Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 098
  • 737
  •   1
Отговори
# 450

HANDE ERCEL БЛОКИРА СМЕТКИ НА KAAN. ИНТЕРВЮ ЗА КААН ПРЕДПОЛОЖЕНА ВРЪЗКА С HANDE ERCEL

# 451
  • София
Здравейте! Heart Eyes
Първо с малко закъснение Stuck Out Tongue Winking Eye честитя рожденния ден на скъпата ни Черешка - прекрасната Мая! Heart Да има хубаво детство, да бъде щастлива и много обичана!

По темата на деня, седмицата, месеца...Rolling Eyes
Аз споделям мнението на Мира, че се касае по-скоро за приятелска връзка, според мен от типа Еда - Дениз. Не искам да съм сам/сама, дай да  излизаме понякога и да си правим компания и ако помислят, че имаме връзка, нека! Връзка за отклоняване на вниманието. Само че Ханде и Керем са в пика на известността си и всяко тяхно действие, всяка дума се следят и анализират. И от едни и същи думи се правят коренно противоположни изводи и заключения. Според желанията, предпочитанията и целите на говорещите и пишещите. Докато не го чуя лично от тях, за мен те не са заедно, но нямат нови романтични връзки.
И от мрежата:
Най-доброто оръжие е: ЛЮБОВТА Най-силният щит е: УСМИВКАТА Най-голямата сила е: УМЪТ

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 01:25 от Dilemi

# 452
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един прекрасен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 453
Добро утро момичета!
Спорна седмица.

По повод новата връзка на Ханде ,Аз също съм на мнение като някои от момичетата че това не е връзка а обикновено приятелство но папараците го изместят в фон на връзка. По различни групи се твърди че Ханде и Керем са заедно даже си строят къща в местноста която Ханде е купила където Керем  я е водил на един от последните й рождени дни. Така че всичко което се говори извън това е чисто и просто спекулации.

Ново от Башак

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 06:50 от azisiq

# 454
Инфо:
В Ютуб първи епизод на сериала вече мина 39 милиона гледания Trophy

Gift Heart

# 455

Видях го това в Туитър, поздрав от Ханде за Мая е навярно.

# 456
Добро утро и от мен!
Пожелавам Ви една прекрасна и ползотворна седмица. 🍀💕
Моите следващи две ще бъдат по-натоварени от обичайното, но ще наминавам. 😉

Проверих историята на Ханде - не е поздравявала Мая. Предполагам, че са качили нещо старо в Туитър. Няма да крия, че много бих искала Мая и Ханде да запазят връзката си независимо от обстоятелствата между Ханде и Керем.
Тайно се надявам, че Ханде е поздравила Мая извън социалните мрежи. ❤️

Много ми допадна този колаж на Керем 🌞🌞🌞

И една снимка с Мая, която завинаги ще пазя в сърцето си 😍

# 457
Добро утро Animal Bee

И от мрежата:
Най-доброто оръжие е: ЛЮБОВТА Най-силният щит е: УСМИВКАТА Най-голямата сила е: УМЪТ

Усмивката била най-силният щит ли ? Хайде тогава да се заредим от усмивката на Ханде , за да ни е хубав деня , да освежим въздуха и да се защитим от лошите енергии. Stuck Out Tongue Winking Eye

Подготвила съм ви цяла колекция усмивки днес и ще ви досаждам цяяяял ден. Nature Sunny
Започваме в хронологичен ред с усмивките на Селин от "Дъщерите на Гюнеш".

Срещнали се някак Любовта и Приятелството.
Любовта попитала: „Защо по света има нужда от теб, щом ме има мен ?
А Приятелството й отговорило: „Да оставям усмивка там, където ти оставяш сълзи...“
Heart Exl

# 458
Добро утро, прекрасни!

В този кратък живот няма нищо случайно:
всяка бивша любов си остава омайна;
всяка нежност боли, ала носи и радост,
ако с друг я делим и във младост, и в старост.
Неизбежен финал с грандиозно начало...
Щом веднъж си живял, няма нищо нахалост.

Добромир Банев
Всяка от нас пази в сърцето си спомен за една любов.
Ще запазим и за тази, защото е свързана с нещо важно от делника ни.
Иии ... всяко чудо за 3 дни. /казваше баба:sparkling_heart:Sparkling HeartGift Heart/

Скрит текст:
Аз ли нещо не разбрах, но ме мъчи един въпрос:
Според това, което прочетох в темата, ябълката на раздора между двамата е в това, че Керем се е съгласил да участва в проект на Дисни и не е споделил първо с Ханде. Впоследствие се отказва от проекта. Скоро имаше снимки след работна вечеря с подписалите договор  с Дисни и там беше Ханденце. Ето това ме гложди - Керем се отказва, Ханде подписва. Сигурна съм, че съм пропуснала подробности, които за вас са изяснени, но не се ровя из социалните мрежи и имам неяснота по темата. Правилно ли съм разбрала или нещо бъркам?
      Пъстър и усмихнат ден, прекрасни!  Успешна нова седмица!

# 459
Здравейте! Heart Eyes
Първо с малко закъснение Stuck Out Tongue Winking Eye честитя рожденния ден на скъпата ни Черешка - прекрасната Мая! Heart Да има хубаво детство, да бъде щастлива и много обичана!

По темата на деня, седмицата, месеца...Rolling Eyes
Аз споделям мнението на Мира, че се касае по-скоро за приятелска връзка, според мен от типа Еда - Дениз. Не искам да съм сам/сама, дай да  излизаме понякога и да си правим компания и ако помислят, че имаме връзка, нека! Връзка за отклоняване на вниманието. Само че Ханде и Керем са в пика на известността си и всяко тяхно действие, всяка дума се следят и анализират. И от едни и същи думи се правят коренно противоположни изводи и заключения. Според желанията, предпочитанията и целите на говорещите и пишещите. Докато не го чуя лично от тях, за мен те не са заедно, но нямат нови романтични връзки.
И от мрежата:

-------------------------------------------------------
Най-доброто оръжие е: ЛЮБОВ Най-силният щит е: УСМИВКА Най-голямата сила е: УМЪТ
обичам оръжията и войната в сърцето на Европа-
щит усмивка - истинска или фалшива ....
сила-ум-научен, IQ, интуитивен, любовен ум? или ние, които пишем?

# 460
Бабче , в спойлер питаш, в спойлер отговарям. Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Според слуховете още през миналата година както Ханде, така и Керем, са подписали договор с Дисни+. Вече кога ще се осъществят проектите им зависи от тях самите. Имаше слухове, че Ханде е обмисляла да се включи в един проект, но е отказала, защото имало по-разкрепостени сцени. Joy След има-няма 1 месец излезе втора клюка, че Ханде е отказала, но пък Керем е приел да участва в същия този проект, без да го обсъди с нея и затова са се скарали. Също намесиха и Демет Йоздемир, защото ще участва във въпросния проект , Ханде ревнувала от нея. Joy Февруари месец писаха, че Керем е отказал проекта, заради целия шум, който се е вдигнал. Дали наистина има нещо такова не се знае, драскачите си пишат, а пък ние четем. Joy Четем и понякога вярваме, но с едно наум. Stuck Out Tongue Winking Eye Реално чак сега, чак тези дни получихме потвърждение от Ханде,  че е подписала с Дисни+ , но това не значи , че се е случило сега. За Керем после писаха, че неговият проект с Дисни да го очакваме през 2023година.

Нося ви втора порция усмивки с Хаят от "Любовта не разбира от думи"

Ако ти се усмихнеш, ще се усмихна и аз. Не е важно дали ти ще видиш усмивката ми или аз ще видя твоята. Дори не е важно какво ще видим. По-важно е какво ще почувстваме. Heart Exl

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 10:29 от mikipoli

# 461
Здравейте,

Към слуховете добавям също:

Скрит текст:
Бирсен започна цялата каша със статия, според която Ханде изхвърлила Керем от Розовата къща заради това, че скрил от нея, че ще се снима с Демет. Честно казано не мисля, че Керем е човек, който е неискрен, нито пък че Ханде е истерична и ревнива жена.
Демет ще си партнира с Бугра Гюрсой в Дисни (той беше екранен партньор на Ханде в Азизе), но неговото име се спрягаше от самото начало, така че участието на Керем може и да е измислица на журналистите.

И в духа на Дисни:

# 462
Дисни+ започнаха да следват всички посланици на марката.

https://www.instagram.com/disneyplustr/

В духа на Дисни и от мен.

# 463
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Сигурно някои от вас вече са запомнили, че за мен личният живот на актьорите/актрисите, които следя не ми е първа грижа и не е  на живот и смърт кой с кого е. Приемам го за информация и толкова. Никога не си позволявам да давам оценка и да слагам епитети...Личният живот си е техен и всеки постъпва както намери за добре. Не смятам, че от социалните медии може да се опознае човек, за да кажем, че ги "сменя като носни кърпички" или, че нещо е пиар....Животът ни поднася всичко и всеки реагира както усеща случващото се. По важното  за мен е в какви проекти снимат двамата и какви каузи защитават....А във форума съм чела какво ли не от потребители, които са обръщали мнението си на 180 градуса и вече нищо не би трябвало да ме изненадва...Но ...пак се изненадах...
Отново казвам...успокойте топката...Животът продължава...

# 464
Благодаря, mikipoli.        
Благодаря, Gery Fan.
В общи линии правилно съм разбрала.
Цитат
Бабче , в спойлер питаш, в спойлер отговарям. Stuck Out Tongue Winking Eye

Това прочетох скоро, хареса ми и го споделям с вас.
        Много хора мислят, че между двама души любовта е достатъчна, че тя побеждава всичко.
Може би да, ако сме на 17. Но всъщност горчивата истина е, че колкото и силна да е една любов, далеч не е достатъчна.
Тук не говорим за това, че трябва да присъстват доверието, страстта, приятелството, това е от ясно, по - ясно.
Тук говорим за посока. Посока, в която трябва да гледат двама души. Виждания за бъдеще, възгледи, намерения, планове.
Дори и двамата да искат едно и също нещо, но в различно време, това е в състояние да убие и най-великата любов.
 Любовта трябва да е като крачките, моите да съвпадат с твоите. Защото, ако единият забави крачката, когато другият се обърне, вижда, че е сам.
Не забравяй, че напред по пътя си можеш да срещнеш някого, с когото да уцелиш своя ритъм. А назад - Никого.!
                                                           Мария Куртева

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 23:50 от бабче-mp3

Общи условия

Активация на акаунт