш дали тази жена ти харесва , даже още на първата среща преценяват  . Аз лично като жена на първа среща не ми ли допадне мъж , въобще няма да има втора среща , па камо ли месеци наред да излизам с него . - Ти каква си че да определяш кое е нормално за всички хетеросексуални мъже? То за много от тях е нормално да пият, ама не и всички. Ти като жена може да правиш каквото си искаш, ама не си мъж.
Той е излизал месеци наред с нея - всяка сряда вечер и всеки уикенд . Той сам е пожелал да зачестят срещите и е канел насам натам . Тя не го е насилвала . Тя не е предлага срещите . Той сам е организал срещите и винаги е питал къде иска да отидат . Това определено не прилича на мъж , който не я харесва , - Чудесно, искал да излизат щото е имал нужда от това, искал да прецени ще го бъде ли или не - ами преценил, че няма. Измъкнал се е тъпо, ако въобще е било така, но да кажем вярвам.
Я кажи повечко за тоя мъж, че добре подложи за оплювка, ама да не му се е наложило от 20 годишен да поеме грижите за всички и сега да се чувства длъжен? Може прЕателката да е била нужната глътка свеж въздух, ама ядец. Вашите разузнавания не показаха ли, че размера е стандартен за географските ни ширини и ако девицата дири по-голям трябва да се насочи към африканския континент.

# 176
Ако една жена излиза пет месеца с мъж и накрая не го "ощастливи", каква е вероятността да е станало така, защото е фригидна или лесбийка спрямо вероятността все пак да не го е харесала достатъчно? Същото е.

Той как я е обидил неощастливявайки я, не знам, но да питаш хетеросексуален мъж дали не е гей също е голяма обида. Та логично я е блокирал. Не защото е девствена, а защото е груба.

# 177

Защо ги е играл тези игрички , като не печели нищо ...?

Щото не става в леглото и го знае.
Мъж който може не се мота дълго.
Даже и месец му е много време за чакане.

# 178
Не се мота, ама като знае, че после няма отърване?
Тя ще му е дала най-ценното все пак, има да се отплаща... Може да е преценил, че не може да плати цената на тая ценност казвам.

# 179
Не и длъжен да плаща.
Не живеем в 15 век.
Това че семейството и девственицата си въобразяват, че са в 15 си е техен проблем.
Няма закон, който да накара мъж спал с девствена да се жени за нея.
За мен този си е чесал егото само.
И знае, че в леглото не става, затова и нищо не е правил.

Общи условия

Активация на акаунт