Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 68

• 86 017
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
За лосионите за тяло - и аз така...голяма ми е мъка... знам, че е хубаво, хидратира кожата, омекотява, мирише приятно, ама нещо ми идва досадно. Bowtie Гледам да са поне с помпичка или от туба, но не и в кутия/буркан.
Опитвам се лятото да съм по-редовна, но търся продукт под формата на спрей. Преди 2 години бях взела един от ДМ на Балеа /изглежда като дездорант против изпотяване/ и бях доволна. Пръскаш, разтъркваш малко и е готово. Нямам идея дали го има още.
По отношение на продукт против изпотяване - без алуминий съм си взела на Биотен. Свеж е, не спира изпотяването, но спира миризмата.
https://remedium.bg/bioten-deo-sprey-rose-150ml-058820/p

# 121
Постът на V.I.P ме подсети за един продукт на Nivea: Body Mousse, който харесвах и беше много приятен за ползване. Някой да го е срещал скоро някъде или подобен на друга марка?
Скрит текст:

# 122
  • Пловдив
Отдавна си търся само без алуминий и аз.
От ДМ за 2.65 сравя се чудесно при мен.

имам го и аз.

# 123
То не знам за къде е въпросът, ама ще питам: някой от вас прави ли си домашна маска за коса? Искам нещо, което да ми заздрави косъма, да помага против косопад. Спрямо купешките маски съм скептична, пробвала съм, не помня на кои марки, но досега не съм видяла ефект от нищо. Ако имате някой трик или изпитана рецепта, ще се радвам да споделите.

Аз когато имах косопад след ковид пробвах какво ли не, включително и скъпи шампоани и лосиони за скалп, добавки и т.н. Това, което според мен най-много ми помогна беше една бабина рецепта, която гледах във влог на Теа Минкова. Става въпрос за корен от репей като се варят 3 супени лъжици в 200-300 мл вода за около 5-6 мин. след което се маха от котлона и се оставя така да си изстине. След това се прецежда и се мажат корените, като идеята е да се преспи с тази билка и да се отмие на следващата сутрин. Аз обаче стоях 3-4 часа и тогава отмивах, просто защото искам да си легна с чиста коса, а не да има нещо по нея. Тази процедура е добре да се прави поне 2 пъти седмично за месец или повече ако не ви омръзне. Сместа може да стои в хладилник седмица, след което трябва да се направи нова. След като мина известно време започнах да усещам, че косата ми се сгъстява. Знам, че не е възможно толкова бързо, но такова усещане имах, а и ми спря косопада ( с който преди това се борих 6-7 месеца със скъпи продукти). Понеже сега пак ми се появи косопад, мисля отново да си направя поне за месец тази процедура.

# 124
  • на дъното
От ДМ за 2.65 справя се чудесно при мен.

А оставя ли следи по дрехите? Благодаря предварително 🙂

# 125
От понеделник 30.05.в Лидл.Мисля,че е добра оферта.

# 126
  • Сливен
За део-то на Балеа,имам го ,не оставя бели следи.

# 127
Здравейте,днес си купих тази вода,някъде в темите,които следя една дама сподели за нея,че ставала за очи,за 3.64 паунда си е направо без пари,беше намалена в superdrug.Веднага си почистих лицето с нея, почувствах го свежо след това, определено ми хареса.Снимка от нета.Колкото до козметиката на Сиен и аз казах на майка да ми купи някои неща -мъжкия гел и мицералната им вода и някакъв друг продукт,но забравих вече,ще си ги взема чак август.

# 128
От ДМ за 2.65 справя се чудесно при мен.

А оставя ли следи по дрехите? Благодаря предварително 🙂
не

# 129
  • София
От бюджетните марки съм много доволна от Essence.

# 130
От ДМ. Точно този вид душ гел е на цена от 2.29. Интензивната маска е супер за коса на кичури.

# 131

Ей, тази маска за 3 лева се оказа много добра. Косата ми е мекичка без фриз дори и суха. За сега съм доволна

# 132
Минавам дя хвърля това тук, понеже някои от вас казаха, че харесват слънцезащитата на woodenspoon.

# 133
Момичета, препоръчайте ми пачове за под очите.
Но нещо, което да не люти- пари, за чуствители очи.

# 134
  • София
Аз съм с тези https://makeup.bg/product/484211/
Не са кой знае колко евтини, но ми стигат за доста време ( аз и не слагам всеки ден). С ужасно чувствителни очи съм и обикновено всяко нещо ме дразни, но с тези нямам такъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт