На априлските душички вече им купуват шалчета и ръкавички!

• 9 317
  • 320
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ох, днес ми е ебати и каръшкия ден  Sick  Правих на малкия пюре за днес и утре и изтървах купата на пода. После взех да го храня, ама тоя път реших да не е в столчето, че беше за чистене, а на дивана и той така зверски се изкиха с пълната уста и тапетите отзад станаха на оранжеви пръски и накрая тегли един шут на чашата с пюрето, аз я изпуснах и цееелия свят стана оранжев
От половин час чистя и още колко има  ooooh!

Сминси, и аз мразя да чистя в банята, ...както и на всяко друго място...  Mr. Green Ама плочките много бързо ги почиствам - взела съм си една цъкалка с препарат за фаянс, пръскам всичко, оставям 10-15 мин и после забърсвам. Предупредила съм, че ако на някой не му хареса, да си изчисти по-добре и досега възражения не е имало!   Mr. Green

Стига бе, Beauty, не даваме да се разболявате повече!  Naughty

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 12:48 от Renkata

# 316
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ренка, развесели ме за цял ден.

# 317
  • София
Ренкаааа, като каза пюре се сетих че моето ври на котлона отдавна и съм го забравила....
Отивам.

# 318
  • София
Имама проблем с нета - незнам как се промуших сега!
Отивам да видя какво стана с анкетата!

# 319
Ренкаhahaha Joy ние сътворихме нещо подобно, но не като вас чак, но беше на столчето - пробвах тиква с месо на ХИП, но не се хареса и беше изплюта жестоко, аз го храня до мен и аз, компютъра, монитора, земята, той, всичко стана оранжево и "...оранжево небето, оранжево на-на-на..." че не се сещам нататък песента Laughing Я сподели препарата Praynig Peace че тук само аз чистя банята, а никой не пази Twisted Evil и ...чувствам се като надрусана в момента Mr. Greenа за котлоните - отдавна не варя нщо там - само големи манджи, че винаги го забравям - всичко е в микровълновата Crazy
имам идея да оградя цветята си с такава оградка, като на снимката http://www.tonbonbon.com/- ако някой има нещо подобно моля да каже дали са стабилни Praynig Peace

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 15:18 от СмиНсЧо

# 320
  • София
НЕКА ДОПИШЕМ ПЪРВО ТАЗИ ТЕМА, ПОСЛЕ ТАЗИ НА БАБЪЛ И ПОСЛЕ НА ДЕЯ!

Общи условия

Активация на акаунт