Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 68

• 86 148
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
toniboni от къде са маските ? Елитис?

Не знам, откъде сте, но Елитис на Халите в София е затворен, защото и Халите са затворени. Не знам, къде е изместен. Бях се засилила миналата събота Simple Smile Тези пачове не съм ги виждала. Бих ги пробвала

# 286
toniboni от къде са маските ? Елитис?
Ремедиума на Денкоглу, ама вчера си взех от Ремедиума в Младост други два вида за проба 😊 сега си взех ягодово суфле и пилинг чаено дърво ще споделя след като ги опитам 🤗

А пачовете  ги взех от една аптека и бяха поне 6 вида, аз си ги държа в хладилника за да са ми студени и съм доволна, ама аптеката беше в Бистрица - ходихме на плаж ⛱🏖
Намерих ги в нета на снимка всички видове

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 12:10 от toniboni

# 287
Отново благодаря, за съветите за спирала!

Последните ми покупки. Взех тези две спирали, естествено лореалската е по, но и другата е страхотна! Точно това търсех.
Гланцът за устни има страхотен цвят и не. Еот тези, които прекалено много щипят на устните. Червилото на Лореал е доста издръжливо.

# 288
  • Бургас
Еее, супер! Много се радвам, че са ти допаднали предложенията. Simple Smile

# 289
  • Стара Загора
Предстои ми повод, на който може би за около половин-един час ще има снимки и не ми се дават пари за грим за толкова малко време. Мисля да пробвам да си направя грим сама (макар, че хич не ме бива). Искам да си взема нещо за веждите. В ежедневието не им правя нищо освен да ги среша. Черни са, но не гъсти, средна деблинина. Имам гел за вежди на Essence (по-светлия вариант), но ми се иска може би молив. Не искам да стои грубо, а просто някак си завършено и подчертано.

# 290
Момичета, търся препоръка за лосион за почистване на лице, който да съдържа спирт. Има ли такова нещо на пазара? Къде да гледам? Преди време Нивея имаха такъв лосион със спирт, но сега като им гледам продуктите, не намирам такъв. Не ми препоръчвайте мицеларна вода. Искам лосион на спиртна основа.

# 291
Момичета, търся препоръка за лосион за почистване на лице, който да съдържа спирт. Има ли такова нещо на пазара? Къде да гледам? Преди време Нивея имаха такъв лосион със спирт, но сега като им гледам продуктите, не намирам такъв. Не ми препоръчвайте мицеларна вода. Искам лосион на спиртна основа.
Тоник става ли? Или задължително лосион?

# 292
  • Deutschland
Сиси, виж моливите на Катрис. Много ги хвалят.

# 293

Мога да ти препоръчам този лосион със салицилова киселина - Mixa Anti-Imperfection Почистващ лосион за лице за проблемна кожа. Почиства и освежава много добре.

https://shop.lillydrogerie.bg/mixa-mixa-antiimperfection-losion-200ml

# 294
Bernichka, благодаря, но този от Лили е без алкохол.
Sladkishi, да може и тоник.

# 295
А защо трябва да има алкохол?

# 296
влизам да похваля този скраб за коса и скалп много ми хареса
Крем за ръце

И продължавам с теста на маските с нови две

# 297
Аз съм доволна от този с чаено дърво и бадемова киселина, с комбинирана кожа съм и е антибактериален

# 298
  • София
влизам да похваля този скраб за коса и скалп много ми хареса...
Крем за ръце...

От къде са закупени скраба и крема за ръце?

Последна редакция: нд, 07 авг 2022, 10:21 от bubanka

# 299
Готов - не знам.
Но аз си забърквам в аптека лосион против пъпки (като мажа с памук само проблемното място, не цялото лице!):
- хлорнитромицин
- гентамицин
- глицерин
- салицилов спирт 2%

Общи условия

Активация на акаунт