Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 13

• 40 380
  • 767
  •   1
Отговори
# 150
  • shumen
За закуска-принцеси с кашкавал и салам,за обяд-в стола-кебапче,салата зеле и краставици,домашен кекс,за СЗ-тост с маслини,краставици и майонеза,медения,десертче Орео.

# 151
Утре сандвичи от препечен домашен хляб, пържено яйце, кашкавал, червен лук и телешко бургер кюфте. Десерт - вафла.

# 152
За днес,тост с салам и кашкавал, краставички и черита,ябълка,десертче с бананов крем нещо като кексче и сок банан.

# 153
  • София
Честит петък!

# 154
днес мързеливо - кроасан с ягоди, банан, брауни.
каката да си прави мюсли. за обяд мусака с тиквички.

# 155
Зелена ябълка, солена кифла с шунка и кашкавал, солети.

# 156
Тази година смениха доставчика на храна. До сега готвеха на място супа и основно ястие , и дъщеря ми ги ядеше. Сега са на кетъринг, но след първата седмица  не иска да записвам отново . И ще се наложи са приготвям храна. Още се ориентирам какво и по колко да слагам,но ще пробваме. Надявам се поне да видя,че  яде домашната храна. Доста ще ме затрудни и ангажира ежедневното готвене. Имаме 1 термус за храна, който на първо време ще е достатъчен.  Може би трябва да си взема и някаква термочанта като за бебешки пюрета, че поне да ограничава щетите, ако разсее. Миналия ден решила да си прибере останалата супа от кетъринга и цялата раница беше в супа (добре че нямаше учебници и беше допълнителната) .
Ще черпя идеи от вас.

# 157
Здравейте,
Синът ми е първи клас. Опитахме с храната в училище-не я яде.
Тъй като има фисура, която кърви от време навреме, на обяд задължително трябва да му приготвя нещо по-течно.
Въпросът ми е: има ли такива термоси за храна? Откъде мога да намеря?

# 158
Здравейте,
Тъй като има фисура, която кърви от време навреме, на обяд задължително трябва да му приготвя нещо по-течно.

О да, има много! В Икея и Декатлон има. В магазините за бебешки принадлежности също.

# 159
Много благодаря! Hug

# 160
Само не взимай от ДМ - имам два , затварят се добре, но изобщо не пазят температурата ба храната.

# 161
Само не взимай от ДМ - имам два , затварят се добре, но изобщо не пазят температурата ба храната.
А имаш ли нещо, от което си доволна и можеш да препоръчаш?

# 162
А имаш ли нещо, от което си доволна и можеш да препоръчаш?
Ползвам това, много съм доволна!
https://www.zelenotodrakonche.com/shop/%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%bc% … %bd%d0%b0-reer-2/

# 163
Аз за момента не съм си взела. Бях питала тук за препоръки и запазих линкове за по-бели финансово дни.

# 164
Здравейте,
Аз купих миналата година този от Икея,много добър избор.Не пропуска течна храна да се разтече и я пази топла.
  https://www.ikea.bg/products/cookware/coffee-tea-makers/v … a-hrana/40288354/

Общи условия

Активация на акаунт