На априлските душички вече им купуват шалчета и ръкавички!

• 9 321
  • 320
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте мами,
Аз пак съм си Зарка, но на кирилица.
Накуп честит 7-ми месец на Юли, Скарлет и Мартин, а също и 8-мия на Георги, Кало и Христо! 
Благодаря ви за отговорите за това как бебоците понасят вниманието на външните хора. Гледам, че е различно. Дали това вече не са първи прояви на характера? Едни ще са по-интровертни, а други ще са душата на компанията  Thinking .

Невенче, хареса ми това "По децата им ще ги познаете", само една буква разлика от библейското "По делата..." Да не пропусна Честита книжка!

Ренка, Мимата като е в бънджито достига пода само с пръстите на крачетата, но май трябва да го оправим да стъпва нацяло - нали идеята, освен кефа е и да им заякват крачетата.

Жени, Рая е много сладка, а колко е порасналааа  Hug.

Бубка, Мимата имаше някакъв вирус преди 3 месеца и повръщаше на фонтан 3 дена, но без други симптоми. По телефона дежурният лекар каза да разреждаме формулата наполовина и да даваме йонизирана вода (има я по супермаркетите) срещу дехидриране. Но на втория ден тя беше вече много гладна и си и дадох нормалното мляко. Оправи се бързо и от самосебе си. Дано и Данича така  Hug.

Юлче, ти сега в София ли си? Как му понесе на Ивчо местенето?

Аги, съчувствам ти за загубата  Sad .

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 06:35 от Зaрка

# 271
Добро утро!

Честит 8-ми месец на Кало и 7-ми на Мартин!!!!  bouquet Hug  bouquet

# 272
  • София
Добро и от нас!
Честит 8-ми месец на Кало и 7-ми на Мартин!!!!

# 273
Добро утро и от нас!
Честити месечковци Кало и Марти Hug.

# 274
Юлче, ти сега в София ли си? Как му понесе на Ивчо местенето?

Още съм в Пловдив, но в друг квартал. На 10-ти декември ще пътуваме вече окончателно за София. Вече си имаме в новата квартира хладилник, пералня, може би и прахосмукачка, а също така и солници  Mr. Green Мнооого съм щастлива!

Дадох на Иво бисквитка за сефте, много е сладък, яде, хили се и прави всичко в трохи.

# 275
  • 2 етажа над тавана
Добро утро, народе!

Честит 7 месец на Кало, Мартин и Христо!

При нас пак почнаха безсънните нощи - тази беше втората и сега съм малко  #Crazy А и откакто съм станала не могада спра да кихам Tired

Айде на

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 09:00 от Жълтоклюното

# 276
Аааа Юлче, ти да не си идвала инкогнито в София? Thinking

# 277
  • София
И аз съм тук  Mr. Green зелена и озъбена  Mr. Green

Бабълче, нали може още така, че докато свикнааа, след такива безсънни нощи най-добре оставяй всякаква работа и наравно с дечко да си лежиш, почиваш пък дано и спинкаш. А за кихането - пожелавай си желания и ще се сбъдват  Mr. Green

# 278
  • София
Добро утро!

Обичам ги тея момчета, беее....!!! Волейболистите!

# 279
И аз съм от недоспалите Tired, заредиха се пак едни безсънни нощи, не е за разправяне.

Сега го дебна кога ще заспи и аз лягам, че...

Днес ще ходим на консултация, ще дадем отчет след това.

Благодаря за поканата за кафе, ама аз за сега съм пас, евентуално след като поспинкам с Преси newsm46

# 280
  • Русе
Добро утро и от мен!
Честито на месечковците от днес и последните 3 дни!  bouquet

ЧаенаHug Hug Hug- ей, не се ли свършиха проблемите около тебе?! Cry

Невенче, честита книжка! Скеф да си бръмчиш по улиците! newsm01

Данче, това 86см за априлче невероятно ми се струва... newsm78 Да не би да му купуват дрешки 86, пък то да не е баш толкоз  Thinking (щото и ние имаме такива, и хич не са и големи на дунда)?

envia, това с приспиването на 2 деца, ще ми е от полза като ги съберем в една стая...За момента малката се приспива сама - с нея никой не се занимава, но пък баткото ми взема здравето, и не ми се мисли като почне и нея да държи будна за нощни бесове... ooooh! Tired ooooh!

юлче, твоя юнак отдавна го наблюдавам как се развива точно като моя синковец - пожелавам ти здрави нерви, слонско търпение, як кръст и философски поглед на нещата! Laughing

Лек ден и скорошно оздравяване на болничките!

# 281
АПРИЛКИ, В КЛЮКАРНИКА СМЕ НОМИНИРАНИ ЗА БАНДА НА ГОДИНАТА - ХАЙДЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА СЕБЕ СИ!!! Peace Wink Peace Wink
Гласуването приключва на 01.12.!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145570.new#new

# 282
  • София
ДОБРО УТРО! И аз се присъединявам към  kaffeetrmker_2

Честит 7 месец на Кало, Мартин и Христо!  happy bd newsm19 newsm19 newsm19

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ ДОКАТО НИ НЯМАШЕ С ТОНИ!
ЧЕСТИТО НА НЕВЕНЧЕ ЗА КНИЖКАТА и както са пожелали и другите да я ползва по предназначение, а не като мен вече 10г си седи в чантата и не мога да се отпусна да карам и не мога. Това движение в София е направо кошмарно, а как ми се иска да не завися от таткото и да се придвижвам сама, но през пролетта може да събера малко кураж.

Аги, приеми моето съчуствие за дядо ти и кучето. И моите любими баба и дядо, които са ме отгледали,докато бях бременна, починаха. Но аз вярвам, че са се преродили в Тони и все още ми стаплят сърцето.  lovekiss

При нас нищо ново, всичко е по сторому. Чао за сега.

# 283
  • София
Исках да питам нещо, но забравих: За снимките на първа страница, как се подновява, че сигурно нещо не съм разбрала. Сложила съм снимка в албумчето, но дали това е достатъчно. Моля кажете.....

# 284
добро утро и от мен.

Аги -  spoko

На месечинковците (и на по 7, и на по Sunglasses честито!   Hug

Енви, ами Мимка отдавна писа че ни е номинирала, аааа - я под строй там  Mr. Green майтапя се разбира се, но аз гласувах вече и мися че не екъсно   да гласуваме всички - титлатат си я заслужаваме  Peace

За книжката, ще си кажа като тръгна да се вихря по улиците, ама няма да е веднага, че първо там БЧК, бумащини разни... А пък като падне първия голям сняг (дават го да е другата седмица) съм се разбрала с инструктора ми за още едно каране някъде на спокойно около София, да можем да пробваме спирачки туй-онуй, да не се завъртя на място за пръв път сама някъде в центъра. Изобщо сега вече мога да кажа - попаднах на страхотен инструктор, имам толкова отвратителни спомени от курсовете и изпита първия път преди две години, а сега с десетина часа допълнително тоя човек чудеса направи с мене, да е жив и здрав. За десетина часа обиколихме София, включително целия център, навира ме в ной-големия трафик, научи ме да паркирам успоредно, перпендикулярно и на тротоар - като ми е търсил за паркиране  доста теснички места, и все до някой мерцедес примерно - как да не ти мине шубето накрая  Mr. Green

За изварата, сварих я най-накрая, става си много добре от най-банално купешко мляко. Само се сварява докато се пресече - сатава на едни малки гъсти частички и вода - изсипва се в гевгир постлан с тензух над някаква тенджера или купа, седи десетина минути седи да изтече голямата вода и после се връзва и се закача за три-четири часа някъде където няма да пречи да се доизцеди - аз го вързах на чучура в банята. Само да предупредя че много вода изтича - от три кофички по 400гр кисело мляко се получи накрая една чаша извара.

Отивам да чета стари теми че съм мноооого назад и съм чела през ред  Embarassed ще се видим като си изчета домашното Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт