🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 536
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 335
Айде, открито мина в атака гнусната бобърка!

А Виктор Дениз ли сега чувства най-близка, нали уж Александра беше...май на всички го казва, когато му е удобно

# 1 336
Не ми харесва това наблягане върху Дениз и как "са се преоткрили" и как "отваряли нова страница". Ако наистина тя стане победител, а май натам бутат от продукцията, ще е просто скандално

# 1 337
  • Пловдив
Според вас Виктор защо се дръпна от Алекс от известно време ?

# 1 338
Хора, полудявам ли или по време на разговора на Виктор с Дениз пак се чуваше как му говорят в слушалката???

# 1 339
  • София
Рускинята е ултра мега злобна и нагла! Rage
Много обича да се разпорежда и командори.
Докато Дениз говореше с Виктор се чуваше разправия отзад.

# 1 340
Така взеха да избелват образа на Дениз, че накрая ще вземе туркинята да спечели турския ерген.

# 1 341
Виктория се държи като 6 годишна,нямам думи.

# 1 342
Дениз късно беше “посъветвана” от Продуцентите да се смири …Абсолютен вамп е в живота - виждали сме и сме го чели , защо я напъхват в “чужда кожа”?
А това с”българска злобарка” на Капитонова е падението на сезона!
Деница е жалка…

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 22:01 от ellis

# 1 343
Виктор това внезапно увличане по Дениз за да има интрига на финала ли го направи, или си е измекяр?

# 1 344
Интересно ми е защо Деница се върти около Виктория след като въобще не я харесва. Както казва Блажка "това е безумие, хора!"

# 1 345
  • Terra incognita
Боже, лошо ми е, дайте ксанакса

# 1 346
Хора, полудявам ли или по време на разговора на Виктор с Дениз пак се чуваше как му говорят в слушалката???
Гласовете от къщата..

# 1 347
Колко е жалка Виктория, боже мили, напълни ми душата нейното падения тази вечер. Ако има развалена грамофонна плоча, това определено е тя - не спря със "злото вън", с размятането на диагнози наляво и надясно, че даже не ѝ стига акълът да не си признава, че умишлено обижда.

Кой я беше набедил за добра манипулаторка в началото? Вижте я хубаво сега.

# 1 348
И аз се чудех какво се чува, но реших, че в бекграунда се чуват Алекс и Питона как се карат... Даже очаквах Виктор да чуе и да отиде, но не...той винаги отсъства в тези моменти. Как пък веднъж не свари Виктория как излива жлъч и се криви злобно, че да я види какво представлява!!

# 1 349
Мале мале колко хубаво. Най-после! Виктория е абсолютно слаба, когато е сама. Без антураж от насъскани моми е кръгла нула. Евала на Алекс, много добре й каза всичко. Че има душа най-вече... И сега, ако Витьо не изгони тази кобра, не знам кога! Алекс със сигурност няма да си тръгне доброволно и да й направи този кеф!

Общи условия

Активация на акаунт