🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 449
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 770
Скрит текст:
Подкрепата за А. я давам, не защото е по, по, най, всичко и е прекрасно като характер, а защото ако видя някой на улицата да "рита" някого, да сипе канонади като Питонова, залива с вода,физическа агресия дори, няма да си казвам-Ама чакай, този може да си го е заслужил, може би е лош човек,нещо е издразнил, ама то не ми влиза в работата, я да си подмина, знам ли какви ги е надробил.
Не мога да разбера хората, които искат да са приятелки с Питонова. Била ненатоварваща, приятна за разговори. Кое ѝ е приятното? Какви са ѝ толкова темите за разговор? Да не споменавам, че по приятелите се познава какъв човек си също. Нито ме влече интригантстването, нито съм крайно меркантилна, че да си лафим на основните теми, на които тя се включва.
Аз само искам да кажа, че ако тези желаещи приятелството й, са така "възвишени" и "принципни" и в реалния живот, Капитонка няма да я изтърпят и за една секунда. Какво означава ненатоварваща? Като развалена касетка, само ще се върти "аз съм по-по-най", "искам сега тук един много готин ролекс", "виж я тази лелка каква е грозна", "вчера чичко паричко ми подари телефон" и подобни. Тоест нищо стойностно няма да чуете или научите от нея. За мен точно такъв тип хора са изключително натоварващи, били сме в компания - е, ми, не се понася. То или са злобни клюки за другите или фукни. По някое време и в дългосрочен план и ти започваш да гниеш отвътре, мухълът лесно се разпространява. За мен Виктория е много по-негативна и неприятна от Александра - предпочитам да ме поучават, отколкото непрекъснато да слушам меркантилни и злобни излияния. Ама явно е до какъв човек си.
А че и двете са прости и не бих им вдигнала телефона след едно излизане - факт.

# 1 771
ПОЗОР! За продуценти, сценаристи, психолози на предаването. Виктор, Деница и Дениз - мишки! А онова същество само заради обидата към българите, повече не трябва да стъпва по земята ни. А останалите и на купони ходят с нея.
Роби сме и такива ще останем, щом търпим и даваме поле на изява на такива долни жени.

+1. То и другата ,която ни нарече "торба с л*йна" си живее в посолството като принцеса и никой копче не може да и каже.

# 1 772
Относно засягането на Деница от форуми, засяга се и още как. Много малко са хората с желязна психика и истинско здраво самочувствие, които са сигурни в себе си и външния си вид, за да не се влияят. Тук още повече е форум, в който преобладават семейни жени, с деца, нещо, към което тя се стреми. Не е лошо това, това я прави просто човек. Това е личното ми мнение, разбирам, че може би е несподелено. Смятам, че мнозинството на нейно място също би се засегнало.

# 1 773
ПОЗОР! За продуценти, сценаристи, психолози на предаването. Виктор, Деница и Дениз - мишки! А онова същество само заради обидата към българите, повече не трябва да стъпва по земята ни. А останалите и на купони ходят с нея.
Роби сме и такива ще останем, щом търпим и даваме поле на изява на такива долни жени.

+1. То и другата ,която ни нарече "торба с л*йна" си живее в посолството като принцеса и никой копче не може да и каже.
Браво!❤️

# 1 774
Витя седи на пейката и се вайка ''Мамо, къде ме записа?''
Joy
Ох, беше много добро! Joy Joy Joy
Искам снощния епизод да го бях гледал в компанията на Викторовата мама! Sweat Smile

Аз друго се замислих - от къде В.знае, че Алекс няма диплома. Не вярвам че е знаела преди това, вероятно вътре някак е разбрала.
Тя не го е крила вътре че завършва психология. И друг път е поменавано, че не завършила. Мисля че баха Дениз и Деница.

# 1 775
  • Terra incognita
Аз имах предвид, че според мен не чете тук. Не е особено популярно място за обсъждане на тв предавания. Може би чете нещо в соц мрежи. Аз, например, не бих чела какво мислят за мен, защотонямам нужната психика за това.

# 1 776
  • София
Аз разбрах едно. Ние можем да плюем денонощно лице Х, щото ни дразни с поведение, външност, интелект, но лице Х не може и копче да каже, щото е дразнител и дразнителите вън.

За Мюмюн ага нямам какво да кажа. Плосък, та чак лъскав.

# 1 777
Виктор остави Виктория под команда в слушалката. Намуси се и дежурно каза "Виктория, тази роза е за теб", а не "ще приемеш ли тази роза от мен?" премрежен поглед. Тя сякаш се наведе да го прегърне и той не я отрази! После тя зациври още повече.

Накрая леля Денка я изпрати супер емоционално, то галене по лицето, гледане след нея, като тръгва. Това "извинявай" го чух като "извинявай, но няма как да не те изгоня".

# 1 778
Star light, как се забавлява на последната част на вчерашния епизод, кое беше това, което те накара да се забавляваш?Като цяло е много забавно да гледаш 80% рев и обиди,едно такова мило и забавно предаване.
Спокойно, скоро свършва, няма нужда да се жалиш на модератор да заключва темата, както инфлуенсърската . После пак може да си сложим розАвите очила и да се правим, че в национален ефир, в 21.00 не носят отговорност какво показват. Утре като пуснат пак някой клип как се млатят и заливат малки момичета, ще си поцъкаме само с език.
Не смятам, че Виктория трябва да се гони от страната, тя ще си носи последствията от постъпките, изказаните думи и все пак всяко чудо за три дни в нашата мила родина. После пак ще дрънка феновете ѝ за парични и всякакви ритуали.
Топ креативен инфлуенсър, както повечето ни. Wink

# 1 779
Интересно наблюдение за чертите на жените психопати. Да ви напомня на някого?
Слагам и един малко дървен превод от английски с гугъл транслейт.

Female psychopaths are just as aggressive as males, but they just use different, less direct forms of aggression.While male psychopaths are prone to physical aggression, female psychopaths use relational aggression like gossipping, excluding people, or forming alliances against someone.
Male psychopaths can be calm, cool, and calculated, but female psychopaths have a much harder time controlling anger. They are more irritable and prone to angry outbursts. Unlike a normal (non-psychopathic) person, most psychopathic females feel relieved after they lash out, instead of feeling guilty.
Female psychopaths sometimes even feel entitled to their angry and aggressive responses, placing the blame on the other person.
A female psychopath is better at forming strategic relationships to get people to do things for them, especially their “dirty work” they don’t want to do.

Жените психопати са също толкова агресивни, колкото и мъжете, но те просто използват различни, по-малко директни форми на агресия. Докато мъжете психопати са склонни към физическа агресия, жените психопати използват агресия във взаимоотношенията като клюки, изключване на хора или формиране на съюзи срещу някого.
Мъжете психопати могат да бъдат спокойни, хладни и пресметливи, но жените психопати много по-трудно контролират гнева. Те са по-раздразнителни и податливи на гневни изблици. За разлика от нормален (непсихопатичен) човек, повечето психопатни жени се чувстват облекчени, след като се нахвърлят, вместо да се чувстват виновни.
Жените психопати понякога дори смятат, че имат право на своите гневни и агресивни отговори, прехвърляйки вината върху другия човек.
Жената психопат е по-добра в изграждането на стратегически взаимоотношения, за да накара хората да правят неща вместо тях, особено тяхната „мръсна работа“, която не искат да вършат.

# 1 780
  • SF
То беше ясно, че няма да избере Деница за своя съпруга, но да остави една навита жена до самия финал, си е подходящо за извинение. Подхлъзна я с ненужни комплименти: като балсам си ми, действаш ми най-успокояващо от всички, тралала... И Деница реши, че е му е интересна колкото Виктория, която му се дърпа от целувките, Александра, на чиито целувки не може да се насити и Дениз, която също не раздава щедро целувки, но успява да се закача с него и да му вкарва идеи за чар и сексапил.
Деница не успя в нито едно от тези отношения, затова получи и извинение. Не че не беше искрено. Виктор не би искал да го играе гадняр.  Неговият образ е на културен, възпитан млад ерген.
С която и от трите да се раздели, ще му е гадно, защото той наистина имаше забавни моменти с тези момичета.
С Деница не бих казала, че са имали забавни моменти. Там всичко беше равно и безразлично. Но не пречи да му е гадничко, че трябва да ги отпраща една по една.

# 1 781
Злобата и агресията, която обладава Виктория дотолкова, че да не може да се въздържи от реакция за мен не са нормални. Тя буквално побеснява от злоба. Знам, че в темата пишат и психолози. Ще ми е интересно да се изкажат по темата. Ясно, че Виктория е нарцистична, но аз познавам нарцисисти, които са манипулативни и обичат да става тяхното, но не стигат дотам да мятат по хората каквото и да било. И наистина студенината й и тоталната липса на емпатия и незачитане на чуждите чувства ми изглеждат малко като на психопатия.

# 1 782
То беше ясно, че няма да избере Деница за своя съпруга, но да остави една навита жена до самия финал, си е подходящо за извинение. Подхлъзна я с ненужни комплименти: като балсам си ми, действаш ми най-успокояващо от всички, тралала... И Деница реши, че е му е интересна колкото Виктория, която му се дърпа от целувките, Александра, на чиито целувки не може да се насити и Дениз, която също не раздава щедро целувки, но успява да се закача с него и да му вкарва идеи за чар и сексапил.
Деница не успя в нито едно от тези отношения, затова получи и извинение. Не че не беше искрено. Виктор не би искал да го играе гадняр.  Неговият образ е на културен, възпитан млад ерген.
С която и от трите да се раздели, ще му е гадно, защото той наистина имаше забавни моменти с тези момичета.
С Деница не бих казала, че са имали забавни моменти. Там всичко беше равно и безразлично. Но не пречи да му е гадничко, че трябва да ги отпраща една по една.
Дремещия султан в душата на всеки един съвременен културен възпитан ерген  SmileySmileySmiley
Не преставам да се удивявам, как човечеството не е мръднало и на милиметър от праисторическата епоха, когато е било важно семето да се разпръсква из възможно най-много гостоприемници ...

# 1 783
Аз го споменах това за жервтите на изнасилвания и убийства във връзка с това, че тук доста се изписа, че едва ли не Александра е провокирала като седи, мълчи и не реагира. Няма как да го обясня явно на хора, които не виждат проблем в поведението на В. Пълният игнор не й хареса, както и това, че А.запази самообладание и съвсем истеряса.

Аз те разбирам - в криминалистиката има такъв термин "виктимно време" и "виктимно място" - примерно сама жена върви в 2 часа през нощта в безлюден квартал .Или пък не толкова късно, обаче на безлюдно място ,облечена с къса пола. Един вид създава условия да стане жертва. Това обаче не оправдава по никой закон насилника.

Това е аналогията със ситуацията на Александра, не буквално естествено.

# 1 784
Не мога са не кажа и какъв неприятен вкус остави реакцията на другото зло Дениз, а и на мадам неутралитет. Дори ми се повръща от мисълта, че Деница и Александра са вечеряли след това ясно незаемане на позиция, дори имаше и подкрепа. Пред очите ти обиждат жена, заливат я с вода. Дена само каза "Вики кво ти става?" и дотам, после чак наздравици ѝ даде. Дениз беше искрено доволна, че някой е залят с вода! Не знам какво "сме изпуснали", какви 5% ни показвали, но това НЕ Е НОРМАЛНО.

Преди време мой съученик дръпна стол, без да знае, че някой се кани да сяда на него. Въпросното момиче падна на земята съответно, но реакцията ѝ беше абсолютно непропорционална на това, което се случи. Разкрещя се, разпсува се и го заля с едно от онези плодови кисели млека...

Викторе, пълна скръб си. И за Брускети не ставаш. Дано поне си се реванширал на Александра. Че какъв поглед ти вкара, когато я обрече на още 2-3 дни руско мъчение.

Общи условия

Активация на акаунт