🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 107 453
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 990
Дано сте прави всички, че стратегически не е поканил Алекс на среща. И аз си помислих, дали пък не е нарочно, за да не е очевиден изборът му и да се колебаем пак до последно, но пък ми стана неприятно, че само с нея не си поговори. То от епизод 1 единственото хубаво нещо за мен, което отговаря на концепцията на предаването, са техните романтични срещи.
Но наистина си мисля, че е много възможно Александра да си тръгне утре доброволно. Да не му приеме розата. Чашата наистина преля. То хубаво да стоиш да се бориш за един мъж, но с цената на какво? Тя влезе една цъфтяща, лъчезарна, а сега е друга - смачкана, потисната, депресирана. И ако Виктор утре пак не заеме страна, както се очаква, много зле за него, много. Сълзите му мисля, че са точно за нея...
Чудесен пост! Поздравления!

# 991
Уж гледах епизода и промото за утре, ама не чувам къде казва злобна българка и среден пръст показва? За мен разочарованието е Деница, не ми изглежда лош човек, толкова ли не можа да се откъсне от стадото. Всъщност Алекс какво беше казвала за нея и как така след края на снимките са на вечеря двете кат оте в предаването не си общуваха.
Людмила при Цитиридис каза, че Алекс й е помогнала в началото като била болна. А после обратното, защото Алекс имала някакви здравословни проблеми и сега се замислих дали пък затова няма да се тръгне принудително.

# 992
Дениз днес беше страшна позьорка. Какво великодушие! Била жалостива, а и Александра само на нея се извинила. Цялата групичка се държат като господарки на положението. Доволни, че са смачкали фасона на една от участничките, а най-великодушната от тях благоволява да поздравява презряната аутсайдерка сутрин с "добро утро". И това се предполага да впечатли зрителите като страшно благородство. Толкова смешна и измислена ситуация. Няколко жени, събрали се по случайност заедно за няколко дни и след това никога повече няма да присъстват една на друга в живота си.  В един от предните скандали обясняваха на Александра, че целият свят я мразел, защото, цитирам, "тук сме целият ти свят". Нищо чудно, че Капитонова ще беснее утре, имат тотално изкривена представа за собствената си значимост.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 01:22 от Lemon Verbena

# 993
geri1819, Дениз се изложи тотално когато каза, че е удряла мъж. Не забелязала ли когато Виктор каза, че не може да повярва, че на една жена най- голямата и мечта е да удари мъж.
Не знам дали Алекс ще си тръгне доброволно, но нещата са тотално изтървани. Такова поведение не би трябвало да се толерира и би следвало да се направи нещо още в самото начало.

# 994
  • София
А заспалата Деница късала дрехи на мъж от яд... направо ми е трудно да си го представя.
Виктор сам насъска всички срещу Алекс като й обръщаше внимание, те просто ревнуваха. Той си играе и с нея, както и с всички останали. Някой път ми се струва, че тя се чуди какво се случва като един ден е мил с нея, на следващия насочва вниманието си към друга.

# 995
Депресарски епизод Rolling Eyes И Виктор като ги повика на среща го прави по един такъв наставнически начин, все едно те викат при директора в училище Rolling Eyes На Деницаланджело не оцениха артистичния талант, но май Ергенът си искаше да се среща повече с Виктория и затова уж й хареса произведенията повече. Ама нали имаше сърчица навсякъде, оооооо, толкова е лесен Two Hearts Иначе по картините може спокойно да се направи доста категорична медицинска диагноза Rolling Eyes Чудя се дали в следващият епизод Виктория плаче защото си заминава Деница Thinking А тая роза дето Викторчо уж нарисувал нещо много наподобява някои анатомични особености Rolling Eyes Айде направих очната гимнастика с този епизод, то въртенето на очи не спря Satisfied

Верно ли се снима "Момата" или онази кака дето се изказа така в инста го каза на майтап? С нетърпение ще чакам 26 ергена на едно място, и после дали ще се излежават по цял ден на шезлонги край басейна? Thinking

# 996
Алиса, споделям думите ти.
И аз го гледам точно заради тези две романтични минути между тях, ама ей го на - продуцентите имат други виждания за нещата.
Забелязвала ли си как я гледа когато са насаме? Хили се като малко дете. Тези усмивки не съм ги виждала към друга.
Нещата обаче наистина няма да имат развитие.
Да, усмивките, погледите, целувките, всичко им беше красиво и истинско. Но как да имат развитие, като момите дружно направиха всичко възможно да попарят в зародиш зараждащите се чувства между тях? Ако се познаваха добре или имаха вече връзка, щеше да е друго, но началото е крехко. Адски съжалявам, че тези жени съсипаха цялостната идея на предаването. А може би психолозите го направиха с неподходящия подбор. Висок рейтинг за сметка на драма, тормоз и напрежение. Любовта - стъпкана, смачкана и натирена в десета глуха. Не е моето.

# 997
Виктория иска да е окупатор, на когото другите моми са някакви васали. Ето, даже Денка го каза, че взела гърненцето със жълтиците. (Това е сигурно предсватбен ритуал, както на циганските сватби е типично да се събират пари за силен старт на семейството? 😃) Всички хвърлят бомби по Александра, но понеже са аматьорки, тук-там се уцелят взаимно. И на тая отгоре ако Виктор дойде и обяви неутралитет, аз лично ще направя на Нико Тупарев нещата, които Дениз описа (десет прав, тукат тук, ритник в пищяла и те така). 😃

# 998
Алиса, споделям думите ти.
И аз го гледам точно заради тези две романтични минути между тях, ама ей го на - продуцентите имат други виждания за нещата.
Забелязвала ли си как я гледа когато са насаме? Хили се като малко дете. Тези усмивки не съм ги виждала към друга.
Нещата обаче наистина няма да имат развитие.
Да, усмивките, погледите, целувките, всичко им беше красиво и истинско. Но как да имат развитие, като момите дружно направиха всичко възможно да попарят в зародиш зараждащите се чувства между тях? Ако се познаваха добре или имаха вече връзка, щеше да е друго, но началото е крехко. Адски съжалявам, че тези жени съсипаха цялостната идея на предаването. А може би психолозите го направиха с неподходящия подбор. Висок рейтинг за сметка на драма, тормоз и напрежение. Любовта - стъпкана, смачкана и натирена в десета глуха. Не е моето.
Алиса, от една непоправима романтичка на друга: нищо не е загубено, аз все още съм готова да заложа пари, че Александра и Виктор са гаджета Wink

# 999
Виктор се разкъсва между рускинята и Алекс. Харесва повече рускинята, но пък осъзнава, че е с кофти характер и е меркантилна.

# 1 000
И защо я остави последна за роза тогава?
Прокрадва ми се идеята, че може да е нарочно, за директен сблъсък между Алекс и Люса, в който да покаже позицията си. Ама може да са просто мои си мечти. Simple Smile
Lemon, дано е така! Heart

# 1 001
И това беше планирано, един вид предпочита Алекс пред Люси и така Люси ще се почувства още ппо- гадно че е загубила от нея, а не от някоя от проятелките и.

# 1 002
Гледайте ся, с Александра действително имат някаква искра, която ги кара да се хилят като глупаци. Факт! Ако обаче чувствата му са истински, намеците отстрани няма да му попречат и да го разколебаят докато той сам не се разубеди.
А той е хлъзгав. Хем уж му е най-близка и с най-голяма тръпка ( споделена, за разлика от тази с Марта) и има потенциал работата, хем позволява до известна степен да се влияе от всякакви хора, които ги познава от вчера и е ясно, че Александра им е конкурентка. Ако е имал по-големи мераци, да е работил по тях, да ги е демонстрирал. На финала са.
Дразнят ме всичките.

# 1 003
Съгласна съм, че с Алекс единствено имаше тръпка и привличане. И вече наистина почвам да се съмнявам, че Алекс ще си тръгне- твърде много ескалира всичко, а и Анонса беше- Виктор утешава Александра, след което Виктория плаче като изгонена, но винаги се случва точно обратното. Само не съм съгласна, че другите им развалиха зараждащите се чувства- ами те сами са си виновни, основно Виктор- явно толкова му е акъла. Щом да изглеждаш добър по телевизията и да се харесаш на всички е по-важно от това дали жената, която харедващ страда- значи не я харедваш достатъчно. Перипетите дори задълбочават лювовта! Но явно на  Виктор му се струва, че с Виктория си отиват!

# 1 004
ssiillvvyy, халал да му е Виктория, като толкова й се кефи на поведението "кучка". И да си я прибира вкъщи, че да не я виждаме често. Да я взима и да изпита на гърба си същия харесван му "кучка маниер". Като няма топки да я разкара, да си я прибира и да си бере последиците.
Не може и така и иначе.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 02:21 от geri1919

Общи условия

Активация на акаунт