🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 105 739
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Terra incognita
Чист джин ли жулеше?

# 1 981
Виктория няма да се извинява, тя застава зад постъпката си. Тя го направи умишлено, ако е без да иска, да се извини, ама не.

# 1 982
А видяхте ли интервюто, в което Виктор твърди, че
Скрит текст:
Честно казано, аз не гледам предаването. Гледах само до пети епизод. Гледайки разговорите между момичетата, видях, че явно когато съм при тях, те се държат много прилично и в момента, в който аз завия, си показват рогата. Това започна да ми разваля спомена за преживяването и реших да не си го развалям повече.  Вече съм си изградил едно мнение за момичетата и не искам да се обърквам повече. С някои от тях създадохме добри отношения и не искам да ги разваляме заради излъченото.

Много хора съдят момичетата, но никой не си дава сметка, че те са поставени в среда, в която има огромна конкуренция.
. Дали послъгва според вас?
Това интервю пък откъде се пръкна?
Преди казваше, че не ги гледа, защото не успявал от ангажименти. Satisfied

# 1 983
Ах, тази сцена с джина колко смешна ми беше. Вика “отивам да си сипя вода” и кат хвана шишето джин, чак го лашка, че не пуска достатъчно бързо.

За мен Питоня снощи си беше подпийната при големите изцепки… да не пияна 😃😃😃

# 1 984
Скрит текст:
Честно казано, аз не гледам предаването. Гледах само до пети епизод. Гледайки разговорите между момичетата, видях, че явно когато съм при тях, те се държат много прилично и в момента, в който аз завия, си показват рогата. Това започна да ми разваля спомена за преживяването и реших да не си го развалям повече.  Вече съм си изградил едно мнение за момичетата и не искам да се обърквам повече. С някои от тях създадохме добри отношения и не искам да ги разваляме заради излъченото.

Много хора съдят момичетата, но никой не си дава сметка, че те са поставени в среда, в която има огромна конкуренция.
Според мен по-скоро ги оправдава, защото са били конкурентки. Т.е. оправдава и Виктория.

# 1 985

С лед и вода

Не е в характера на рускинчето да си признава вината

# 1 986
Скрит текст:

Поредното мухлясало изказване. В превод: “Нямам добра преценка за жените, лъжат ме лесно и ме водят за носа и не искам да се сблъскам с реалността.”
Или пък: “Абе, не ми се ще да виждам колко се ос*ах, че не постъпих достойно.”
“Ставаха едни ужасни скандали, ама не ща и да знам.”

# 1 987
Виктория няма да се извинява, тя застава зад постъпката си. Тя го направи умишлено, ако е без да иска, да се извини, ама не.
Направи го от безсилие и гняв. Не го е планирала. Моментно беше. И да, трябва да се извини поне на момичетата, че им съсипа последния коктейл и на зрителите, че й гледаме тъпотиите вместо да се наслаждаваме на приятна обстановка. На Александра ясно, че няма да се извини.

# 1 988
Капитонова не е разляла вода. Водка или джин беше. Това е допълнителен грях към постъпката й. Joy
Той хубаво Виктор се извини, ами Виктория? Нейното извинение кога ще го чуем?
Какви извинения от Виктория?
Тя ясно обясни вчера, че във въпросната вечер тя беше готова да стигне до всякакви крайности, за да я накара Александра да изчезне от предаването, било то да да я злепостави като я предизвика да избухне (да бъде изгонена или очернена пред Виктор) или да напусне сама.
Защо ѝ беше толкова важно Александра да не влиза в тройката и да изчезне точно на последния коктейл, не ми стана много ясно. Какви толкова привилегии получава като вече са само срещи, а не коктейли? Голям зор беше да изчезне точно тогава. Виктория го заяви  и го обясни и в синхроните, и пред Деница.

Аааааа. Светна ми защо. Bulb Тези в тройката отиват да нощуват при Виктор. Виктория няма да му пусне. Но Александра по всяка вероятност да. И това накланя везните.

Никой няма право да ѝ търси сметка на Виктория. Нито някакви си там мъже, още по-малко пък простите български зрители, които дори и не гледат тази малоумщина.
И на Александра да не сте посмяли да ѝ казвате как ще си изговаря мелантонина.

# 1 989
Гледах я в едно стори покрай един от предните скандали, доста хрисимо отговаряше на упреци в коментарите. Може и да се извини, ако прецени, че ѝ е по-изгодно.

# 1 990
Скрит текст:
Честно казано, аз не гледам предаването. Гледах само до пети епизод. Гледайки разговорите между момичетата, видях, че явно когато съм при тях, те се държат много прилично и в момента, в който аз завия, си показват рогата. Това започна да ми разваля спомена за преживяването и реших да не си го развалям повече.  Вече съм си изградил едно мнение за момичетата и не искам да се обърквам повече. С някои от тях създадохме добри отношения и не искам да ги разваляме заради излъченото.

Това интервю пък откъде се пръкна?
Преди казваше, че не ги гледа, защото не успявал от ангажименти. Satisfied
За вчерашното шоу явно е направил изключение. Joy Грам не му вярвам, че не гледа. Simple Smile

# 1 991
...
“Ставаха едни ужасни скандали, ама не ща и да знам.”

Все пак са минали 6 месеца и той сигурно е на друга вълна (не, че това го оправдава за безхарктерното поведение)

# 1 992
Питонката ако беше такава лисица каквато се въобразява, поне пред мухъла щеше да изиграе разкаяние.

# 1 993
Аз лично бих искала да се извини на нас зрителите за злобата и грозните сцени, на която трябваше  да станем свидетели

# 1 994
Аз също мисля, че Виктория изобщо не е фалшива, точно това обвинение на Александра отново показва колко лоша преценка има. Виктория си е точно каквато я виждаме. И ако беше психопат,щеше и да му пусне, и да се извинява, всичко, което е угодно и й служи. А тя не постъпва така.
Иначе забелязвам,че Дениз освен че е по-обиграна, е и галеница на продукцията. Представят я в сравнително много добра светлина. За разлика от нея, Виктория не я показват така.

Общи условия

Активация на акаунт