Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 68

• 86 130
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря!
Ще ги пробвам, когато поръчвам нещо онлайн, но за момента ми се искаше нещо, което да е налично в ДМ или Лили.

# 316
Здравейте, разгледах списъците с харесвани продукти от първа страница, но не намерих балсам за боядисана коса, от който сте доволни. Препоръчайте ми такъв Simple Smile

# 317
Здравейте, разгледах списъците с харесвани продукти от първа страница, но не намерих балсам за боядисана коса, от който сте доволни. Препоръчайте ми такъв Simple Smile

InSight имат много хубави шампоан балсам и маска за боядисана коса.

# 318
Имат ли физически магазин в София?

# 319
  • Ланкър, планините Овнерог
По разни магазинчета за препарати "паралелен внос" съм ги виждала.

# 320
  • София
Имат ли физически магазин в София?
Аз съм купувала от магазин в Дружба 2

# 321
Здравейте,доволна съм от червилата на Trend up с wet lips effect и от новата спирала на Есенс

Сенките също са хубави,но ги изпуснах и се счупиха.
Не знам,в началото на август бях в ДМ и на последната брошура я имаше,пишеше,че е нова.

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 15:19 от marga1977

# 322
Спирата на essence май не е нова🙄

# 323
В ДМ имаше на разпродажба спирала Catrice Glam & Doll Boost за 4 лева и нещо. Води се че е за подхранване, със силиконова четка е. Много добре разделя миглите и е наситено черна, дава някакъв обем. Не е нещо уау, но за под 5 лв. за мен е находка и ще си я ползвам.

# 324
Скоро имаше промоция на неща на Nature of Agiva Fruit Salad. Взех си един душ гел с грейпфрут, така, освежаващ за лятото и трябва да отбележа, че съм доволна. Прави осезаемо по-хубава плътна пяна(ползвам гъба-панделка) и оставя кожата осезаемо по-хидратирана. Сравнено с всеки масов душ гел, който съм пробвала, а те не са никак малко.

# 325
  • София
Някъде виждали ли сте от малките Рексони стик, които са супер за пътуване?

# 326
В ДМ имаше на разпродажба спирала Catrice Glam & Doll Boost за 4 лева и нещо. Води се че е за подхранване, със силиконова четка е. Много добре разделя миглите и е наситено черна, дава някакъв обем. Не е нещо уау, но за под 5 лв. за мен е находка и ще си я ползвам.
Любимата ми серия спирали. Офертата е страхотна!

# 327
  • София
Тази спирала е страхотна!  Втора опаковка чака да й дойде реда. Simple Smile Има подхранващи съставки. Също така спомага за растежа на миглите. Мисля че има рациново масло.

# 328
Е значи съм попаднала на намаление. От ДМ Сан Стефано я взех, бяха поразграбени, взех последна, но може и в други ДМ да я има.

Душ геловете Fruit Salad и аз ще ги пробвам. Едно време ползвах на Арома с плодове, също не бяха никак лоши за символичната си цена

# 329
  • Deutschland
Като писахте за Nature of agiva,  искам да се заредя с маската с маслина,  но намирам само нови опаковки,  вероятно реформулирани. Търся си в старата опаковка,  но уви.  Поне имам една останала кутия у родителите на мъжа ми,  та не съм съвсем без хич.  Ето тези срещам навсякъде :

Общи условия

Активация на акаунт