Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 68

• 86 040
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Сега разбрах, значи съм взела неподходящо олио? Ще взема друго значи, а това за тяло ще ползвам.

Мога да препоръчам измивно олио или балсам на The body shop, и двете са с лайка и двете на намаление /което между другото има в момента в сайта ,мисля 20 процента, до неделя/ излизат около 20 лв. Много са хубави и двата продукта, но като  ,че ли балсама е една идея по-добър.

# 541
Сега разбрах, значи съм взела неподходящо олио? Ще взема друго значи, а това за тяло ще ползвам.
Ако идеята е да въведете двойното почиствате може да го използвате и за лице просто тоалетното мляко /мицеларната вода като първа а това като втора. Ако искате задължително първата стъпка да е олио или балсам тогава това не би свършило работа  .

# 542
Момичета, кажете, моля, козметика от която сте доволни /среден клас/ да включва - гел за лице, скраб за лице, тоник за лице, мицеларна вода или подобно, интимен гел. Мерси предварително Simple Smile

# 543
Е как може да зададеш подобен въпрос без да кажеш каква ти е кожата?!

# 544
Ми то не се ли подразбира? Смесена или мазна кожа… за интимния гел не знам…. Влажна? 😃
Figs, малко беше грубо това. Понякога забравяме, че хората нямат информацията, която имаме и си пишем каквото ни интересува, особено без опит в някоя тема. На мен ми се случи с един парфюм. Питах все едно отсреща знаят, че търся женския и колко мл ми трябват 😂

# 545
Е кажете вие от какво сте доволни Simple Smile Аз ще си преценя дали това, което ви е харесало е ок за моята кожа.

# 546
Лосионът за тяло на Тесори с дълготраен мирис ли е /както са им душ геловете/?

Приемам препоръки и за други лосиони/кремове за тяло, за хидратация и ако са с хубав и дълготраен аромат, още по-добре. Blush

# 547
Е кажете вие от какво сте доволни Simple Smile Аз ще си преценя дали това, което ви е харесало е ок за моята кожа.
Цялата тема е за това кой от какво е доволен или не. Четене трябва.
Аз лично рядко се включвам обаче се възползвам редовно от написаното, като отсявам според нуждите, ще намерите много полезни неща 🙂

# 548
Това ми беше любимото на Тесори, но сега съм със същия душ гел и нещо имам чувството, че аромата е сменен и не е толкова траен.Иначе маслото преди беше разкошно и аромат беше много траен и много добре поповаше и омекотяваше кожата.Скоро обаче не съм ползвала маслото.

# 549
  • София
От този крем балсам за тяло съм много доволна! Наистина много. За суха кожа.
Нютроджина бързо попиващ.
https://shop.lillydrogerie.bg/rzo-absorbirasch-300ml

За лице, което иначе хич не харесва да го мажат ни с кремове, ни с масла, но е с лишеи от сухота и люспеща се кожа
Не знам този ли е
https://shop.lillydrogerie.bg/a-lice-s-konopeno-seme-50 или този https://shop.lillydrogerie.bg/krem-gel-sini-vodorasli , доста време избирах, много кремове имат, но не е с алоето ( и трите зелени Satisfied ).
Хем овлажнява, хем не омазнява.

И да питам - нещо за почистване на лице, което не е гримирано. Всичко, което хвана, е за и отстраняване на грим, а ми се струва, че те са по-"силни".

# 550
  • Deutschland
Измиващ гел?
На Nature of agiva и Биотен са хубави. На Билка също.

# 551
# 552
Момичета ,другата седмица до нас отварят ДМ.
Моля ви да ми препоръчате пачове за околоочната зона от които сте доволни.

# 553
Предложете ми наистина озаряващ фондьотен за суха кожа.
Блестящ, не матирана и като маска кожа.

# 554
Момичета ,другата седмица до нас отварят ДМ.
Моля ви да ми препоръчате пачове за околоочната зона от които сте доволни.
Аз използвам колагеновите пачове на Purederm. Нямат кой знае какъв уоу ефект, харесва ми освежаващото усещане, понякога ги слагам и в хладилник преди ползване. Другите, които си купувам сравнително чесно са пачовете на Garnier с витамин Ц против торбички и тъмни кръгове.

Общи условия

Активация на акаунт