От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 24

• 71 009
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • Luxemburg
От София кой е най-сигурният и евтин начин за връщане на пратка до Англия? Купих от търговец една Пандора гривна, която е дефектна и трябва да я изпратя обратно, а той да я замени.

Габиели пътуват между 7-10 дни. Не знам защо в сайта им е дадено толкова много време. Това лято ги ползвах на два пъти за пратка от физическо лице. Не приемат от онлайн магазини и при първата ми поръчка помислиха, че е от такъв и ми теглиха едно конско защо съм им пуснала поръчка, като е написано, че не се приемат такива. Изрично са ми подчертали, че приемат само лични пратки, което е от физическо лице, а не фирма.

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 18:51 от ronicat

# 91
  • софия
Провери в пощата. Пратката е лека и едва ли ще струва много, а имат проследяване.

# 92
  • пустинята Гоби
И аз съм връщала с Български пощи покупки от Англия, не е имало проблеми. Цените доста се вдигнаха напоследък, но ако е малък пакета е възможно да излезе под 10 лева.

# 93
Изпуснала съм новата тема.
Тази седмица направих малък английски пазар, колкото до изпробвам Лерон.

# 94
Габиели пътуват между 7-10 дни. Не знам защо в сайта им е дадено толкова много време. Това лято ги ползвах на два пъти за пратка от физическо лице. Не приемат от онлайн магазини и при първата ми поръчка помислиха, че е от такъв и ми теглиха едно конско защо съм им пуснала поръчка, като е написано, че не се приемат такива. Изрично са ми подчертали, че приемат само лични пратки, което е от физическо лице, а не фирма.
Добре де, тук в темата няколко пъти вече потвърдиха, че Габиели приемат пратки от търговци и ги ползват за доставка на покупки от Англия до България. А сега вие казвате, че ви се карали за пратка и че не искат да приемат пратки от търговци. Не знам вече на кого да вярвам приемат ли Габиели пратки от магазини или не приемат

# 95
  • софия
ГГБГ имат нова платформа, трябва да се направи пререгистрация.

# 96
ГГБГ имат нова платформа, трябва да се направи пререгистрация.
А някой успя ли тк не се получава при мен😡

# 97
  • Пловдив
Аз още вчера се пререгистрирах успешно, а час след това получих мейл за новата платформа.
Нямах възможност да я проуча, обаче, че много бързах.

# 98
Не е нужно да правиш нова регистрация на сайта на ГГБГ, а просто даваш забравена парола, следваш получения по мейла линк и въвеждаш нова парола (и със старата става).

# 99
  • Стара Загора
Ако сте въвели Еконт като начин на получаване, погледнете дали е този, който сте избрали. Имаха проблем там. При мен няколко пъти се наложи да го редактирам.

# 100
  • Luxemburg
Габиели Изрично са ми подчертали, че приемат само лични пратки, което е от физическо лице, а не фирма.
Добре де, тук в темата няколко пъти вече потвърдиха, че Габиели приемат пратки от търговци и ги ползват за доставка на покупки от Англия до България. А сега вие казвате, че ви се карали за пратка и че не искат да приемат пратки от търговци. Не знам вече на кого да вярвам приемат ли Габиели пратки от магазини или не приемат
На сайта им изрично е написано и ме виждам какво значение има какво пише тук. Това, че при някой минава не означава, че няма да се заядат с вас.

# 101
Скрит текст:
Габиели Изрично са ми подчертали, че приемат само лични пратки, което е от физическо лице, а не фирма.
На сайта им изрично е написано и ме виждам какво значение има какво пише тук. Това, че при някой минава не означава, че няма да се заядат с вас.
Скрит текст:
Хората ви казват, че информацията е от собствениците на Габиели, но пак има някой да каже,че това не е достоверна информация, защото в сайта на Габиели пишело друго. Защо не го обявят и в сайта? Само те си знаят причината.
Вчера успешно ми приеха две пратки Габиели от Amazon. Никой не ми се е карал. Laughing

# 102
  • Бургас
Аз също няколко пъти съм писала, че редовно поръчвам от Англия - Амазон и Ибей.
Който не вярва или се притеснява не поръчва и толкова. Или използва други фирми.

# 103
И аз поръчвам от месеци с Габиели от Англия, жената в офиса ми беше казала, че вече няма проблем. Доста неща получих от Амазон и Ибей.

# 104
  • Стара Загора
Откога GGBG закръгля 1,5кг на 2кг? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт