На априлските душички вече им купуват шалчета и ръкавички!

• 9 334
  • 320
  •   1
Отговори
# 285
И аз сядам с кафнце в ръка
и черпя по едно фрешче
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ

Гласувах вече Peace

# 286
  • 2 етажа над тавана

Бабълче, нали може още така, че докато свикнааа, след такива безсънни нощи най-добре оставяй всякаква работа и наравно с дечко да си лежиш, почиваш пък дано и спинкаш. А за кихането - пожелавай си желания и ще се сбъдват  Mr. Green

Данче, Данче, това са някакви неща от света на фантазиите, макар че така ми се иска да си полега ей сега и да си поспя. Да, ама Маги се е развихрила със все сила и въобще и няма намерение да спи, а и то с нейните дремки през деня за по 15 чинути - то аз докато легна и трябва да ставам Mr. Green Най-много да си я карам като предния път - 2 седмици безсъние с едно нощно гледане на Маги от свеки.

# 287
Скарлет, за снимката трябва просто да изчакаш, да намери Дея свободно време! И аз съм от чакащите! Wink

Невенче, да първа Мимка каза, но сега гласуването е изведено като анкета, само за банда на годината.

# 288
Хайде, и аз гласувах!За сега сме на 3-то място! Peace

Ама нека всяка от нас, която тези дни чете темата ни и разбере за тази номинация да даде гласа си, дано спечелим! Hug

# 289
Добрютрооо и от нас!
skarlet, , споко бе дарлинг, ще те хвърлям с Тонката до Тетевен живот и здраве...Аз страх от шофирането нямам, ма в момента кола нямам  Cry

И аз не разбрах за тези снимки къде да ги слагаме  newsm78  (новите де)

Аги, много гадна история. Целувки от нас с Вярата!!!

Исках да попитам неработещите мами чувстват ли се затъпели??? То не че бездействаме, ама вече май само за памперси, оригване и пръцкане говорим  Joy

# 290
Малиииии, нямаме си нова тема  newsm78

# 291
Сесил, не се чувствам затъпяла.  Naughty На моменти еднообразието ми идва в повече, но гледам максимално да се наслаждавам на ситуацията, т.к. няма да се повтори, т.е потрети. А когато се върнем на работа, много много бързо ще влезем във форма - това вече от опит го казвам! Peace

Вени, ти и подписа си промени по повода с бандата!  Joy БРАВО! Peace

# 292
  • София
Честито на месечковците!

Ей, Априлките, как само 9 гласа, бре? Яяяя, задействайте се, да не се караме!!!   Naughty  Не, че не можем, ама за тоя месец сме изразходвали лимита за спорове и кавги  Mr. Green

А снимките за 1-ва стр, ги качвате в албумчето(име: Aprilkidwe, парола: 2006-2) в "Актуални снимки за 1-ва страница". И изпратете на Дея линка на ЛС.

# 293
  • София
Увеличаваме се - бяха последно 12 гласа!

# 294
И аз дадох своя глас! Peace

# 295
  • 2 етажа над тавана
И аз! Grinning

# 296
  • София
Да, и аз гласувах.

Затъпяла точно не се чувствам. Както казва Енви еднообразието понякога ме изнервя много. Липсват ми и някои работи, които преди правех, но май всичко е въпрос на организация. И аз понякога се притеснявам дали ще съм пълноценна като се върна на работа, как ще си събера акъла и как ще си върша работата. Но ще му мисля тогава.

# 297
Здравейте! Hug
Честито на месечинковчетата  bouquet
Мацанке, честито за книжката, безаварийно шофиране Hug

Добро утро!

Обичам ги тея момчета, беее....!!! Волейболистите!

Laughing Laughing Laughing И аз така
Хайде и от мен един глас за нас Peace

За разнообразие отивам да мия банята....да се оплача аз, че ми е най-противното нещо Sick

# 298
На 2 ро място смеее , давайте може да излезем и на първо  Hug

# 299
Балонче, така ме кефиш повече! HugИ аватар, и ник, супер си!

Ние се наспахме, тъкмо реших да легна, дремах 10 мин и Пресил се събуди Tired

Честно да ви кажа, нямаме шанс пред Бабиейросите Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт