Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 13

• 40 387
  • 767
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Кутиите за утре. Термо кутии ползвах всеки ден в първи клас; сега единствено за супа. Ползвам висок на Нювита и по-плоска и разлята кутия  Olmitos. От ВисВиталис ги купувах, гледам че сега има доста нови модели. Чантата и тази година е двуетажната декатлонска.

# 166
Аз вчера правих кисело зеле със свинско, утре това ще нося. Десерт - кейк със стафиди от хлебопекарната.

# 167
  • софия
Включвам се при вас, приготвям кутии за първокласничка и петокласник. Утре за закуска донът, ябълка и за двамата, за баткото за обяд ориз по китайски и кюфте на скара, за малката филийки с пастет и краставичка по нейно желание. З

# 168
За нас е последна учебна година, но това не отменя сериозните кутии. Плюс младежът вече е на собствен 4колесен ход и длед училище иска да тренира та… броят на кутиите расте.
За идея - в сряда беше дебърцин (може и кренвирш) цепнат и обърнат като сърце. Вътре чукнати яйце. Изпечено и върху филийка. 2 бр разбира се.
За утре - току - що излезе от фурната ориз със спанак и чукнати яйце отгоре. Също и такос мисля с пилешко. Заделил Пт вареното пиле за супа преди ден.
Лека седмица.

# 169
  • shumen
За утре-за закуска-домашна баница със спанак,за обяд-в стола-шницел с гарнитура краставица,мини шрудел с ябълки,за СЗ-тост с луканка,меденки.
За мен-за закуска-домашна баница със спанак,за обяд-пълнени пиперки,вафла.

# 170
Аз за утре ще му сложа сандвич, два френски макарона, ябълка, пил. супа в нормален термос от 300 мл. на тефал😁-за сега имам този🤷‍♀️
Иначе разгледах всички предложения-благодаря ви!
Най-вероятно ще поръчам на Reer.

# 171
Днес за училище - гофрета с шоколад, мусака, грозде.
За мен - кекс и мусака.
Взех една чантичка от Декатлон, в която съм сложила термуса и едната кутия. За сега ще пробваме с наличния инвентар и после ще добавям.

# 172
Здарвейте и от мен, включвам се с днешното меню - "пица" с блат от тикчвички, краставица, Корни, Грозде, Ябълка и белен слънчоглед.

# 173
Пилешко филе на скара,няколко пържени картофа, черита и краставици и малко питка със сирене+ шоколадово мляко и барни,банан.

# 174
За днес има :
З : Мързелива баница , айрян , праскова ;
За обяд вкъщи : миш-маш ,салата краставици + домати + сирене ;
СЗ : Филия с пастет , чай ;
За вечеря : Пълнени чушки с кайма и ориз + салата отново.

# 175
  • shumen
За утре-за закуска-принцеси с кайма,за обяд-в стола-пиле с ориз,плод,з СЗ-сандвич с шунка и кашкавал,бисквити.
За мен-за закуска-принцеси с кайма,за обяд-картофена яхния,вафла Боровец.

# 176
За днес 2 варени яйца,няколко парчета домашен суджук, краставици и домати,десертче и ягоди.

# 177
За днес носи за
З : Кроасан с шунка и кашкавал , айрян.
За обяд ще има вкъщи : крем супа червена леща с крутони , таратор;
За СЗ : Овесени ядки с прясно мляко , праскова.
И за вечеря : Бяла риба + салата варени картофи.

# 178
Вчера -кюфте, крем супа, ябълка.
Днес - картофени крокети с кисели краставички, круша, солети.

# 179
Вчера -кюфте, крем супа, ябълка.
Днес - картофени крокети с кисели краставички, круша, солети.
Може ли рецепта за крокетите?

Общи условия

Активация на акаунт