Кутия за обяд-какво приготвяте за училище и офиса-тема 13

• 40 378
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
За днес пиле с грах,палачинки със
 сирене и меденки

# 601
За днес палачинки с шоколад, мусака и домашни курабийки.

# 602
  • София
Пиле с картофи и коледен кейк със сушени плодове.

# 603
За днес парче от домашната питка със сирене, луканкови пръчици, черита и маслини, банан, крекери рибки и орио бисквитки .

# 604
За днес омлет със звездички (когато детето не си дояде пастата, а на мен не ми се хвърля☺️), панирани пилешки хапки, ориз, картофени крокети, чушки Калифорния трицветни, мини халва, йогурт и сандвич от плосък солен кекс с пастет.

# 605
Старт на новата седмица с пържола на фурна, картофена салата, краставичка и джинджифилови курабийки 😉

# 606
Все забравям да снимам и само ви чета. Моят първокласник е ужасно злояд и от стола в училище яде 2пъти месечно някъде. Аз му слагам само неща, които има шанс да изяде, доста еднообразни, не много полезни, ама поне да не умре от глад🙄
Днес закуска-сандвич с тортила питка на на пресата.
Обяд- руло,, Стефани,,
Слетобетна закуска - бисквитена торта с нишесте малина🤐

# 607
Каква рецепта използвате за такива коледни курабии , тип бисквити… Моят ми изяде главата, че тази година искал да украсяваме и да подарява на децата в класа му. Моите стават доста “шишкави” , бисквитките😄

# 608
Сибил, рулото изглежда много добре.🙂
Еleaa, рецептата на Ирина Купенска за 100 сватбени сладки са любимите меденки вкъщи. След като престои в хладилника, тестото може да се разточва и тънко, и дебело, както и да се пече повече или по-малко (зависи дали искаш по-твърси или по-меки меденки). Друга рецепта досега не се е харесала вкъщи като тази, но съм склонна да опитам и с друга. Особено ако има такава, която да наподобява коледните бисквити с подправки от Лидъл.🙂

# 609
  • shumen
За утре-за закуска-попара,за обяд-в стола-пиле с ориз,домашен кекс,за СЗ-кренвиршка от Лидл,грозде,вафла.Бях приготвила всичко,но утре ще си остане вкъщи,че тая вечер го прибрах от училище с коремни болки,главоболие и отпаднал и в последствие започна и кашлица.

# 610
Каква рецепта използвате за такива коледни курабии , тип бисквити… Моят ми изяде главата, че тази година искал да украсяваме и да подарява на децата в класа му. Моите стават доста “шишкави” , бисквитките😄
Аз меденки правя по тази рецепта винага

# 611
Добро утро! Започвам да се изчерпвам, а сме едва вторник 🙃. За днес домашна пица, краставица, морков, ябълка и джинджифилови човечета.

# 612
За днес земел с кашкавалено роле с шунка, домашна пастърма, кисели краставички, круша,суха паста ,две соленки и сок ябълка.

# 613
Bibikota, когато се изчерпя откъм идеи, винаги е ред за спагети/паста, омлет или кюфте/кебапче/карначе с нещо.😃
За днес сложих в кутиите кюфте-сърце, печени картофи, броколи, карфиол- обикновен и оранжев🙂, грозде, мандарина, райска ябълка (пак ще се пробвам😅, тези са от по-хрупкавия сорт), йогурт, мюсли барче и 3 бонбончета за душата.

Натъкнах се вчера съвсем изненадващо в Кауфланд на карфиол микс, отдавна исках да го пробваме.🤩
Скрит текст:
 Взех оранжев, че беше три пъти по-голям размер от другите бройки (а цената беше за брой).🙂 Мислех, че съм взела най-безинтересния цвят, но по пътя към касата постоянно чувах: "Я, този карфиол е оранжев."!😆 Дано се задържат в асортимента.

Вчера звездичковият омлет беше изяден до шушка. По-интересното за мен е, че каза, че зелената чушка и' харесвала на вкус повече от жълтата...определено се изненадах, че го казва моето дете, аз от този цвят добавях най-пестеливо.☺️

# 614
За днес ориз със спанак ,баница със спанак и меденки

Общи условия

Активация на акаунт