Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 68

• 86 075
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, момичета! Бихте ли ми препоръчали хубав крем за крака? Преди си вземах на Орифлейм един, но нещо не ми действа вече така както искам, попива, но не омекотява много. И кои бяха чорапите от ДМ, които вършеха хубава работа?
Аз пробвах тези няколко пъти вече и съм супер доволна

# 496
Ексфолиращи ли са?

# 497
От ДМ. Спиралата не се рони, добре разделя миглите и не дразни чувствителните ми очи.

# 498
  • Бургас
Тази спирала много я харесвам. Вече няколко опаковки съм използвала.

# 499
Страхотна спирала! Ползвам в момента една лилава водоустойчива, една черна на Есенс и жълта на Golden Rose. Не могат да й стъпят на малкото пръстче, но тази на GR не е лоша, ежедневна, добре разделя миглите. Двуфазният дегримьор на Сефора е чудесен, взех си нова опаковка.

# 500
С каква четчица е тази хвалена спирала на Есенс?

# 501
Дебела, не силиконова.

# 502
Мисля,че това е спиралата за която говорите и аз я харесвам

# 503
Мне, не е с такава четка тази спирала. Дебела и извита четка с косъмчета е, не силиконова. Много ми е удобна и въпросната спирала и на мен ми е любима от години.

# 504
Ексфолиращите чорапи са на Victoria Beauty с охлюв. Поне за тези аз съм чела в темата и тези съм ползвала. Точно ми се олющила краката тези дни 😂

# 505
Тази спирала на мен пък изобщо не ми допадна. А съм с дълги извити мигли. Все едно не съм сложила спирала.

# 506
Моите са достатъчно дълги и не търся удължаване че нося и очила, обаче без спиралата не са извити (отново проблем с очилата така). А и не са особено тъмни, та това което искам е цвят и поизвиване нагоре, въпросната спирала за мен работи и за двете.

# 507
Напоследък страшно много ми харесва аромата на лавандула, а преди го ненавиждах.
Та знаете ли нещо с наситен и дълготраен аромат на лавандула, което да си купя и да си пръскам възглавниците и чаршафите?

# 508
Аз ползвам вече 2ро шишенце от този спрей за възглавница с Лавандула и Лайка на Avon

# 509
  • Бургас
Имитация на Mon Guarlain от Заг зодиак.
Има и лавандула,и ванилия.

Общи условия

Активация на акаунт