На априлските душички вече им купуват шалчета и ръкавички!

• 9 330
  • 320
  •   1
Отговори
# 300
Е са ще играя не честно, ще помоля всички майки с които се имам да гласуват за нас, нищо че не са Априлки  Mr. Green

# 301
Честно да ви кажа, нямаме шанс пред Бабиейросите Rolling Eyes[/color]
тъп въпрос ама кои са те? newsm78 Rolling Eyes

# 302
Ето кой не чете в клю-то Mr. Green

# 303
признавам си - аз Laughing

# 304
Пишат нещо като сапунен роман у клюто.

# 305
Ето ни и нас Hug

Вчера Яна ми вдигна някаква висока Т, давах Панадол , но не спадаше. Затова питах дали с Т мога да я водя днес да й взимат кръв, защото днес ни се падаше и на консултация да сме, а все още нямахе тези изследвания. Та отидохме, утре ще ни излязат резултатите. Боднаха й пръстчето - всички разбраха, че писанка е дошла в болницата Laughing Станала е 8.600 и 70 см. Май е дебеланка Thinking

Гласувах, разбира се Crazy

За разнообразие отивам да мия банята....да се оплача аз, че ми е най-противното нещо Sick

Сминси, обожавам да чистя, а банята ми е любимият обект Laughing То направо ми е болестно състояние.

На месечковците, честито Hug

Аз за да не затъпея много уча за изпити и си размърдвам хваналия паяжини мозък Tired

# 306
  • Стара Загора
Момичета..16-та страница  Mr. Green

# 307
И аз гласувах, ама и аз си мисля че нямаме много шанс.

Това с неспането е повсемесно - и ние сме с безсънни нощи, е снощи спахме де.....ама преди това. А заспиването е КОШМАР.

# 308
А в това време извеждате ли?
Чакаме Дея , още малко ни потърпете 16 страничка не е много все пак  Mr. Green

# 309
Херка, ти си добричка, нека изчакаме Деичка моля Hug
Нунич, малко си ми далеч да те извикам в такива ситуции Laughing Mr. Green От цялата домакинска работа ей това ...направо ми се  Sick

# 310
  • 2 етажа над тавана
Момичета, пуснах нова темичка, ще я оправям в действие, пишете там ако искате!

# 311
Да си допишем тази темичка, докато ни заключат, а?! Wink

Много сме дръпнали в класацията!!!  Peace Може и да не  сме на първо място, но си знаем, че сме № 1!  Laughing А друго си е да сме в почетната тройка напр., а не на опашката! Wink

# 312
Здравейте и от нас, благодаря на всички за поздравленията,  да са ни живи и здрави децата.

Вече сме на второ място в класацията. Мисля, че си заслужаваме първото.  Peace Hug

# 313
и аз пуснах агитация за нас та да видим кой ще е номер1 Hug

# 314
  • София
Момичета, ето една темичка за Есберитокса
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=124632.0

Вчера дадох на Давид една коричка хляб!Мноооого му хареса  Laughing
Племенницата пак е болна, толкова дълбоко кашля.... Rolling Eyes Очаквам следващото-четвърто разболяване на Давид Close

Общи условия

Активация на акаунт