От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 24

• 71 754
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря! В профила ми при тях излиза и телефонният ми номер, би трябвало да ми имат координатите (от офис трябва да си взема пратката, когато и да е това...).🤔

# 631
  • Шумен
Здравейте! От известно време не успявам да си вляза в профила ма Доставка от Англия. Някой със същия проблем?
Пратките ми вече закъсняват доста и ги получавам в разбъркан ред. Т.е. липсват ми първите пратки, а пък съм получила последните.

# 632
  • Варна
Здравейте! От известно време не успявам да си вляза в профила ма Доставка от Англия. Някой със същия проблем?
Пратките ми вече закъсняват доста и ги получавам в разбъркан ред. Т.е. липсват ми първите пратки, а пък съм получила последните.
Aз влизам в профила си, но не чакам пратки в момента, та не мога да кажа дали  има проблем.

# 633
Зависи през какъв браузър се опитваш да влезеш. Аз със google chrome не успявам, с Opera влизам.

# 634
  • Шумен
Зависи през какъв браузър се опитваш да влезеш. Аз със google chrome не успявам, с Opera влизам.

С мозила също става. С Хром наистина не се получава, а доскоро влизах.

# 635
Искам да поръчам няколко неща от Sainsbury. Може ли да ми препоръчате превозвач, при кого пристигат пратките от този магазин?

# 636
Някой знае ли дали лерон и ггбг са една фирма? Защото са на един адрес в УК, сега видях и ми стана странно.

# 637
  • Sofia
Leron ползват транспорта на GGBG.

# 638
ГабиЕли (UKtoBG) - на пратка ли мерят или общо на пратки от курс.
Пример в курси 1131 пътуват 5 пратки онлайн поръчки:
Пратка 1 е 600 гр - 5 лева
Пратка 2 е 300 гр - 5 лева
Пратка 3 е 350 гр - 5 лева
Пратка 4 е 200 гр - 5 лева
Пратка 5 е 150 гр - 5 лева
Тотал: 25 лева
Или
(600 + 300 + 350 + 200 + 150) х 5  = 1.6 кг х 5 = 8 лева ~ 10 лева
Не мога да ги разбера, в единия курс ми са все едно са ги сумирали, както е при ГГБГ, което би трябвало да е коректното, в другия на всяка пратка под 1 кг ми седи по 5 лева............
На Вас как Ви ги мерят?

# 639
  • Там...
Ще ви сумират всичко накрая, когато пристигнат в БГ, 8 лв. ще е дължимата сума.

# 640
Точно така е, както е посочила RLY. Просто под 1 кг пратките ги смята за 1 кг, програмата им няма как да сумира грамажи като качат пратката, защото пратки пристигат и в различни дни преди да замине курса и до последно събират. Тук ще платите спрямо реалното тегло *5 лв/кг за пратки пътували в един курс.

# 641
Leron ползват транспорта на GGBG.
Разбирам, благодаря. Аз съм много доволна от тях, преди ползвах габиели, но нито пращаха ъпдейти, нито снимки, нито обработват толкова бързо.

# 642
Здравейте,
имате ли представа какво става с курсовете на ГГБГ от Великобритания? Курсът от 26.11 още го дават на път...

# 643
  • София
Здравейте,
имате ли представа какво става с курсовете на ГГБГ от Великобритания? Курсът от 26.11 още го дават на път...
В събота бях при тях, казаха че го очакват във вторник да пристигне /днес/.

# 644
Здравейте,
В събота бях при тях, казаха че го очакват във вторник да пристигне /днес/.

Много благодаря за информацията! Може би метеорологичните условия нещо са ги забавили.

Общи условия

Активация на акаунт