Хитринки за всякакъв случай - 31

• 44 585
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Да споделите, моля, ако сте открили читав и траен н-н за аротизиране на автомобил Simple Smile

# 406
Добра автомивка с професионални препарати. Но не мога да дам препоръки за такава, за града ни.

# 407
  • Pazardjik
Здравейте , повечето нови матраци имат цип за сваляне на калъфа , някой прал ли го е и лесно ли се слага след това

# 408
Аз съм прала. Матраците са от ИКЕА - за единично легло. Като се отвори ципа калъфа е на 2 части. И добре, че е така, защото са доста плътни и нямаше да ми се събират в пералната. Изпират се добре. Сама го свалям и слагам.
Ако е по-голям , може в хим. чистене  - имат големи перални и там да ви го изперат.

# 409
Моят е на Тед- свалих внимателно , че има едно като вата над матрака , така че  да не останат власинки и в пералнята на 30 градуса. Поставянето ...малко тегаво бих казала , но не и трудно щом сама се справих.
П.п.в пералнята го сложих със затворен цип.

# 410
А как ги сушите? Сушилня или на слънце?

# 411
Аз на простор.

# 412
Без сушилня - това мисля и на етикета го има като указание.
Аз избирам слънчев, топъл ден и тогава пера всякакви протектори, калъфи , плюшени играчки , маратонки и т.н.Терасата ми е с югозападно изложение и напича след 14-15 часа

# 413
  • Велико Търново
Моля за съвет, от няколко дни имаме косачка робот и от тогава, при всяко пускане на машинката се събират всички съседки котки в нас! Нямам против да идват и минават по една, по две, но 5, 6 котки ми идват много! Как да ги прогоня, без да ги наранявам?

# 414
  • Mediterraneo
Аз пера калъфа на матрака на обществена пералня и суша там в сушилнята. Два пъти годишно го правя. Но калъфът е изцяло текстилен, няма места с вата или подобно, просто е голям за моята пералня.

# 415
Интересно им е, като им доскучае сами ще се махнат.

# 416
Моля за съвет, от няколко дни имаме косачка робот и от тогава, при всяко пускане на машинката се събират всички съседки котки в нас! Нямам против да идват и минават по една, по две, но 5, 6 котки ми идват много! Как да ги прогоня, без да ги наранявам?
Знам, че не ти е смешно, ама на мен ми стана. Не мога да си обясня причината- чуват машинката и пристигат или я виждат и пристигат? Вземете си куче! Simple Smile На тоя хубав двор освен деца му трябва и едно куче.

# 417
  • Пловдив
Знам, че не ти е смешно, ама на мен ми стана. Не мога да си обясня причината- чуват машинката и пристигат или я виждат и пристигат? Вземете си куче! Simple Smile На тоя хубав двор освен деца му трябва и едно куче.

Забавно е наистина, но аз имам куче когато машинката не работи няма интерес към нея, но стартира ли ....тогава почва едно лаене срещу нея.

# 418
  • Велико Търново
Имаме кучкА Simple Smile но тя е улична и я имат всички останали съседи по улицата. Тя ги гони, но те пак се връщат (не стои само в нашия двор и щом дойде ги гони)... Едното коте остава, това е вече ясно Simple Smile сина ми го кръсти Капитан Америка и вече няма да го махна. Въпроса е как да накарам другите да не идват. Когато работи Робота, не върви да търся кучето да го пускам и него, че и котки... Зоопарк Simple Smile
Съседите също се смеят и забавляват на лудницата Simple Smile

# 419
С воден пистолет, те мразят вода и като ги пръскаш упорито на всяко идване, ще се спрат. Има и някакви ултразвукови машинки специално за котки, но не знам, дали действат.
Аз ги обичам, но ММ не и гледам да не ги свиквам, че ще ядат шутове. Обаче, за един Мишо съм го предупредила, само да го ритне, веднага подавам молба за развод 🤣

Общи условия

Активация на акаунт