Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 49 632
  • 772
  •   1
Отговори
# 630
А моят откакто разбра, че доставката и връщането са безплатни каза:  нямам нищо против да взимам и после да връщам, и да си пробваш на воля, като те знам колко си капризна, повечето ще върнеш, ама предпочитам това, пред обикаляне по магазините. И... се примири. Очаквам от връщане на разни работи 350 лв, а очакваните неща са за 270! Значи така или иначе съм на печалба! Joy

# 631
Аз ще замълча за колко пари чакам неща, но пък мъжът ми хареса тимбърленда на детето, и му поръчах и на него. Та ще е щастлив

# 632
И аз съм скромна, около 150 лв само 😊
Добре чакам някое още по-хубаво намаление че са се раздам подобаващо  😁
И ММ като на Азалия, доволен от шопинга в АЮ Wink

# 633
Аз поприкривам някоя друга поръчка, че без коса ще остане мъжо 😄 Ама като получи тимбърлендки за 70 лева нищо не каза.

# 634
  • София
Така ми липсва да има опция за смеещ се емотикон на поста, освен лайкване. Съсипвате ме от смях.
За информация да кажа. Аз преди питах за помощ, защото нямах графа за банкови данни в профила. Писах им, след няколко мейла с въпроси ми направиха графата и попълниха данните. От датата на върнатия продукт до получаване на парите в картата 11 дни. Това е от мен Kissing Heart

# 635
Утре чакам доставка аз,но съм на фризьор  в 11.Ако дотогава е дойде Йорданов,ще му кажа да ги остави в офис .

# 636
Аз вече до офис само поръчвам, че Малинов сигурно ме взе за луда вече... То летят пакети от АЮ, от НМ, емаг, то донесе пералня, хладилник... Сигурно си вика, тая па не се спря! Срам ме е и затова до офис, че там са повече хора и няма да ми броят пакетите. 😊

# 637
И аз само до офис поръчвам, по удобно ми е, вместо да чакам куриери по цял ден.

# 638
И аз все до офис поръчвам и се чудя как да ги за влача тия кашони до нас, защото все съм с детето 😅

обачее май намерих улеснение

# 639
Ама, от поръчвания имате време да мислите какво си мисли куриера ли🙂?!

Преди време познати ми разправяха какво доставят на запад при рутинни пратки - доста често вибратори на млади момичета, отчуждението между хората в днешно време води до самодостатъчност. Цели кашони с вина и други алкохоли - идват си от работа влиза в гаража с дистанционното и повече не излиза

# 640
  • Пловдив
И аз само до офис. По-удобно ми е така, защото ако е до вкъщи, не винаги в съответния ден може да има някой вкъщи и се притеснявам как ще се случат нещата, ще дойде ли куриерът до едиколко си часа, ще закъснее ли, ще има ли кой да приеме пакетите. А в офиса отивам преди или след работа, когато ми е удобно и нямам излишни притеснения.

# 641
  • Бургас
И аз докато бях в майчинство ги пусках до офис, да не чакаме куриер с детето. Или пък да не я събуди, ако съм я приспала, че се е случвало. Сега обаче си ги пускам до работа. Ама някои неща преседяват със седмици тук, докато ги прибера вкъщи. Grinning

# 642
  • София
Аз пускам или до офис, или в моя офис. Във втория вариант, там съм доста повече от работното време, пък ако ме няма, колегите ще приемат пратката. Но всъщност предпочитам офис на куриер, защото така отивам, когато ми е удобно.

# 643
Такава джаджа за носене на кашони имам и аз.Като беше малко детето,поръчвах до офис,защото я спи,я приспивам .Ама Йорданов е мой човек.Оставям му башкиш.винаги,на два пъти се случва обаче да ровя за пари и той казва"остай ,остай .Другуя път" и аз "чакай бе,имам пари,ся ще ги донеса ".Случвало се е да бутам количката с една ръка,да подпирам кашон на сенника,един в багажника и един под мишника 😁

# 644
  • Бургас
Случвало се е да бутам количката с една ръка,да подпирам кашон на сенника,един в багажника и един под мишника 😁

И на мен! Плюс торби закачени на карабинерите на колчката висящи от двете страни. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт