Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 68

• 86 142
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Скрит текст:
Bernichka, благодаря, но този от Лили е без алкохол.
Sladkishi, да може и тоник.
Аз съм доволна от този с чаено дърво и бадемова киселина, с комбинирана кожа съм и е антибактериален
Скрит текст:
[/quote] а къде го има? Он лайн не го намирам.

# 301
  • Стара Загора
В Лили го има. В Елитис също май съм го виждала. 

# 302
Виж тониците на Avon от серията за тийнейджъри. Clear skin или нещо такова се казваха.

# 303
А защо трябва да има алкохол?
Харесва ми как почиства.

# 304
А защо трябва да има алкохол?
Харесва ми как почиства.
Garnier Pure?

# 305
Алкохолът, в частност този, който слагат за проблемните кожи, уж за дезинфекция, пресушава кожата, води до дехидратация, повече
проблеми.Повече себум.
Почистването трябва да е с други продукти.Поне това се дава като съвет.Алкохол само на малки участъци.

# 306
Скрит текст:
Скрит текст:
влизам да похваля този скраб за коса и скалп много ми хареса
Крем за ръце

И продължавам с теста на маските с нови две

От къде са закупени скраба и крема за ръце?
От супермаркет Ранди на ул. Нишава София Yum
А тоника на Евелин съм го взимала от Ремедиум, че даже мисля и от кварталния магазин за козметика

Последна редакция: нд, 07 авг 2022, 10:24 от bubanka

# 307
Момичета, търся препоръка за лосион за почистване на лице, който да съдържа спирт. Има ли такова нещо на пазара? Къде да гледам? Преди време Нивея имаха такъв лосион със спирт, но сега като им гледам продуктите, не намирам такъв. Не ми препоръчвайте мицеларна вода. Искам лосион на спиртна основа.
Лосион против акне с розмарин на Амрита съдържа алкохол и има онзи почистващ ефект, който вероятно търсиш. Ползвах го, когато ми беше време и бях доволна, на сегашната ми възраст не смея, защото кожата ми вече е доста суха. Гледам, че го има в Ремедиум, вероятно и в други магазини и аптеки.

# 308
Виж тониците на Avon от серията за тийнейджъри. Clear skin или нещо такова се казваха.
Поръчах си такъв тоник от Avon. Благодаря.

# 309
Здравейте, лятната ни почивка приключи. Изключително изненадана и доволна останах от детския слънцезащитен лосион на VZK с фактор 50+.

# 310
  • Стара Загора
Имам много стара спирала на Trend it up, която ми прави много хубави миглите и исках да използвам такава за събитие, но водоустойчива. Взех си водоустойчивата, но няма такъв ефект като старата, и си мисля, че ефектът идва от това, че старата е сгъстена. Как да пробвам да сгъстя и новата? Да я оставя известно време отворена ли?

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 21:41 от ❇Sisi_91❇

# 311
Не знам дали е от това, понеже водоустойчивата версия на любимата ми спирала изобщо не се представя толкова добре.

# 312
Остави я отворена. Но, дори и сгъстена може да няма същия ефект като любимата ти.

# 313
Напоследък всички автоматични моливи за очи, от които бях доволна и не мърдаха, започнаха леко да се размазват. Явно клепачът се е променил. Визирам авт. молив на Айвън и Есенс. Бяха си бетон, като ги сложа и до вечерта не мърдат.
Препоръчайте ми някакъв друг вариант, даже може и обикновен, не е задължително да е автоматик. Grinning

Иначе последно съм доволна от зелената спирала на Есенс и матовото червило crayon на Мейбълин (не е в графата евтино, но за мен се ползва дълго време и от тази гл. т. си заслужава).

# 314
  • София
На rimmel scandal eyes са доста стабилни. Само онлайн може да се поръчват вече.

Общи условия

Активация на акаунт