Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 087
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Нареждам се между Миси и Дилеми с гифчетата към еп.35 🙃

Как беше Мики - по-абсурдно от загубата на паметта на Серкан беше само връщането ѝ 🤣

И неусетно се оказахме близо до финала на 1-ви сезон 😜

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 19:17 от Margarita N.

# 241
  • София
Здравейте! Heart Eyes
Мира, Flowers Hibiscus за червената херинга. Много интересно и полезно четиво. Sunglasses
Почти като американското " Да разлаем кучетата!" Stuck Out Tongue Winking Eye 
Различни прийоми за отвличане вниманието на публиката /обществеността/. Nature Volcano
Нищо ново под слънцето. People Eyes

Момичета, Heart Eyes отново разчитам на вашата подкрепа! 

35 епизод на Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı
Излъчен на 13.03.2021
Хаштаг #hatirliyorum "Спомням си"

Серкан. Еда я няма. Еда я няма.

Селин: Серкан, ела. Еда я няма. Еда я няма.
Серкан: Какво искаш да кажеш?
Селин: Не знам. Беше тук, но после погледнах и вече я нямаше.
Серкан: Как така я нямаше?
Селин: Не знам! Погледнах, нямаше я.
Серкан: Паднала ли е?
Селин: Не знам. Сигурна е паднала. Къде ще отиде?

Серкан: Къде беше за последно?
Дениз: Не, няма я от тази страна.
Селин: Серкан, какво правиш?
Серкан: Как така какво правя? Ще скоча след нея.

Серкан: Еда! Еда, къде си?
Глас: Г-жа Еда е намерена.
Селин: Намерили са я!
Глас: Другата яхта я е намерила и спасила.

Еда: Много благодаря, наистина. Вижте, паднах от тази яхта. И изглежда Серкан ме търси.
Г-н Кемал: След малко ще бъдем там. Ще кажа на капитана, да съобщят по радиостанцията на брета. Вземете това. Слезте долу и изсушете косата си. Долу има сешоар.

Серкан: Еда? Добре ли си?
Еда: Серкан? Добре съм. Просто много се уплаших.
Серкан: Никъде ли не си ударена?
Дениз: Еда, добре ли си?
Еда: Добре съм, Дениз. Паднах...

Дениз: Как падна? Как стана?
Еда: Подхлъзнах се, а г-н Кемал ме е видял да падам. Веднага ме взе на яхтата си. Стопли ме, направи необходимото. Благодаря му.
Дениз: Добре. Най-важното е,  че си добре.
Серкан: Благодарим ви.
Г-н Кемал: Няма защо. Г-жата е късметлийка.

Дениз: Наистина ви благодаря много. Спасихте живота на годеницата ми.
Г-н Кемал: Всеки би направил това.
Севим: Еда, добре ли си? Много се изплашихме.
Еда: Добре съм.
Г-н Атеш: Всъщност би било добре да отидеш в болница.

Еда: Не, не. Няма нужда. Стана от непохватността ми. Достатъчно е да се прибера у дома.
Дениз: Между другото, имаме два дена до сватбата. Бихме искали да ви видим след нас.
Еда: Наистина много ще се радваме.

Г-н Кемал: Наистина много бих искал. Но утре трябва да бъда в Истанбул, имам много важна работа. Животът е пълен с изненади. Може би ще се срещнем отново. Но все пак благодаря за вашата любезна покана.
Еда: В такъв случай и аз благодаря. Наистина много ви благодаря.
Дениз: Хайде, ще те сгрея.
Г-н Кемал: Пазете се.

Еда: Дениз. Изпуснах си колието.
Дениз: Какво?
Еда: Изгубих си колието.
Дениз: Сега ли му е времето...Първо дай да те стоплим.
Серкан: Приятен ден.
Г-н Кемал: Приятен ден.

Появи се нов герой в историята, г-н Кемал. Да видим каква и колко значима ще бъде неговата роля за хода на събитията!  Sunglasses

# 242
Дилеми, голямо благодаря за труда, който полагаш за нас  Kissing Heart

Gift Heart

Sparkling Heart

# 243
  • София
На линия съм и аз.  Дилеми с нетърпение очаквам всяка сряда вечер. Това ме връща в онези незабравими дни, когато гледахме онлайн. Сега си припомням всичко отначало.

# 244
  • София
Последен завой преди моста или накратко: Любовна мобилизация

Мело: Не се разстройвай вече. Моля те. Отишло си е. Какво можеш да направиш, Дада?
Еда: Това колие е много ценно за мен, Мело. Знаеш. Спасих се, но не можах да намеря колието. Край с него, не можах да го спася.
Мело: Скъпа, нека вещите пострадат, отколкото с теб да се случи нещо. Зетят ще ти купи ново.

Еда: Какво означава ново? Как ще купи ново? След два дена има сватба, знае, но дори не помръдва.
Мело: Всичко това е лъжа. Фалшиво е. Това не е истински брак.
Еда: Ти знаеш това, Мело. Той си мисли, че е истински. И въпреки това дори не трепва. Ще полудея. Какво трябва да направя? За да се навра в очите му, наистина ли трябва да седна на масата за бракосъчетание?

Мело: Така ли казваш? Тоест...Интересно... Струва ли си да седнеш на масата за бракосъчентания?
Еда: Ей Богу! Сега ми дойде на ум такава идея  и искам да я направя.
Мело: Мисля, че е великолепна идея.

Еда: Ако това ще помогне да си върна Серкан, съм готова на всичко. Знаеш ли как изглежда това?
Мело: Последният куршум на любовта.
Еда: Последен завой преди моста. Защото ако поема по моста, ще изляза на другата страна.

Айфер: Еда, дай ми пръста си. Надени това. Готово. Против зли очи. Защото все те урочасват. Постоянно урочасват красотата ти и прекрасното ти сърце. Не е ли вярно. Остана само да паднеш.
Мело: Ами падна.
Еда: Паднах. И загубих колието си. Добре, лельо, благодаря. Ще го нося.

Айфер: Добре, изобщо не го сваляй. А какво ще стане с това? Има два дена. Кога смятате да отмените?
Еда: Няма да отменим, лельо. И ако това ми върне Серкан, готова съм да седна на сватбената маса.

Айфер: Чакай малко, не съм чувала такова нещо. Такова нещо няма да стане. Полудя ли? Какво ще направиш? Наистина ли ще седнеш на масата за бракосъчетания, за да се върне Серкан?
Еда: Лельо, това е последният ми шанс и последната надежда. 

Айфер: Момиче, каквото и да направиш, той от нищо не разбира. И ако седнеш на масата за брак с Дениз внезапно ще извика „А!“ и ще си спомни ли?
Мело: Срамота, како Айфер. Съдбата обича усилията. А и освен това...Любовта не слуша думи.
Еда: Да. Точно така.

Айфер: Каква хубаво поговорка. Супер! Но на практика това не работи. Не се получава.
Мело: Но все още има такова нещо, като енергия. Жено, има позитивна енергия и ти нищо не можеш да кажеш за това. Добре, разбирам те. Но Еда насочи всички усилия към резултата. Серкан може и да не я помни, но някак си...Каквото и да прави, той винаги е до Еда. Лъжа ли е, грешно ли е, ти кажи.

Еда: Наистина, лельо. Той не може да ми противостои. Знам това и мисля, че всички знаем това.
Мело: Подкрепям Дада във всяко нейно решение.
Еда: Вижте, кълна се. Ако в резултат на тази игра отново не си спомни, ще закрия темата Серкан завинаги.
Айфер: Ако не стане, ще затвориш темата Серкан?
Еда: Но имам два последни дена, лельо. Принудена съм да направя всичко по силити си за тези два последни дни.

Мело: Тогава обявявам любовна мобилизация!
Еда: Това е любовна мобилизация! Лельо, ти би ли дата пет?
Айфер: И аз участвам.
Мело: Ей! И ти ще участваш.
Айфер: Добре, заради любовта. Заради любовта.

Разнообразни чувства бушуват в Еда. Съжаление, че е загубила пръстена-колие, скъпият символ на любовта им със Серкан, отчаяние, че Серкан все още не си спомня, тревога и притеснение, че дните отминават и сватбата – лъжлива и фалшива наближава, с нея и последната възможност Серкан да си спомни миналото им, двоумление да отменя ли или не събитието,  надежда, че има още какво да направят....И взема решение –ще седне на сватбената маса! Отчаяната ситуация, изисква отчаяни мерки!

# 245
Тези епизоди не са ми сред любимите и ми е за предпочитане да си припомням избраните от Дилеми моменти Grinning

# 246
Дилеми, благодаря ти за труда и старанието! Flowers Hibiscus

"Срещаме се в ART & TECH за GOOD SUMMIT 2022!"

"AtasayXHandeErçel Capsule Collection, която се грижи за всеки процес от проектиране до производство, ще бъде незаменима това лято със своя блясък и изключителни дизайни."

# 247
# 248
Зад кадър от заснемането на рекламата за Atasay.

https://twitter.com/Vamanim/status/1524435965804228609

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 20:17 от midnight__sun

# 249
  • София
Край, темата е приключена. Край.

Енгин: Какво искаш да кажеш с това :“Всички свърши“?Братко, не разбирам? Сериозно ли говориш?
Серкан: Сериозно, Енгин. Съвсем сериозно. Свърши, наистина свърши.

Енгин: Не, не се предавай. Не се предавай, продължавай докрай.
Серкан: Как да продължавам, Енгин? Омъжва се. След два дена се омъжва.
Енгин: Какво?! Омъжва ли се?!
Серкан: Да. Да.

Енгин: Но Джерен ни каза, че всичко това е игра. А и видя ли вчера при въпросите как изпаднаха в паника?

Серкан: Не е истина. Джерен ни е дала грешна информация. Или сама си е въобразила нещо. Няма никаква игра. Има само една истина: след два дена, на 20-ти март, Еда се омъжва.

Енгин: Не. Грешиш братле. Има друга истина. И тя е, че ти си влюбен в Еда, братко. Това е много забележимо. Мисля, че трябва да опитате да поговорите отново.

Серкан: Енгин, за какво ще говоря? Ако ме обичаше, нямаше да се омъжи за друг, нали? Не би могла да се омъжи. Какво мога да кажа? Еда се отказа от мен, затова повече няма Еда. Край, темата е приключена. Край.

Какво още да направим?

Селин: Дениз, загубих. За втори път загубих от Еда. Не мога по никакъв начин да държа Серкан далече от нея. Случилото се на дефилето и на яхтата. Серкан се изплаши до смърт, че с Еда може да се случи нещо.
Дениз: Селин, не се отказвай веднага. Първо се успокой.
Селин: Как да не се предавам, Дениз? Какво още да направим? Казвам ти, че свърши. Не разбираш ли?

Дениз: Цялата ти паника и тревоги са свързани с нашите снимки.
Селин: Как да не се паникьосвам, за Бога? Който и да е това, няма намерение да се спре.
Девниз:Раздели се учтиво и без обиди със Серкан., иначе ще стане много лошо.

Селин: Изтри го и всичко свърши, така ли?
Дениз: Разбира се, че не, Селин. Виж, ако искаш да спечелиш, трябва да си силна. Трябва да вкопчиш нокти в целта си, да се устремиш още повече. Трябва още повече да се концентрираш върху нея.

Селин: От къде е тази самоувереност, наистина ми е интересно.
Дениз: От къде идва тази самоувереност? Защото вече с Еда няма да имаме фалшив брак, а истински.
Селин: Какво? Как така?

Дениз: Когато Серкан започна да рови, взех мерки, подадох истинско заявление. Сега Серкан знае, че ще имаме истинска официална сватба. Остава само и ти да направиш същото като мен, дя седнеш на масата за бракосъчетание със Серкан.
Селин: А със снимките какво ще стане?

Дениз: Какво ще стане с тях? Ще разберем някак кой ги е изпратил.
Селин: Никой не ми идва на ум.
Дениз: Селин, всеки от обкръжението ти може да бъде. Всеки. Но кой?

Мръсникът подлец Дениз!!! Пада все по-низко и низко! Въобще не го е грижа за Еда, за нейните чувства, когато разбере, че е била излъгана! И какво ще постигне с полагане на реални подписи? Бракът няма да се консумира, защото Еда не иска и никога не е имала и най-малкото намерение, да е женена за Дениз. Била е измамена и няма начин да няма процедура за анулиране на такъв брак. Тя ще анулира брака, защото не иска за е женена за Дениз!!!! Точка. Какво постига той?! Разправии, яд и тревоги за Еда и известно време, докато се анулира брака според изискването на процедурите.

# 250
# 251
  • София
Ситни, дребни....като камилчета.

Еда: Отново закъсня.
Селин: Еда, искаш ли да си сложа картата отпред? Няма нужда да чакаш пред вратата, и да ми засичаш времето.
Еда: Ако бях на твое място, щях да побързам.

Селин: Какво става тук? Какво става тук,Серкан?
Серкан: Какво имаш пред вид под „Какво става“? акво означава това? Ето това става.
Селин: Кога ще престане това?
Серкан: Не си ли моят ПР мениджър?
Селин: Не съм ПР мениджър на този проект.
Серкан: Не си ли моят ПР мениджър?

Селин: Не съм се занимавала с това дефиле.Какво следва, Серкан? Планираш да участваш в други дефилета?
Серкан: Какво общо имат другите дефилета. Извинявай, но ме помолиха за помощ. Защото дефилето беше за благотворителност.

Селин: Винаги имаш оправдание.
Серкан: Знаеш, че не обичам оправданията. Разбра ли? Затова каквото е, това е. А и не ми харесва, да давам обяснения.

Селин: Ще ти кажа нещо. Не затова се върнах при теб. Не заслужавам такова отношение. Ясно ли е? Ако си взел решение, изпълни го докрай.
Серкан: Селин, какво общо има това? Селин, ще спреш ли? Селин.

Дениз: Здравей.
Еда: Селин, тук ли си била? Аз те търсех. Просто сложихме пръстените. Нали те интересуваше много. Пръстена е на ръката ми. Реших да те успокоя.
Селин: Много се успокоих. Поздравления.
Еда: Благодаря.

Дениз: Серкан, искаше да проведеш среща, за реставрацията, затова дойдох.
Серкан: Тогава ще говоря с Енгин, за да проведем веднага тази среща.

Дениз: Видя изражението му, нали? Разстрои се, само при вида на пръстена.
Еда: Да, трябваше да види пръстена.
Дениз: Еда, трябва да се възползваме от тази възможност. Не трябва да правим повече грешки. Ако се наложи, ще седнем на тази сватбена маса.
Еда: Ахъ. И аз така мисля.

Дениз: Ще направя всичко възможно, сватбата да изглежда истинска.
Еда: Надявам се, да не се стигне до сватба, Дениз.
Дениз: Не, и аз не искам, но...Хайде, да започваме. Ще поканим всички.
Еда: Хайде.

Серкан: Не, наистина се женят. Сериозни са. Това не е игра, казвам ти. Наистина се женят.

Енгин: Как така? Сигурен ли си, братле?
Серкан: Пръстенът. Тя продължаваше да показва пръстена си.
Енгин: Добре, но...

Серкан: Не, Енгин. Свърши се. Не искам да слушам повече за Еда. Не искам. Всичко свърши. Няма игра. Всичко свърши. Не искам Еда.

Енгин: Добре, братле, но вкарахме нови хора в играта. Спомни си. Какво ще правим с Дениз?
Серкан: Какво ще правим с Дениз? Моля те, погрижи се за това сам. Защото не искам да го виждам.

Енгин: Добре, ще измисля нещо.Ето какво си мисля, Серкан.
Серкан: Какво?
Енгин: Тези пръстени , не може ли да са фалшиви?

# 252
# 253
  • София
Серкан, когото познавам...

Еда: Какво правиш тук?
Серкан: Разлях нещо на ризата си и дойдох да се преоблека. Ти какво правиш тук?
Еда: Документите на пристанището бяха тук. Дойдох за тях.
Серкан: Тоест, ще работиш. Леле.
Еда: Да, мога да правя няколко неща едновременно. Каза, че излизаш.

Серкан: Казах, че излизам от кабинета. Еда, излязох, за да работя. Затова, ако позволиш, искам да работя.
Еда: Ти...ти  защо не ме поглеждаш?
Серкан: Моля?
Еда: Не ме поглежхдаш в очите. Наясно ли си? От сутринта не ме поглеждаш в очите.

Серкан: Организаторът ви не е ли долу? Не я карай да чака.
Еда: Все още си там. Ревнуваш ли ме?
Серкан: Да ревнувам? Не. Да ревнувам, не. Мечтаеш си.
Еда: Така ли?
Серкан: Да, така е.

Еда: Сигурен ли си? Защото все още не ме гледаш в очите.
Серкан: Опитвам се да си закопчея копчето, Еда.
Еда: Не ме гледаш в очите, но чувам гласът на сърцето ти, Серкан.

Серкан: Странна си наистина. Не разбирам, какво искаш да направиш. Защото току що организирахте сватба с бъдещия си съпруг. Нали го има Дениз. Ще се омъжиш за него.
Еда: А ти ще се ожениш за Селин.
Серкан: Да, така е.
Еда: Но не можеш да накараш сърцето си да млъкне.

Серкан: Еда... Ако ме познаваше наистина...Щеше да знаеш, че спазвам обещанието, което съм дал. И че винаги го изпълнявам. Обясних ли добре?

Еда: Серкан, когото познавам, не е такъв. Серкан, когото познавам, няма да послуша никого. Не можеш да го принудиш да прави неща, което не иска.

Серкан: Каквото искам правя, Еда.
Еда: За съжаление, не ме убеди. Надявам се, един ден да видиш истината и да не е твърде късно, Серкан.

Може и да не сте съгласни с мен, но...Sunglasses
     Според мен Еда отиде твърде далеч с играта си. Открито и демонстративно флиртува и фамилиарничи пред Серкан  с Дениз. По никакъв начин не показа на Серкан, че се интересува от него сега, по никакъв начин не го окуражи да говори открито с нея. Имаше няколко откровено важни случки и разговори, и ако тя беше казала правилната дума или направила правилният жест, Серкан щеше да се разкрие, нещата щяха да се развият по друг начин. Тя усеща, че той си спомня нещо, но... Предизвиква го по неприятен, хаплив, понякога обиждащ го начин. Само му подхвърля реплики, заяжда се с него, иронизира го, понякога почти му се подиграва.
     Но ...Това не е предишният, уверен в себе си Серкан. Това е Серкан, изпълнен със семнения, догадки, някакви спомени... различни разкази от различни хора за забравеното минало. Серкан няколко пъти й зададе директни въпроси за Дениз и отношението й към него.Тя винаги отговаряше,  че е влюбена, че иска да се ожени. Как да се бори Серкан, с кого да се бори, защо да се бори?! Според него, тя си е избрала Дениз. Точка. Дори да я харесва, дори даже да е влюбен в нея, тя е направила своя избор. Какво да направи Серкан?!
     В защита на Еда ще кажа, че тя не иска нова любов с новия Серкан. Тя иска да се възроди тяхната изстрадана, пълна със спомени, някои неприятни, но и с други, много хубави, не, прекрасни спомени! Тя иска да оживее отново тяхната, голямата, единствената, вечната им любов. Това иска Еда и не мога да я виня!
... В предишен преговор казах, че когато една лъжа стане твърде голяма и продължи твърде дълго, тя се превръща в чудовище и започва да живее свой собствен живот, по свои собствени правила. И започва да „изяжда“ създадетите си и замесените... започва да взема жертви...Да видим кой ще бъде жертвата на тази така голяма, досадно и тягостно дълго продължила лъжа.

Направих толкова грешки заради теб. Толкова съжалявам!

Дениз: Изглежда, няма да постигнеш нищо, като каза на Серкан за играта, Джерен. Нали? Това означава, че тази тайна информация, не е достатъчна, за да накара Серкан да се върне при Еда. Това разбрахме, нали така?
Джерен: Вече обясних, защо му казах, Дениз.

Дениз: Да, разказа. Знам това. Но се чудя, дали има нещо друго, за което ни си ми разказала? Информация, която ще накара Серкан да напусне Селин и да се върне при Еда.
Джерен: За какво намекваш? Защото намам какво друго да разкажа.

Дениз: Сигурна ли си?
Джерен: Сигурна съм. Този, който има тайни, това си ти, Дениз. Нямам нищо за криене.
Дениз: Не остана нищо за криене? Добре, отиде ли да кажеш на Еда, че си говорила със Серкан?

Джерен: Добре, а ти отиде ли да признаеш на Еда, че я обичаш? Осъждаш приятелството ми с Еда. Но не виждаш ли своите постъпки? Нали си много честен човек, добър приятел, Дениз. Хайде, стани. Иди и кажи на Еда, че си влюбен в нея. Признай си. Толкова много те въздигнах в очите си. Направих толкова грешки заради теб. Толкова съжалявам!

Дениз: Извиняваш ли се сега, какво?
Джерен: Да се извинявам?!  Не мисля да се извинявам. Не можеш да се причистиш, като хвърлиш мръсотията върху мен, Дениз. Преди да направиш нещо, седни и помисли два пъти преди това. За да не направиш грешка.

Сложна, непредсказуема е човешката природа. Както казват, човек има две страни – тъмна и светла, Ин и Ян. Коя страна ще надделее, зависи от семейството, в което расте и живее човек, от приятелите му, от мечтите и желанията му. Случва се нещо, дребно, незначително за другите, но... за определен човек това може да е ключът, който да отвори вратата към тъмната му страна, към бездната на завистта, лъжата, измамата, подлостта, предателството, омразата... За Дениз ключът беше спонтанното и невинно на  пръв поглед предложение от Еда  да й помогне да върне спомените на Серкан чрез обявяването на фалшиво предложение за брак.
     И се отвори вратата към падението на Дениз, към поругаването на обещания, приятелство... отвори се вратата към Ада на Дениз. И ако си изгорил всички мостове, ако си предал всичките си приятели... няма кой да ти подаде ръка и да се спаси от бездната. Падаш... И гориш в Ада на презрението и забравата. Това е.
     Сега Дениз подозира Джерен и я подпитва дали тя не е пратила снимките им със Селин на Серкан. Но не може да се сдържи и открито й се подиграва и надсмива. Тя обаче му каза верните неща, стига да има кой да чуе и разбере. Браво, Джерен!

# 254

Общи условия

Активация на акаунт