Отговори
# 195
Отвреме-навреме ме обхващат страхове за бъдещето, чувствам се неосъществена, тресва ме домакински комплекс, феминистични настроения, амбициозни тръшкания и прочие. Та имах нужда малко да се поизясня.

Мен като ме треснат и си каzвам, че е от времето, пълнолунието, магнитната буря или смяната на сеzоните  Joy

Майче на мен вълнени чорапки ми трябват zа в ботушките. За в къщи естествено с гумички  Wink

# 196
чрд на едита!
да е здрава и засмяна за радост на цялото семейство!

Отвреме-навреме ме обхващат страхове за бъдещето, чувствам се неосъществена, тресва ме домакински комплекс, феминистични настроения, амбициозни тръшкания и прочие. Та имах нужда малко да се поизясня.
мдаа, аз съм така от снощи. прибавям и нещастна и сдухана. освен това не виждам никакъв начин да се измъкна от бебешката ситуация, в която доброволно съм се натикала. за мен тия дни светът ще е драма. така че така че няма да пиша докато не се оправя.

# 197
Честит рожден ден на Едита!  bouquet

Завивките сменям един път в седмицата.Виктория спи с импровизирана възглавничка(много тънка и преди я ползвах за украса,но детето свикна да си я гушка докато спи и я отстъпих)
Dudu разбирам те относно шкафовете.Докато се ровех сега в нета ми направи впечатление,че много кротко дете си имам,а то причината за това каква била:отворила шкафа с моето бельо(който сега е празен,а бельото е навсякъде по пода),изпразнила го,настанила се вътре и дъвче един чорап с такова задоволство,все едно е най-прекрасното кулинарно произведение.Та и аз засега не мога да се справя с този проблем.Не помага нито строго "Не",нито пляскане през ръцета......нищо.Дори на няколко пъти се е прещипвала сериозно затваряйки вратичката,но и това не я отказва.А по принцип от други неща,които са й причинили болка(радиатор,фурна и т.н.) се пази,обикаля ги отдалеч и като ги види почва да си повтаря "апе"-"апе".

И мен ме беше треснало и едва преди седмица се оттърсих от това състояние.

# 198
Симка, ако знаеш колко болна тема и за мен отвори. Thinking

П.П.Някой знае ли защо пространството между поста ми и подписа ми е толкова голямо? newsm78

# 199
то май темата е болна за всички тук  Thinking и за да избягам от всичко това, се впуснах в такава авантюра.......не любовна ooooh! май скочих преди да кажа хоп. скоро ще разбера и ще ви кажа какво е и що е.

# 200
  • Gabrowo->Sofia
Били, предполагам, че заради картинката с котенцето остава място.
Юка, успех в начинанието!
Абе да няма някаква обичайна за майките депресия около годинка след раждането, нещо като следродовата депресия? Какви са тези драматични настроения... пожалавам освежаване на всички засегнати от драматизма на битието ни   bouquet
Аз отивам да обядвам, докато Ваньо спи, защото иначе много се нервира хлапето.... а майка му огладява вече.

# 201
  • София

Канеста да е здрава и много, много щастлива, прекрасната дъщеря!

# 202
Били, предполагам, че заради картинката с котенцето остава място.
  bouquet Това е била причината.

# 203
  • Пловдив
Абе това да не е нещо от сезона - и на мен от вчера ми е нещо напрегнато и свито, а и имам някаква температура 37.1
Понякога и мен ме обхващат едни мрачни настроения, по - скоро притеснение, а знам, че трябва да се гледа положително на нещата, за да не оказваме влияние и на малчуганите
Юка, с гърдите имах само втория ден по - големи проблеми  иначе нещата се успокоиха, даже едната гърда съвсем омекна, а другата има малко твърдинки;
Бубе, може ли и нашите мерки да впишеш - аз ги бях писала преди - 9950гр и 78 см

# 204
  • Карлово
Само мен ли не ме тресе носталгията по предишния начин на живот и ми харесва така. Но пък след 7 години грижи за чуждите, може би затова ми е добре да се грижа за моето.

# 205
честит първи рожден ден на Едита newsm59

# 206
Само мен ли не ме тресе носталгията по предишния начин на живот и ми харесва така. Но пък след 7 години грижи за чуждите, може би затова ми е добре да се грижа за моето.

По-различно е........

# 207
  • Sofia
Здравейте мами,
И мен не ме тресе носталгия.Освен това ,аз постигнах професионално каквото исках.Децата са ми точната бройка,каквито си ги исках.Харесвам се каквато съм,преодолях и този момент Мъжо е почти превъзпитан,но не прекомерно,иначе става безинтересен.Има неща които куцат,но и тях ще оправим.Сега гледаме смело напред:-)

# 208
и на мен ми се струва , че е сезонно. още не се е стабилизирало времето и атм. налягане ... някъде към средата на декември ще се оправим, каза баба ми  Joy

# 209
настроението е малко по-читаво при мен.
след голямо чудене да бъде или да не бъде, отидохме на концерта на м. белчев. и понеже последно се чухме с брат ми и жена му (главените гледачи) следобед и казахме, че няма да ходим, се наложи да помъкнем и петранчето. залата беше нафрашкана. ние си отстъпихме седящите места на едни девойки, защото стана ясно, че с детет на седящо място няма как да стоим, и се пльоснахме на пътеката до изхода. с дружно дундуркане изкарахме 1 час и се прибрахме. всъщност м. белчев изпя 3 песни и след това започнаха да се изреждат разни изпълнители, пеещи написани от него песни. не ми беше хрумвало, че няма баш рожденникът да се мъчи цяла вечер с пеене, а трябваше. пак хубаво беше... и на цялата тази галимация, детето се влюби в ескалаторите на ндк и откарахме поне 15 минути слизайки или качвайки се насам-натам. смешна петра.
сега предстои банята. 

Общи условия

Активация на акаунт