🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 105 746
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 965
И аз мисля, че Александра ще върне розата. Жалко, че заради интриги от предаването опропастиха един  красив финал. Не харесвам много Александра, много ми е драматична като маниер, което не ме кефи много, но с Виктор имаха истинска химия и кадрите помежду им бяха красиви. С нито една друга не видях такава химия, така че и финалът би бил скучен според мен, ако някоя друга спечели.

Капитонова не се замисля, че не е важно само да спечелиш, а и да спечелиш достойно, да не се излагаш брутално само заради едната победа, защото самият ти олекваш, За толкова голям егоист, какъвто е, хич не мисли за собствения си образ и как изглежда отстрани.

Много ми е странно защо Виктор не целува Дениз. Хич не ми изглежда достоверно спрямо нещата, които говори Виктор, как се развивали чувства между тях и не знам си какво. Тя дори буквално му намекна на коктейла вчера и той пак нищо не направи

# 1 966
  • Terra incognita
Предлагам да сменят името на 1вия сезон. От Ергенът да го прекръстят Заразно зло и сериите да ги добавят в секция психотрилър, мистерия, хорър във всички стрийминг платформи.

# 1 967
Тета, и на мен ми минаваха мисли за бронзиране на печки, но снощи страстите ми от друго бяха обладани. Благодаря, че намери точното определение за пУнтолона му.

Като гледам скрийншота за изказването на Деница, явно е започнала вече хербариите и по врата си да ги кичи. Чуд-нич-ко!

# 1 968
Гери, тенкс!
*Писмо в бутилка* значи, голяма си романтичка. Песента е точно за хубава съботна вечер.
И винце ви сипах. Ама бяло. Wink
Рози няма да ви раздавам, че символът се поизкриви през последните 2-3 месеца.
И реплики придобиха друг смисъл. И синът ми ми се сърдеше 3 часа, че му се смях на "много милото". Sweat Smile
Като цяло, набрала съм му на Виктор. Satisfied
Гери,шЪ тЪ замолА,кви са тез песньовки?! Я,нещо Миле Китич,Цеца!?! Ква романтика,нали уточнихме,че няма романтика тукА.
А ся се сещам,че имаше една стара сръбска песен “Всичко е за продан” ,тя може да е тематична за шоОто.
Иначе наздраве! Розе и Иракли само! Че видяхме снощи розовия джин докарва агресия( или водка с червена боровинка,беше)

# 1 969
Следващият ергенин според мен трябва да е рус и синеок, за да ни е разнообразно поне визуално. Иначе на разнообразие в сюжета не смея да се надявам

# 1 970
Не съм егоист. Поздравявам всички романтични натури. Не търсете прилика с риалити герои или случки.
Който иска, може да се наслади на малко музика. Wink (оригиналът от 70-та не е с добро качество)

Много хубаво, Гери! Напълни ми романтичната душичка Simple Smile
Витю бей снощи го гледам с некъв пунтолон в цвят на печка чудо Joy

Сал ини плетени терлички му липсваха, за да бъде завършен селяндурския аутфит Joy

Ахахаха, много точно сравнение, Тета! На мен снощи с този страничен кант на лъскавия панаталон ми заприлича на портиер в хотел Simple Smile Много липсваше снощи да разведриш атмосферата, докато гледахме хоръра.

# 1 971
Гери, тенкс!
*Писмо в бутилка* значи, голяма си романтичка. Песента е точно за хубава съботна вечер.
И винце ви сипах. Ама бяло. Wink
Рози няма да ви раздавам, че символът се поизкриви през последните 2-3 месеца.
И реплики придобиха друг смисъл. И синът ми ми се сърдеше 3 часа, че му се смях на "много милото". Sweat Smile
Като цяло, набрала съм му на Виктор. Satisfied
Гери,шЪ тЪ замолА,кви са тез песньовки?! Я,нещо Миле Китич,Цеца!?! Ква романтика,нали уточнихме,че няма романтика тукА.
А ся се сещам,че имаше една стара сръбска песен “Всичко е за продан” ,тя може да е тематична за шоОто.
Иначе наздраве! Розе и Иракли само! Че видяхме снощи розовия джин докарва агресия( или водка с червена боровинка,беше)

НеЙ ли Синатрата, не отварям клипа.
Joy

# 1 972
Моля кажете кога свършва тази глупост? Има ли още много?
Не знаем,ние не го гледаме,то това само за прости хора.

# 1 973
То при тези продуценти как да е?
Розов джин беше
Аз искам шоу Тъща търси зет

# 1 974
А видяхте ли интервюто, в което Виктор твърди, че
Скрит текст:
Честно казано, аз не гледам предаването. Гледах само до пети епизод. Гледайки разговорите между момичетата, видях, че явно когато съм при тях, те се държат много прилично и в момента, в който аз завия, си показват рогата. Това започна да ми разваля спомена за преживяването и реших да не си го развалям повече.  Вече съм си изградил едно мнение за момичетата и не искам да се обърквам повече. С някои от тях създадохме добри отношения и не искам да ги разваляме заради излъченото.

Много хора съдят момичетата, но никой не си дава сметка, че те са поставени в среда, в която има огромна конкуренция.
. Дали послъгва според вас?

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 22:27 от roundelle

# 1 975
Приемам на Виктор разкаянието, нормално е да съжалява, не е присъствал и кой знае какъв наклон са му задали сценаристите.

# 1 976
И аз мисля, че Александра ще върне розата. Жалко, че заради интриги от предаването опропастиха един  красив финал. Не харесвам много Александра, много ми е драматична като маниер, което не ме кефи много, но с Виктор имаха истинска химия и кадрите помежду им бяха красиви. С нито една друга не видях такава химия, така че и финалът би бил скучен според мен, ако някоя друга спечели.

Капитонова не се замисля, че не е важно само да спечелиш, а и да спечелиш достойно, да не се излагаш брутално само заради едната победа, защото самият ти олекваш, За толкова голям егоист, какъвто е, хич не мисли за собствения си образ и как изглежда отстрани.

Много ми е странно защо Виктор не целува Дениз. Хич не ми изглежда достоверно спрямо нещата, които говори Виктор, как се развивали чувства между тях и не знам си какво. Тя дори буквално му намекна на коктейла вчера и той пак нищо не направи
Заставам напълно зад думите ти.

А от относно последния абзац, не я целува, защото не иска. Ако е искал, да го е направил.

Viliiv, аз само за да оправя послевкуса от снощи Wink. А и бях подтикната от Витковите сторита преди обяснителното му такова.
Миле Китич гледай по сторита на ергенките. Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 22:32 от geri1919

# 1 977
А видяхте ли интервюто, в което Виктор твърди, че
Скрит текст:
Вече съм си изградил едно мнение за момичетата и не искам да се обърквам повече. С някои от тях създадохме добри отношения и не искам да ги разваляме заради излъченото.

Много хора съдят момичетата, но никой не си дава сметка, че те са поставени в среда, в която има огромна конкуренция.
. Дали послъгва според вас?

Звучи като случиха се едни неща, но сценаристите са сглобили друго

# 1 978
  • Варна
Много Отдавна искам да споделя, но все забравям на кой ми прилича Виктор, заради мустака му.

На Кумчо Вълчо!
Все едно гледам Кум Вълчан. Мустакът му е намбър уан, същински бай Вълчан.

# 1 979
Капитонова не е разляла вода. Водка или джин беше. Това е допълнителен грях към постъпката й. Joy
Той хубаво Виктор се извини, ами Виктория? Нейното извинение кога ще го чуем?

Общи условия

Активация на акаунт