Отговори
# 180
Здравейте. Ние тези дни имаме баба и не съм писала.
ЧРД на ЕДИТА! Да е жива и здрава. Да расте голяма хубавица.

Разгледах всички снимки. Срещата е била много хубава. Децата са много пораснали.Завидях ви. Аз ще се опитам тази събота или неделя да сляза до центъра и да осъществим една мини среща със Сиса.
Диди, тортата е приказна.
Златина, честито. Много да те радва и да слушка малката.
Кити спи без възглавница, а чаршафчетата и ги сменям на 2 седмици.

# 181
  • Gabrowo->Sofia
Добро утроооооооооооо
и Честит Първи рожден ден на Едита! Канеста, желая ви много и само приятни изненади покрай Едита   bouquet
Златна, честита ви радост в къщи! Да е живо и здраво златното ти момиче!

# 182
  • Карлово
Честит първи рожден ден на Едита!

# 183
Канеста , да ти е жива и здрава Едита!Да е много късметлийка , да се обичате безкрайно и всичко лошо вече да е зад вас!!! newsm51

# 184
  • Sofia
ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН НА ЕДИТА! Tada

ЗЛАТНА ,ЧЕСТИТА РОЖБА! newsm30

# 185
Добро утро!
ЧРД на ЕДИТА! Да е жива и здрава и много щастлива!
Златна, честито ти момиченце - да е живо и здраво и много да те радва! 

# 186
честит рожден ден на едита!!! да е жива и здрав, весела и игрива!!!
 newsm59  newsm38  Gift
златна, честита рожба!! да е жива и здрава и много радост да ти носи!!!
днес закусвахме овесени ядки с банан и кейти много ги хареса. трудно ми е да й правя разнообразни закуски. за утре ще поръчвам ози. някой тук поръчва ли още от там.
за чаршафите- сменям ги 2 пъти на седмица. обикновено като сменям нашите, сменям и нейните, за да не забравям. спим без възглавница.
диди, я започни бизнес с тези торти! гарантирам ти успех!   bouquet
диди79, четох някъде, че може корнфлейкс след 10-тия месец, но да е чист. без разни там шоколади, мед и други такива овкусители. аз смятам скоро да дам. 
симка, аз винаги съм си била толкова кг. ако пък ме беше видяла веднага след като спрях кърменето.....

# 187
  • София
Канеста, честита ти рожденничка! Да ти е жива и здрава Едита и да  ти носи много щастие и гордост Hug
Златна, честита ти дъщеричка!!!
Момичета, много хубави снимки от срещата, така, като гледах не само  ноемврийчетата се най-красивите, но и техните майки Laughing И Елспет, недей да скромничиш, не че не си и дама с чар, но си мацка и половина Wink
Ние в неделя бяхме на детски рд, пълна лудница, около 10 хлапета, само едно по-малко от Вики, лелеееее, много палави бяха, особено момченцата, събраха ми очите, викат, скачат, минават през бебетата Laughing

# 188
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕДИТА! ДА Е ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И МНОГО ДА СЛУША МАМА И ТАТКО!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАМА КАНЕСТА!  bouquet

Росен като че ли хапва най - добре на обяд - половин супа и малко пове4е от половината ядене.

# 189
анеле, а ти как си. предполагам отшумяха вече проблемите с гърдите.

# 190
  bouquetЧРД на Едита! Здрава, весела щастлива! Честит празник и на семейството на Канеста! Heart Eyes
  bouquetЗлатна, честито и на теб! Да ти е живо и здраво детенце, да те радва много! Heart Eyes

# 191
  • София

Честит рожден ден на Едита!Здраво,красиво и усмихнато момиченце да расте!
     bouquet  bouquet  bouquet

Аз сега се връщам от исул.Вече ми писна.Все  с нови заболявания ме запознават.От утре съм на физиотерапия.3  вида процедури по 10/15.Как ще ходя,кой ще ми гледа детето-незнам вече.Лудница!
По този повод-някой може ли да ми каже какво е екстензия?Какво означава-поне с това да съм подготвена? Tired

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 11:11 от Исайкова

# 192
Честит рожден ден на Едита!Да е много здрава и весела!И да носи много радост на цялото си семейство!
Аз не съм влизала във форума отдавна-ще се опитам да наваксам с четенето , но искрено се съмнявам!Надявам се, че всички мами и бебета са здрави и добре!Честито на всички рожденици, чийто празник вече е отминал-да са много, много щастливи!
Елица е добре-ако може така да се каже с постоянното редуване на хрема с кашлица  Sad, но какво да се прави.Ходи и щурее из цялата къща-постоянно вади цялото съдържание на шкафовете, а аз се опитвам да насмогна с прибирането...

Исайкова-това, което аз знам за екстензията е, че посредством тежест се опъва дадена част от тялото на човека-използва се при счупени и разместени кости-обездвижва се крайника и с тежестта бавно се опъва и съответно намества.Наскоро чух, че се използва не само при счупвания, но скромните ми познания свършват дотук  Embarassed

И един въпрос накрая (простете ако вече сте го дискутирали!)- защо сте махнали първото детенце от списъка, мисля, че беше Александър на мама Еди?

# 193
  • София
Исайкова, гледай по-ведро на нещата. Те понякога изглеждат по-сериозни отколкото са. Дано тази физиотерапия ти помогне. Екстензията е някакъв вид физическо упражнеие. Синоними са протягане, разтягане, изтегляне. Стискам палци всичко да е ОК.
Юка, ще пробвам и аз корнфлекс скоро - все пак си е разнообразие за следобедна или сутрешна закуска.
Бубе, ще ни добавиш ли данните за 1 г. - 77см и 8600. Благодаря ти предварително

# 194
  • София
ЧРД на Едита! Много здраве и желая!

Честито и на Златна за малката Златина!  bouquet

Взех някои от решенията. С мъжа ми излязохме на вечеря и направихме голямата говорилня, пообсъдихме някои неща, сега съм по-спокойна. Отвреме-навреме ме обхващат страхове за бъдещето, чувствам се неосъществена, тресва ме домакински комплекс, феминистични настроения, амбициозни тръшкания и прочие. Та имах нужда малко да се поизясня.

Закуски Роси още не яде, пие само мляко. Веднъж пробвах да и дам попара, не я прие с възторг. Така че яде твърда храна на обяд, следобедна закуска, а от няколко дни хапва неща като задушени зеленчуци, коричка хляб, сирене, жълтък, докато ние вечеряме.

Общи условия

Активация на акаунт