Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 68

• 86 160
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Много съм доволна от пачовете за под очи на Victoria beauty - действат много освежаващо и успокояващо на уморени очи, използвам ги след охлаждане в хладилник.

# 256
  • Пеликания
Откъде ги вземете пачовете на Victoria beauty?

# 257
Откъде ги вземете пачовете на Victoria beauty?
От ДМ.

# 258
  • Toronto
Купих тази база от няма и къде, тя пък взе, че ми хареса:

На Essence e, ако не се вижда хубаво.

# 259
  • София
Моля препоръчайте ми крем, олио, нещо за новопоявили се стрии, не е нужно да е евтино, каквото и да е..

# 260
То пт стриите вече
няма отърване, щом са се появили, но логиката води до кремове за белези и козметични процедури- лазер, микронидлинг.

# 261
  • Димитровград
Аз съм много доволна от био Ойл при нови стрии. Пускат го на промо в нотино.

# 262
  • Deutschland
Аз съм го ползвала. Тук е по-малко от 5€, има ефект да.

# 263
  • София
Аз пък изобщо не съм доволна. Тук в БГ е скъпо и нито предотвратява нито заличава Simple Smile

# 264
Стрии,нови или стари не се заличават с нищо.Ако се измисли лек, то този,който го измисли ще е достоен за Нобелова награда.

# 265
  • София
Стриите са нарушение цялостта на кожата. С разни мазила се позаглаждат леко, но спре ли се мазането край. Ходила съм и на процедури с лазари, пари на вятъра. Ако са огромни може лека пластика със зашиване.
Като бях млада се тревожех за тях, подтискаха ме, чувствах се грозна, недостойна за всеки мъж, криех ги. Мислех че мъж с хубаво мускулесто тяло не би ме погледнал, но това се оказа само в моята глава. С годините разбрах, че на мъжете не им пука, че имаме стрии. Има жени, които мечтаят за нашите стрии от бременност...

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 23:12 от stefina

# 266
Моля препоръчайте ми спирала за дълги, непокорни мигли. Искам да придава обем, да ги подрежда и са е наситено черна. Това са последните, които пробвах, отляво надясно, са подредени по ред на харесване.

На GR, имайки предвид това, което търся най се доближава, но може още. Joy
Следващите две на MNY са хубави, но доста трудно си оправям дългите мигли и много се цапам с тях на клепача, докато ги подредя. Четвъртата на MNY е сходна на GD. Тази на MF и Essence, изобщо не съм доволна. Толкова нищо не правят, че милите ми чак изглеждат късни и рехави с тях.

# 267
Хм,без снимката точно тая най-дяснато на Есенс щях да предложа, от няколко години не я сменям с нищо. Сега, за много носитено черно, като ме ли сивее много леко, аз съм доста бледа и при мен си стои черно. А и четката е много удобна, поне за мен, че не умея хич с тия силиконовите дето хич не са и четки. При мен уплътнява, подрежда и извива достатъчно, аз мигли си имам ами хем са светли, хем не ща да опират в очилата и трябва да се повдигнат поне малко а пък мразя извивачки.
Ще ми е интересно на какво ще се спреш накрая, винаги съм навита и нещо ново да пробвам.

# 268
  • Бургас
The Rose, не знам какво имаш предвид под "непокорни" мигли, моите са достатъчно дълги и гъсти, но от показаните от теб съм ползвала #4 и #5 и мнението ми съвпада с твоето. На Мейбълин не е wow, а MF съвсем не ми допадна. Та може да ти допаднат моите препоръки. Харесвам L'Oréal unlimited, Essence extreme розова и Essence Lash Princess оранжева.

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 01:05 от sunny-n

# 269
Имам предвид, че застава някой косъм на никъде и няма оправяне ако спиралата не е хубава,слепване и какво ли не. Да не говорим, че косъмчетата във външният край постоянно се закачат за долните и ако не са фиксирани хубаво, това може да те побърка цял ден.
Благодаря за препоръката. Определено ще ги пробвам, но ще започна с някоя на Essence, че три от снимката са нови и куп пари за спирали на вятъра.

Общи условия

Активация на акаунт