🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 107 453
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Случайно хванах Блага при сина на Катерина Евро - показаха някакви кадри преди години, тя какво е правила по телевизиите?
Много е лабилна, горката.

# 316
  • SF
Днес видях Ерген Виктор. И той ме видя Simple Smile
Беше облечен в костюм в цвят крем карамел. Говореше по телефона със слушалки. Като ме видя, млъкна, но после си продължи разговора. Звучеше като разговор с жена. Гласът му беше мек и тих.
Определено е по-висок от мене, а аз съм доста висока.
Друга клюка нямам за вас. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 317
Esmee, изби рибата. Grinning Не чу ли обръщение? Алекс, Вики, Дени,... Зайо? Ехххх... Joy Взимам една плетка като Тета и аз, да мине по-бързо времето до финала. Cupid

# 318
Като казахте музикални формати си представих какво ще стане, ако в следващия сезон вкарат момичето, което не приемаше "не" за отговор в един музикален формат и преследваше Слави Трифонов с думите "Ама моля те, Слави. Моля ти се бе Слави!".

Ще бъде смях ергенът да я гони, а тя да му се умолява и да прави цирк, че няма да си тръгне.

# 319
На 5:43 започва да говори за песента и с кой ще бъде.Все пак ще напиша в спойлер,ако на някой не му се гледа.
Скрит текст:
Венета

Без коментар Grinning
Скрит текст:

# 320
ния-косатка-у-главата

# 321
Ама тия ни заляха от всякъде! Едно е да се излагат в шоОто и да ги забравим след два дни, друго е да никнат като гъби от всяко предаване. Баш пък тия!

# 322
Ама тия ни заляха от всякъде! Едно е да се излагат в шоОто и да ги забравим след два дни, друго е да никнат като гъби от всяко предаване. Баш пък тия!
Уж мъж отишли да търсят, пък всяка за трамплин взима екранното си време и слава - то добавки ( Ал.), то песни (Гергана и Ева, сега и Ния), то ресторанти (Дениз), то тв водещи (Венета искаше това)....Пък вие страст откривате и ѝ вярвате на тая екранна "любов". Витя и той кариера искаше, пък и хонорар има, а вие пак любов , та любов имало.
Е, като му се сбъдна мечтата за любов, както някои твърдят и се надяват да са заедно с Ал., викам, да вземе да си върне хонорара и  да  почерпи продукцията за намерената невеста.

# 323

Е то това беше истинската цел на участничките, не мисля, че някой се е заблуждавал защо са в шоуто.

# 324
Есме,кАстюма не разбрах жълт ли е или кафеникав,или каре жълто с кафяво?
Ох не мога да приема на сИрЬОзно мъж с жълт кАстюм. Айде да не съм чак такава консерва,сако може,но и панталон 🙄😜😳?! Ма той Витко е по модата.
Бе тез моми всички певачке,писателкЕ,онлайн продавачкЕ? А някоя работи ли нещо? И отде се издържат?

# 325
Ния Косара е млад човек , уж свеж, а потънала в паласки и целулит. Спешно трябва да се вземе в ръце, ако държи на публична кариера- изглежда по-възрастна и изхабена. А за колаборацията й с Венета, дори не ми се мисли- единствено мотивът /ако е такъв/- да се нахрани бедстващата кюстендилска”фармацевтка” е разбираем.

# 326
Аз пак да попитам, туй де ме мъчи - за Витковия проДЖект, оня новия, тайния...сещате се...дето никой не го знае къв е що е...

Та, момичетата една по една оповестиха своите планове и поректи, независимо че част от тях не са излезли още от предаването, не са изгонени. дениз например - вътре е, но обяви /откри новия ресторант. Другите и те така...ясно стана кой с какво се занимава след предаването.
Абе Витя докога ще го чакаме да отвори устенца и да пророни за новия си план бе, питам аз?? КогИ?

# 327
Витя ще си обяви плановете след края на предаването!

# 328
Ее,ЧЕкай де Тете,хубавата работа иска чекане 😂

# 329
О, ще ни държи в напрежьонка ли....
Съветвам го да побърза, докато тече предаването да ги обяви, че след края му много хора няма да го помнят кой беше ....

Общи условия

Активация на акаунт