🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 400
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 365
За момента изглежда че Денизче няма да си ходи днес. Значи не заради това риве Питоняка. Моге пък наистина нея да  ... изпидурка. И да реве когато не е получила последната роза.

# 1 366
Никоя не искам да печели! Ама честно! Какво  падение, нямам думи. Капитонова заслужава едно групово изтриване от Инстраграм…

Заслужава много повече откъм възмездие, ама то нейното си седи. Никой не е толкова лош, без рано или късно да си плати за това..
Обаче като гледам из коментарите точно в Инстаграм, разни тийнове я боготворят, голям идол им е с това поведение...

# 1 367
Никоя не искам да печели! Ама честно! Какво  падение, нямам думи. Капитонова заслужава едно групово изтриване от Инстраграм…
Току що я докладвах.

# 1 368
  • Terra incognita
Аз съм много възмутена от Деница, как пък нищо не й трепва?! Толкова ли няма поне капка чувство за справедливост? Или поне да бъде дипломат. Аз ако бях на нейно място, щях да изпуша повече и от Сашка, не понасям такива неща

# 1 369
Какъв зъл демон е Виктория

# 1 370
  • София
Направо да събличат момите по бански и да ги пускат в калта да се дърпат за косите.
Виктория е пияна,  нали? Не може да е толкова проста.

# 1 371
Не да я съди Александра,Ами да я попилее тая едноклетъчна😡😡😡

# 1 372
Прави сте за докладването. Масово докладване ще й секне канчето.

# 1 373
Продуцентите трябва да изгонят Виктория. Такава агресия в национален ефир е недопустима.

# 1 374
И Александра е психопат обаче.
Аз отивам и ѝ чупя бутилката в главата още, докато си сипва наново.
Или аз съм психопат...
ПсихопаТ

# 1 375
Нормално предаване на момента б и изритало тая руска кОвра от мястото.

# 1 376
Още с банския трябваше да й направят официално предупреждение й

# 1 377
Не мога да си представя, че има някоя толкова глупав да си мисли че може така да обижда някой в национален ефир и да не си е мислила после колко ще я мразят.

# 1 378
Деница е такъв тепегьоз, че не е истина, че и наздраве дава на Виктория...

# 1 379
Тая не е добре с главата,к....ва  с к....вите!

Общи условия

Активация на акаунт