Хитринки за всякакъв случай - 31

• 43 784
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
И аз имам един такъв тиган. Когато чистя фурната с препарат- пръскам дъното на тигана и го мушкам и него във фурната за няколко часа. После всичко се мие лесно и без търкане- фурна, решетка, тиган.

# 721
Аз намазвам с Циф, оставям около 1/2 час и готово!

# 722
  • Пловдив
Пяната на лидъл за фурни W5 е незаменима за такива неща. Моите светнаха, а преди това с нищо не можех да ги изчистя. Пръскам, изчаквам един час и мия. Ако нещо е останало повтарям процедурата.

# 723
Дайс, и аз почиствам дъното на тиганите отвън с пяната за фурни от Лидъл. Може и, както е казала Мариат, да се сложи във фурната (изключена, естествено), както си е напръскан с пяната тиганът. Или да го обърнеш с дъното нагоре. Само е желателно, ако има боя, да я пазиш, да не се стече по стените на тигана, че е възможно да падне боята (но зависи и каква е боята).

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 06:24 от dolce miele

# 724
  • София
Вчера го държах няколко пъти с обезмаслител, после малко търкане, има голяма разлика.
Ще продължа на следващото ползване. И мен ме беше страх покритието отвън да не се повреди, но е ок.

# 725
  • Велико Търново
Как да махна дъвка от чаршафи?

# 726

Чувала съм за замразяване във фризера и после изчопляне. Но не съм пробвала.

# 727
Преди няколко седмици бях седнала с ленен панталон върху дъвка. Бях на почивка и нямаше как да пера. Една седмица стоя дъвката здраво вкопчена в плата. Като се прибрах я поизстъргах с един нож и го сложих да се пере с прах на Ариел за цветно-концентриран, като го бях прежалила панталона, въпреки, че ми е любим. Извадих го изпран и без помен от дъвка.
Явно днешните дъвки не ги бива, а едно време какви яки дъвки имаше! Simple Smile

# 728
Кубче лед върху дъвката и после изстъргваш с ножче.

# 729
Има ли начин за премахване на смола от дреха? Стои като дъвка. Пръсках с обезмаслител но не помръдна. Панталонът е тип памучен анцунг.

Дъвка от дреха съм махала с друга дъвка. Сдъвквам хубаво и лепя на мястото, махам, размачквам и пак. Залепват се парченца от залепналата дъвка до пълното й отстраняване.

# 730
Смола колежка махна със силен дезинфектант. Но беше прясно. Излязохме от офиса, подпря се на борче, веднага се върна обратно, напръска хуууубаво, търка, пра в мивката и нямаше и помен после.

# 731
на каква основа е бил? алкохол ли?

# 732
Да, за ръце, не за повърхностти. Нищо не ти пречи да пробваш със спирт предполагам.

# 733
Момичета, мога ли да оправя по някакъв начин смесител на мивка, който почерня от неправилно избран препарат?

# 734
Има ли начин за премахване на смола от дреха? Стои като дъвка. Пръсках с обезмаслител но не помръдна. Панталонът е тип памучен анцунг.

Дъвка от дреха съм махала с друга дъвка. Сдъвквам хубаво и лепя на мястото, махам, размачквам и пак. Залепват се парченца от залепналата дъвка до пълното й отстраняване.

с бензин се маха смолата

Общи условия

Активация на акаунт