От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 24

• 71 827
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Да кажа само че получих от Англия пратката (столче за кола), но вместо 50лв. както си мислех защото го бях чел някъде из темата, се оказа че сумата е 80лв. (столчето е леко). Обадих се на телефона и човека от Габиели каза че сумата не е на килограм а фиксирана и 50лв. е било преди година а сега си е толкова (без мито и ддс).

# 511
Да кажа само че получих от Англия пратката (столче за кола), но вместо 50лв. както си мислех защото го бях чел някъде из темата, се оказа че сумата е 80лв. (столчето е леко). Обадих се на телефона и човека от Габиели каза че сумата не е на килограм а фиксирана и 50лв. е било преди година а сега си е толкова (без мито и ддс).
Сега погледнах и цената наистина е 80лв.

# 512
А кога се плаща мито и ДДС ?

# 513
А кога се плаща мито и ДДС ?
Не се плаща.

# 514
  • Сф
Доставки Англия работят ли още? Гледам на сайта им последните курсове са от 2022.
Има ли някой превозвач от Англия, който да вози и софийският офис да НЕ е в Младост?

# 515
  • Sofia
Тези не работят ли - dostavki.co.uk ? Миналата седмица минах покрай новия им офис в Лагера.

# 516
  • Сф
О, тези не ги бях чувала, но ако са свестни ще е супер. Ще са ми много удобни.

# 517
  • София
Случайно забелязах, че TKMAXX вече имат сайт за поръчки/доставки до Германия. Асортиментът изглежда по-органичен, но пък ще имаме повече избор на превозвачи. В немската тема попитах за отзиви.

# 518
  • Sofia
О, тези не ги бях чувала, но ако са свестни ще е супер. Ще са ми много удобни.

В крайна сметка, работят ли тези Dostavki.co.uk? Simple Smile Май "не", понеже опитах да им пратя съобщение и не стана.
Някой, ако е наясно, да сподели.

# 519
  • Сф
Регистрирах се при тях миналата седмица, но още не съм поръпвала на техен адрес

# 520
Здравейте, бихте ли споделили от кои сайтове поръчвате памперси?
Виждам голяма разлика в цените тук - 20 лв за пакет, който в Англия е 2 паунда, та като че ли искам сама да си поръчам.
И кои марки са за предпочитане - Little Angels, Mamia ли?

# 521
Моят съвет е да си купиш по един пакет от бг за проба и тогава да си поръчваш. Предлагат се по всички борси за памперси. Аз съм ползвала Mamia с голямата ми дъщеря, но като се роди малката, ми се сториха много твърди и караме с лидълски. От тях съм супер доволна, много често са на промоция и зареждам.

# 522
С памперсите аз не можах да се възползвам от ниската им цена, защото плащайки тук на превозвача, цената ставаше същата колкото да ги поръчам от ОЛХ.

# 523
Благодаря ви!
Ще последвам съветите.
Да, за лидълските чувам добри мнения.
Сега взех само 100 бр Хармони памперс, но като че ли е добре да имам няколко  марки в наличност, в случай че бебето не ги хареса.

А да попитам в сайтовете на Джордж и Некст нямат често намаления на бебешко, нали?
Чудя се кога да поръчвам и с превозвач ли или директно до тук?

# 524
  • пустинята Гоби
Памперсите се обират според пропускливостта и кожата на бебето, не толкова по цената. Ако няма проблеми, тогава вече ясно. Аз ползвах ДМ-ски.

Лично аз ползвам превозвач, когато поръчвам от Джордж. След като изпробвах всички сайтове, този ми е най на сърце за детски дрехи. Бебешките им бодита бяха единствените, които не мръднаха след 2 деца. Те и Праймарк, ама последните нямат сайт, та разчитам на покупки на място.

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 00:00 от 🌹 Mimi Rose 🌹

Общи условия

Активация на акаунт