Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 68

• 86 156
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета,
По-рано имаше такива мнения, но сега не ги намирам, затова:
Моля за препоръки за безсулфатни дрогерийни шапоани.

# 271
Миналата година си бях взела измиващия бебешки гел за лице и тяло на лидлската марка (съставът беше почти идентичен с този на шампоана), както и бебешкия шампоан на Бевола от Кауфланд - тогава много ми харесаха, но наскоро пак ги повторих и нещо не можаха да се спогодят с моята коса.

Допадна ми бебешкият шампоан на Хип.

Сега съм хвърлила око на бебешкият шампоан на babylove от ДМ, ще дам отзиви и за него. Предполагам, че в Лили също имат безсулфатен шампоан в бебешката си серия.

В последните месеци започнах да разбивам малко шампоан с вода в отделно шишенце непосредствено преди ползване, така се получава хубава пяна и по-лесно нанасям на косата.

# 272
Има ли алтернатива на едновремешния камуфлаж на Катрис?
Беше си страхотно попадение, не мърда като се нанесе, изключително траен и икономичен на добра цена.

# 273
Влизам да похваля тази маска за коса супер доволна съм, взех и една за проба за лице с Канабис и изпробвах лепенките за черни точки - доволна съм
Добавям и тези пачове за под очи  - 10 бр са в опаковка

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 16:34 от toniboni

# 274
Беше си страхотно попадение, не мърда като се нанесе, изключително траен и икономичен на добра цена.

вече не го ли продават? Хубаво че си купих две кутийки от всеки номер - летен и зимен нюанс. Жалко, само този камифлаж имаше моите цветове на кожата - с и без тен. Май последно ги купих април месец.

# 275
Моля препоръчайте ми спирала за дълги, непокорни мигли. Искам да придава обем, да ги подрежда и са е наситено черна. Това са последните, които пробвах, отляво надясно, са подредени по ред на харесване.

На GR, имайки предвид това, което търся най се доближава, но може още. Joy
Следващите две на MNY са хубави, но доста трудно си оправям дългите мигли и много се цапам с тях на клепача, докато ги подредя. Четвъртата на MNY е сходна на GD. Тази на MF и Essence, изобщо не съм доволна. Толкова нищо не правят, че милите ми чак изглеждат късни и рехави с тях.

Здравей!
Това е новият ми фаворит -
L'Oréal unlimited. Другата ми любима е L'Oréal Paris False Lash Bambi . Честно да ти кажа, първата вече ми е по- любима. Мислех, че няма спирала, която да ми допадне повече от Bambi, но се оказа, че Unlimited  е точно такава. Simple Smile Дано намериш своята.

# 276

вече не го ли продават? Хубаво че си купих две кутийки от всеки номер - летен и зимен нюанс. Жалко, само този камифлаж имаше моите цветове на кожата - с и без тен. Май последно ги купих април месец.
преди ползвах него, сега се спрях на този на Евелин и съм доволна

# 277
Да похваля душ геловете на Perlier, има ги в Лили и в Ремедиум. В момента в Лили са на промоция по около 5 лв.
Първо опитах този с карибска ванилия от промо в Ремедиум - страхотен за цената си, оставя кожата много мека и гладка, изобщо не изсушава, много добре се пени, има лек аромат на автентична ванилия (не на сладкиш).
После взех този с фрезия от Лили - невероятен е, все едно съм се напръскала с парфюм. Има силен аромат на флорален парфюм, който се задържа дълго след баня, оставя кожата нежна и гладка.

# 278
Ама че сте подстрекателки... Реших, че няма да повече да купувам душ гел и вие ме убедихте да го сложа в списъка на покупки. Само дано да успея да изляза от вкъщи...

Между другото искам да попитам, тъй като изгубих скриншота на една основа, блестяща май, за която прочетох тук - потребителката беше казала, че е със суха кожа и че го използвала и без грим отгоре. Марката беше на Есенс или Катрис - не си спомням, но беше бюджетна... Но специално се бях включила да питам за типа кожа.... 🙏

# 279
  • Бургас
Не знам за основа, но аз имам тази пудра и е с много фин, деликатен блясък. Харесва ми.

# 280
Здравейте момичета,
По-рано имаше такива мнения, но сега не ги намирам, затова:
Моля за препоръки за безсулфатни дрогерийни шапоани.
Шампоаните на OGX са безсулфатни - имам лилавите шампоан + балсам, не са лоши, има ги в ДМ и Лили.
Скрит текст:
От Лили съм си купувала натурален шампоан на Herbis, има ги и в Зоя - също ми хареса. Шампоаните на Фито Козметик пак са безсулфатни и евтини, но не знам дали ги има в Лили-то.

# 281
Шампоаните на Фито Козметик пак са безсулфатни и евтини, но не знам дали ги има в Лили-то.
[/quote]
 тези са ми любими от тяхните

# 282
Скрит текст:
Имам предвид, че застава някой косъм на никъде и няма оправяне ако спиралата не е хубава,слепване и какво ли не. Да не говорим, че косъмчетата във външният край постоянно се закачат за долните и ако не са фиксирани хубаво, това може да те побърка цял ден.
Благодаря за препоръката. Определено ще ги пробвам, но ще започна с някоя на Essence, че три от снимката са нови и куп пари за спирали на вятъра.
Пробвай процедура за ламиниране на мигли. С нея косъмчетата ще стоят подредени и повдигнати, тези в края няма да се заплитат с долните.
За спирала бих препоръчала Catrice Glam&Doll. Има различни в серията, но са страхотни и на съвсем достъпна цена.

# 283
  • Ланкър, планините Овнерог
Нали съм със слаб ангел, та и аз се изсилих с душ гел на Perlier. Взех "фрезия"- хич не е моЙто. Остра парфюмна миризма, далече от фрезията. На всичкото отгоре, вЕрно е траен аромата.

# 284
  • вкъщи
toniboni от къде са маските ? Елитис?

Общи условия

Активация на акаунт