Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 68

• 86 087
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
От матовите червила защото и аз съм им Фен предпочитам тези на Катрис,обачеее maybeline superstay са ми фаворит пресушават досто но няма мърдане.Другите които са матови и издържливи са Nyx Shine loud  пак не се изтриват лесно.❤❤❤

# 451
Много благодаря за препоръките, момичета Hug  Heart Eyes
Утре ще видя кое има налично в Лили/ДМ, че няма за кога доставки и поръчки.

# 452
  • Deutschland
Писах, писах, лапето ме удари по ръката с една тежка кукла и всичко замина.
Искам да похваля кремчето с хиалурон и роза на Nature of agiva. Кожата ми направо свети след употреба, гладка, хидратирана, свежа. Купих го с никакви очаквания лятото, оказа се попадение.

# 453
Здравейте, момичета! Бихте ли ми препоръчали хубав крем за крака? Преди си вземах на Орифлейм един, но нещо не ми действа вече така както искам, попива, но не омекотява много. И кои бяха чорапите от ДМ, които вършеха хубава работа?

# 454
Единственият вълшебен крем за крака е на Биле. Предлага се и в ДМ. Техните не струват, според мен

# 455
Единственият вълшебен крем за крака е на Биле. Предлага се и в ДМ. Техните не струват, според мен
Може ли снимка?

# 456
Предполагам става въпрос за този

Лично на мен не ми допадна, супер мазен ми беше и безполезен. Но може при мен да не е сработил.

По-добри впечатления имам от този на Балеа с по-високия процент урея

# 457
  • София
От този крем на Биле и аз съм със същите впечатления - много мазен, остава на повърхността на кожата, въобще не хидратираше в дълбочина. Вероятно нещо в състава не са доизмислили.

# 458
Точно този на Биле е вълшебен. От форума го видях и съм безкрайно благодарна, че го открих

# 459
Кремът на Биле и аз го ползвах известно време. Честно казано имаше много малък ефект, но се бях заинатила, че той ще ми реши проблема. Аз имам страшно сухи пети, зимата се напукват. Този крем не попиваше напълно и в крайна сметка след месец ползване се отказах. След това пак си взех от крема на Балеа с уреа и с него ще си остана, много е добър.

# 460
  • София
Мда, и за мен този на Балеа е по-добър.

# 461
Всъщност моят крем на Балеа е с 25%  урея. Този на снимката, която постнах горе е с 10%. Коментирали сме , че колкото повече урея в продуктите за крака, толкова по-добре. Само е хубаво да сме редовни, че мен там хич не ме бива.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 09:58 от ant

# 462
Много благодаря за коментарите. Ще потърся кремовете, че не само лятото, но и зимата имам нужда от тях. Иска ми се да попиват в дълбочина. Явно е до кожа, защото аз за ръцете съм доволна само от крема на Лидл SOS, но много хора не го харесват.

# 463
  • Сливен
на биотрейд крема за крака е добър.за ръце и при мен само лидълския върши работа

# 464
Точно този на Биле е вълшебен. От форума го видях и съм безкрайно благодарна, че го открих

И аз съм с подобни впечатления. Аз като виден представител на хората, които спят с чорапи зимата Grinning мога да кажа, че като си сложа от него преди лягане и после като си сложа чорапи, на сутринта ходилата ми са супер меки Grinning Лятото ползвам на SNB.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 16:43 от Lygia

Общи условия

Активация на акаунт