Отговори
# 210
  • Карлово
Леле, Майче, Петра си е цял герой. И половина даже. Аз Мартина на открито на Д2 не се осмелих да я заведа, браво на вас Laughing

# 211
Ноемврийската дружина 2005, нашият априлски отбор 2006 ви моли да ни подкрепите, като гласувате за нас за Банда на годината" ето тук:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145570.0. Хиляди благодарности и   Hug

# 212
  • Димитровград
Добър вечер и от нас!!!
Да ви се връщат стократно хубавите пожелания!Днес не остана време за форума,но то се разбира-рожден ден и прощъпулник слети в едно и стана голяма галимация.Свещта на тортата я загаси няколко пъти с пръстчетата,докато накрая се опари и разплака.Не поиска да я духне,жалко,че цял месец тренирахме.Много и беше интересно всичко и добре се представи.Като търкулихме питката,първо тръгна след нея и се наведе и я целуна,незнам дали е излезнало на снимките,ако го има,ще го пусна.После чак разгледа какво е подредено за вземане.Избра химикал и черпак.Рецепти ли ще пише-незнам.Много подаръци и балони и голямо радване падна.Айде лека нощ!
Мдааа,моята депресия мина и замина вече.

# 213
бързам преди да стане 12 ....и Честитя първия рожден ден на
baloniЕДИТА baloni
Да е жива и здрава на мама kanesta и тати и те покрай нея, че да и се радват! Много хубави неща и желая и от сърце?

majceto За концерта на М.Белчев не трябва да се изненадваш, те презентираха, че ще има много други изпълнители..

# 214
  • София
Честит рожден ден на Едита

Ох успях преди 12.
Девойки, заминавам във Виена на обучение newsm44 Тооолкова се радвам. В светлината на днешните размишления, какво да кажа аз като си оставих моите на чужди хора. Сърцето ми се къса, но всеки избира.
Някоя мама дето е била във Виена, да сподели, моля.

Какви са тези априлки, много ли са интригуващи?

# 215
  • София
Добър вечер!
 55И ние бяхме на концерта.Аз останах изключително доволна.Много ми хареса!Продължи 3 часа.Да-пяха и други изпълнители-Васил Найденов,Тони Димитрова,Веселен Маринов и др.,беше хубаво.Имаше едно хлапе,което ми изпълни душата -с какъв глас пя.А на Белчев песните са завладяващо красиви и чувствени.
та всичко бе на ниво/като изключим няколко гафа с плейбеците Rolling Eyes/

Ама Майче,как сте издържали и час.Наистина малката е голям герой. Wink

Днес подскачах вкъщи,някакви упражненийца jump,а Кристи както си седеше и ме гледаше почна да се къса от смях.Чак залиташе:)Явно доста смешна съм била.Но пък беше забавно Laughing

Ели,кога заминаваш,за колко време?Разкажи.Една моя позната учи там:)
Айде лека нощ желая на всички!!! newsm46

# 216
ели, последната не-бременна нова година бяхме във виена. супер изкарахме. много евтин град в сравнение с други, в които сме били (париж, амстердам, барса...). в смисъл, че не сме се ограничавали изобщо в това да сядаме на кръчми, сладкарници, да пазарувам и т.н. открихме евтина страхотна кръчма "сантиметъра" и мога да ти дам напътствия как да стигнеш до там - виенските шницели са 2 броя и са огромни (диаметър ок. 20 см.), с пържени картофи, салата и това струваше ок. 5-6 евро. ние поръчвахме 1 порция за двама ни. ммммм
австрийската оригинална тора сахер не струва в сравнение с тази на неделя, но затова пък е скъпичка, защото е местна забележителност. хевречета, сладки и други местни вкусотии си струва за си вземеш, но не и бонбони моцарт - единият им вариант е много гнусен. H&M са завзели целия център с поне 5 магазина и по нг има чудни намаления. задължително трябва да си купиш прасе - носело щастие. на български "имам късмет" в превод на немски звучи нещо като "имам прасе" Simple Smile - ние накупихме кила плюшени прасета също както и кила дървени налъми от амстердам.
освен това грац е на ок. 1 час път, така че и там можете да наминете. градчето е много китно и усмихнато. повече не мога да пиша, но ако имаш конкретни въпроси - свиркай.

чрд на днешните рожденници!

ЧРД НА КИТА ТУ Simple Smile!

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 09:08 от majceto

# 217
Здрасти!
И мен са ме обхванали една ужасна депресия и притеснения за бъдещето. Но като се замисля по-задълбочено определено ще да е от времето Thinking Всъщност имам си прекрасни дечица и страхотен мъж и както казва един мой приятел "Умни сме, красиви сме. Ще се оправим"

Виена е град с атмосфера. На мен много ми хареса там. Имам приятелка, която работи във Виена и ни покани на гости. Мислим да отидем на пролет, без децата.
Мерките на болното ми коте Ивчо, което отново е на антибиотик са 78 см и 10,600 кг
Честит празник на днешните рожденици!

# 218
Здравейте.
Мами имам въпрос. Как вървят квартирите в София? Имаме идея да се местим там. Но искам да проуча и този въпрос, че да реша дали си струва.Ама в по-нормалните квартали. И да ви кажа, че въобще не познавам София.

# 219
  • София
Майче, newsm20
Аз не съм ходила в чужбина, но сега ще си отходя с тази работа. Финансовата страна на нещата не ме притеснява, тъй като не плащам аз. А колкото до веселбата, аз ще бъда с напълно непознати хора, дори може би не българи. Та всичко виси на тяхната добра воля. Аз съм си купонджийка, та що се отнася до мен   superuu Ще давам подробен отчет в писмен и снимков вид. А и Инет ще си имам, та вие няма да ме загубите като компания.  Mr. Green

Калинка днес е натъкмена за снимки в яслата. Зелен джинсов сукман, епа немА по-убаво от моЙто.
Последни два дни почивка за мен, казвайте нещо интересно, иначе ви заменям с Елия Казан.

Оп ведага отговарям: приготви си 200Е най-малко, ако нямаш познат, който да ти даде под наем жилище. Толкова искат агенциите.

# 220
  • Gabrowo->Sofia
добро утро и честитоооооооооооооооооооо на малките рожденчки и кита  newsm67
бубе, за съжаление положението с наемите в София е стряскащо. Ние сме в Младост, в двустаен и плащаме 300 лева, но това е вероятно един от най-нисите наеми в квартала. От няколко години сме в тази квартира и с хиляди уговорки и прериодично повдигане на наема. Мои приятели преди няколко месеца сменяха квартирата и сега плащат 400 лв за тристаен необзаведен, пак в Младост.
Elspet, освен да ти пожелая приятно изкарване във Виена друго не мога да кажа. А и че завиждам, ама това е друга тема  Wink

# 221
  • Димитровград
О,весело изкарване във Виена.Като не можем на живо,поне на снимки да я видим.И аз съм от немскоговорящите. Wink
Честит рожден ден на Кита!!!
Честит рожден ден на Виктория-Александра и Мина!!!

# 222
привет  Hug
бубе, в Дом и семейство има такава тема.
Elspet браво. Много е готино да те пратят да се обучаваш  Wink Ние до Виена не стигнахме, обикаляхме все на север от Австрия, но таzи година ще опитаме да не пропуснем.  Имам един пътеводител, но май е на немски, ако раzбираш мога да ти го сканирам. Иначе като пстеводители харесвам грин гайдовете на Мишелин  Hug

Аz ще гласувам zа бабиеросите, zащото са много готини  Hug

# 223
  • София
Честит Рожден Ден на Виктория-Александра и Мина
Tada Tada Tada

# 224

bouquet  bouquet  bouquetЧестит Рожден Ден на красавиците Виктория-Александра и Мина!
Честит Рожден Ден на Кита!

Живи, здрави и много щастливи всички! Heart Eyes
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт