🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 425
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Вестерос
Да не би Александра да е изкарай някой курс от стотина часа, и такива има, важното е да ти вземат парите.
Скрит текст:
Тези курсове се карат след завършено образование. За да прилагат определен метод в практиката си, е нужно да ходят на курсове, нива Бла бла

# 1 846
Оф, ако няма правописни грешки просто няма да е Александра..
То пък в темата сякаш няма през коментар 🤣
На мен нелефонът ми ги прави - аутокорект, а и бутоните са малки за палците ми. Витьо го прекръсти на Митьо.
Като мъж ако отида при психоложка като Алекс ще си мисля за съвсем други неща...почти го докарва  на психоложка/секретарка от едни филмчета със щастлив финал... Simple Smile

# 1 847
Не че нещо, но въпросната диплома се притежава от жена без завършено образование, в момента учи нещо, свързано със социални дейности.

# 1 848
  • SF
Единствената що-годе начетена вътре е АЕЦ-ката, другите са много зле, но има момичета, които все пак имат някаква природна интелигентност (или по-скоро т.н. street smarts). Дениз конкретно. Може би и Алекс, но тя я хаби за Ню ейдж психология и мантри.

А Виктория най-много да повреди популярността на това име за бебета в България.... Коя нова майка ще си кръсти дъщерята при асоциация с нея в момента? Simple Smile По-добре Вероника. Wink

Ееее, ти къде отиде! А още по-добре Варвара.
Не му бери грижа на Нероден Петко. По тази логика аз пък съветвам и името Александра да се замени с Анастасия.
А АЕЦ-ката първо не е АЕЦ-ка, и второ - начетеността й стига до ниво трети клас. Защото от една игра се видя, че материалът от четвърти до шести клас не е добре усвоен.

# 1 849
Моите изводи от видяното:
На В. е обещано да е победителка още преди влизането й. Тя така се и държеше. Инициираше разговори, интервюираше, нареждаше. Сама каза, че другите са й като гости. Никой обаче не й е обещал с кои конкурентки ще стигне финал, че ще й е само приятно и че Виктор няма да си падне по друга, което ще е очевидно дори и за зрителите. В последните епизоди е изнервена точно от това. Да, Виктор се придържа към сценария, но се вижда как вече едва я понася. Признавам му обаче, че е стоик.
Вчера очевидно В. се е изпуснала извън камерите, че тя диктува шоуто и Алекс извади на светло изказването. В. сама си провали сценария и финала.
Другото, което мисля е, че комшиите са припознали Дениз като тяхното момиче и може да са направили примамливи оферти и отстъпки от наеми на вилите на продукцията. След излагацията на В. и наддаване на спонсорите, очаквам вместо В. да спечели Дениз. А това, че между Виктор и Алекс припламнаха искри си е техен филм, различен от сценария и беше използван за шоуто. А чувствата им, тях всички се постараха да потушат.

# 1 850
Единствената що-годе начетена вътре е АЕЦ-ката, другите са много зле, но има момичета, които все пак имат някаква природна интелигентност (или по-скоро т.н. street smarts). Дениз конкретно. Може би и Алекс, но тя я хаби за Ню ейдж психология и мантри.

А Виктория най-много да повреди популярността на това име за бебета в България.... Коя нова майка ще си кръсти дъщерята при асоциация с нея в момента? Simple Smile По-добре Вероника. Wink

Ееее, ти къде отиде! А още по-добре Варвара.
Не му бери грижа на Нероден Петко. По тази логика аз пък съветвам и името Александра да се замени с Анастасия.
А АЕЦ-ката първо не е АЕЦ-ка, и второ - начетеността й стига до ниво трети клас. Защото от една игра се видя, че материалът от четвърти до шести клас не е добре усвоен.
+++
Деница и начетеност е пълен оксиморон, след като сбърка годината на Освобождението на България с има няма 10 века.  Rolling Eyes
Роди и други бисери жената от АЕЦ-а, но не беше само тя. Определено момите не показаха интелект и начетеност, само двойкаджийки са събрали там. Една певица само ги отсрами, която беше на прилично ниво, другите пълна скръб.

# 1 851
Тук има ли HR-и? Бихте ли наели Алекс с нейното объркване на елементарни думи, рускинята дето 10 години не научи българския добре и не знае имената на планините ни, Габи дето в устата е тотал щета? Деница поне може да стигне до второ интервю и за отпадне ако има тест за обща култура. Но за гадже естествено Алекс е по-подхадякя от тареещата Деница, тя не е виновна де за това, но и кято държание е още по-странна от Сашка. А Виктория е злобна кучка.

# 1 852
  • SF
Рускинята доста добре е научила български.
За някои думи има акцент. Предполагам, че българките, с които тя общува, са на нивото на Александра и Деница - не биха забелязали грешките, които тя допуска в ежедневието и не биха й ги коригирали. Аз си уча приятелите да говорят правилно и им обяснявам каква е разликата между "обличам се.." и "обличам си..."
Вероятно Виктория общува с много хора, които казват ушаци, розаво, ния, нас не не интересува (Благоевград), "загубих шапката, потърсих е, но е нямаше"...
Зависи за какво кандидатства при мене Виктория. Ако ще работи в новинарския екип и ще чете новините - не, но ще й дам шанс за стаж и да се учи. Ако ще работи с клиенти, бих я наела. Акцентът й се харесва и въздейства на мъжката част. За справки - Виктор.
За развлекателния бизнес също е подходяща.

Само да добавя, че Александра със все перфектния си майчин език, не бих наела за психолог и анализатор, ако ми трябва такъв служител.

# 1 853
И моето единствено положително мнение към рускинята, е това, че що-годе и е приличен българския. Не е като да не се разбира. И до там. Което, всъщност, като се замисля, май не е малко. Моят английски например, за жалост, предполагам, че е по-зле от нейният български.

# 1 854
За учене на език в зряла възраст, доста добре се е справила Виктория. Освен, че говори добре, речникът й е богат, като включвам и жаргонни думи, които употребява на място. Акцентът също е поносим и звучи сладко. Има рускини, които живеят тук от 30 години и пак нищо не им разбираш. А пък ако съм HR и ги викам на интервю, едва ли ще ги питам кой е най-високият връх в България и кой е главният герой от "Под игото". Виктория бих наела за работа с хора. Александра не знам за какво бих я наела с нейното забравяне, неправилно произнасяне на думи и мудна мисъл.

# 1 855
По подобен начин се издават дипломи за завършени курсове за програмиране, но опита показва, че стават само хора , завършили ФМИ СУ или от други университети (за тях се налага продължително дообучение).
Пътят към психотерапията е дълъг и труден – имам познат психолог, който за да може да практикува, трябваше да посещава психоаналитик в продължение на една година по избор в Германия или Векикобритания.
Та мисълта ми е да не се притеснявате, че Александра ще стане психотерапевт.

# 1 856
Аз бих я взела за фитнес инструктор - ще намила до откат и няма да търпи да не я слушат. Ако клиент се оплаче от нея, ще се разреве, на клиента ще му стане неудобно и ще поднови абонамента си за три месеца напред поне. През останалото време ще се усмихва мило.

# 1 857
  • SF
По подобен начин се издават дипломи за завършени курсове за програмиране, но опита показва, че стават само хора , завършили ФМИ СУ или от други университети (за тях се налага продължително дообучение).
И после цял живот учене и поддържане във форма.

Психологията е много модерна сред младите момичета. Чувстват се интересни, актуални, с възможности за частна практика - модерната млада жена, някакъв подвариант на Кари Брадшоу и приятелките й - адвокат, пиар и Шарлът с галерията за изящни изкуства, кученцата и дизайна.
Тинтири-минтири е цялата им работа, обученията и курсовете за самоусъвършенстване. Ако не е психологията, може да се насочат към история на изкуството, културология, мотивационни практики, изкуството да станеш инфлуенсър, но всички девойки, които трудно произнасят думите, и не си правят труда да ги запомнят, се въртят там някъде, из тези науки.

# 1 858
Виктория не бих наела за нищо на света. Особи като нея са абсолютно токсични и в състояние да отровят и най-здравата работна среда. Ще се сваля на шефовете, ще овиква подчинените, ще създаде лагери и лагерчета. В крайна сметка най-качествения персонал едва ли ще издържи и ще си потърси друго работно място.
Може и да става за работа с клиенти, но пък не мисля, че притежава качеството лоялност (освен към себе си).

Бих наела Дениз. Умее да се нагажда според ситуацията и ако не е предизвикана или подведена не проявява агресия. В професионалните отношения (каквито са и нейните с Виктор - актьори в една и съща пиеса) демонстрира лекота, ненатрапливост и хумор.

Може би бих се подлъгала и по семплия външен вид на Деница. Има вид на скучноват пунктоален изпълнител. Друго се писа в темата обаче за поведението й на настоящата месторабота.

Почти сигурно не бих наела Александра. Не обичам сладникав навиташко-детски позитивизъм. Фалшивее ми, а местоработата не е за приземяване розАвия мироглед, а за бачкане и изкарване на пари.
Въпреки, че като се замисля би била прекрасна секретарка на директор - винаги позитивно усмихната и твърдо отстояваща "не, шефа го няма", "не, шефа не приема", "не, няма пък да ви пусна при него" ....Smile

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 17:42 от dariVale

# 1 859
Освен това вярвам, че психологът трябва да е по-интелигентен от пациента или поне на неговото ниво, за да има правилен подход.
Иначе много народ завърши психология, ама не им личи

Общи условия

Активация на акаунт