Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 13

• 40 392
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
# 586
За днес сушени чушки с ориз,мързеливи баница и принцеси

Интересно, как се приготвят сушените чушки?

# 587
За днес сандвич с крема сирене и филе, черита, краставици и маслини без костилки, мандарина,две бисквитки и малко сурови кашу и лешници и прясно шоколадово -бананово мляко.

# 588

Коригирах го,че не съм видяла как ми е променил думата телефона като съм писала сутринта. Сухи чушки съм имала предвид. Извинявам се

# 589
  • Sofia
Скрит текст:

Коригирах го,че не съм видяла как ми е променил думата телефона като съм писала сутринта. Сухи чушки съм имала предвид. Извинявам се
Че то сухи и сушени не е ли едно?!  Сушени/сухи чушки се рехидратират и ползват за пълнене обичайно, като пресните чушки ... обаче вкусът е друг разбира се.

Долче, честита да ти е девойката, здрава, щастлива и успешна!

# 590

След няколко дни принудителна почивка отново сме на бойното поле. Този път ще са макарони с риба тон, чери домати и маслини, но последните две отделно, че заедно не можем да ги ядем😆. Мъфин и плодова извара.

# 591

Запържвам 2 глави лук,ориз 1 чч и добавям  300 мл вряла вода,червен пипер,черен пипер и чубрица и като се извари водата махам от котлона и пълня чушките

# 592
  • София
Сухи чушки обичам да слагам в червена леща с разни масали и индийски подправки. Когато е вече почти сварена лещата, с ръка начупвам сухата чушка в тенджерата директно. Става много вкусно, хем е поела достатъчно, хем си е запазила вкусът и миризмата на сухи чушки Simple Smile Чак ми се дояде, или пълнени с бобец ммм

# 593
  • shumen
За утре-за закуска-мързелива баница,за обяд-в стола-пиле с картофи на фурна,шоколадче Милкинис,за СЗ-баничка,бонбон,бисквити Орео.

# 594
За днес кюфтета от броколи с картофено пюре и банички на тиган

# 595
  • София
Петъчен сбиротък от кекс, баница и чирпански кюфтета. Типично соц стол меню.

# 596
За днес тост с шунка и кашкавал, черита и моркови, бисквитки Орео, ябълка,мини бретцели и ягодово прясно мляко.

# 597

За днес картофени гофрети с топено сирене ( благодаря още веднъж на Морена за рецептата), варено яйце, шишчета от моцарела с чери и сладка питка.

# 598
Beeps, добре че каза "петък"!😄 Тъкмо си живеех с идеята, че днес е четвъртък и ще трябва да мисля кутии за утре...😆😅
За днес имаше рибени пръчици, картофени дукеси, чушки Калифорния- червени, жълти, зелени, солети, мъфини, мюсли барче, 3 обикновени бисквити, пробиотичен йогурт ванилия, пудинг кремче (60 гр). Снимка няма.

# 599
  • shumen
За утре-за закуска-кроасан с шоколад от Била,за обяд-сармички,бисквити Орео,СЗ-кашкавалка,Барни,сокче.
За мен-за закуска-кашкавалка,за обяд-сармички,суха паста.

Общи условия

Активация на акаунт