От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 24

• 71 812
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Не е често, дебни. По-изгодно е с превозвач, защото за БГ се начислява ддс и става по-скъпо.

# 526
Благодаря Heart

# 527
Пак съм аз, извинявам се.
Искам да поръчам от Буутс една марка, която не я виждам в други сайтове Фридабейби.
Обаче като се регистрирам не ми праща код на телефона, оказва се че тази опция е валидна само за Ирландия и ЮК.
От магазина ме посъветваха да поръчам като гост.
Някой поръчвал ли е така и стигат ли успешно до превозвач?
От страниците по назад оставам с впечатлението, че Габиели и dostavkaanglia имат офиси във Варна, но вторите нямат актуализация на курсове.

# 528
  • Варна
Затова и ги зарязах Доставки Англия и  се преместих при Габиели.
Имаха един период,в който пратките ми кибичеха по месец в офиса в Англия,защото видите ли не се товарели на следващия курс ами когато на тях им скимне. Абсолютно несериозно отношение.
 В склада им във Варна една пратка я търсихме сума време. Накрая я намерихме,ама пък не можела да се освободи от системата и ей такива лаишки,непрофесионални изпълнения.
 При Габиели всичко си е точно и за десетина дни до две седмици си получавам нещата тъй,че си струват 2-та лв. на кг. отгоре.

# 529
Все пак dostavki anglia си работят още, нали? На сайта им не пише да са затворили офиса в Лондон?

# 530
Все пак dostavki anglia си работят още, нали? На сайта им не пише да са затворили офиса в Лондон?

Работят да, но и при мен последните 2 пратки отнеха над месец, което е малко несериозно.

# 531
  • Някъде там, ела и провери...
Аз онзи ден си взех поредната пратка от тях и честно казано досега не съм има проблеми с тях. Обикновено за около 2 седмици ми пристигат нещата и винаги ме уведомяват по мейл.

# 532
Искам да поръчам от Буутс една марка, която не я виждам в други сайтове Фридабейби.
Обаче като се регистрирам не ми праща код на телефона, оказва се че тази опция е валидна само за Ирландия и ЮК.
Някой поръчвал ли е така и стигат ли успешно до превозвач
?
От страниците по назад оставам с впечатлението, че Габиели и dostavkaanglia имат офиси във Варна, но вторите нямат актуализация на курсове.

Пак си повдигам въпроса някой поръчвал ли е от Буутс скоро….

# 533
?

Няма пречка да не доставят пратката. А ако не я доставят, какво губиш?

# 534
Пари, които ще платя като гост профил и не знам дали ще ми ги възстановят адекватно:::/

# 535
  • пустинята Гоби
Гост профила пак пише имейл и се предполага, че поръчката пак ще има номер. Ама точно от буутс никога не съм поръчвала. Нямаш ли някой приятел с английски номер, да му го ползваш за регистрацията и той да ти валидира акаунта?

# 536
# 537
Пари, които ще платя като гост профил и не знам дали ще ми ги възстановят адекватно:::/
Това не е някакъв измислен сайт, че да се притесняваш за такива неща.

# 538
?

Аз поръчвам много често от Boots, като гост и не съм имала проблем с нито една от поръчките. Поръчвам до GGBG.

# 539
Много благодаря Heart
Ще поръча и аз значи.

Общи условия

Активация на акаунт