От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 24

• 71 867
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
От Royal Mail могат ли да предоставят доказателство, че е доставена – подпис, снимка?

# 496
Да, прилича на надраскано, честно казано, но си е снимка на подпис.

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 19:32 от ANNA.

# 497
Здравейте, имам една поръчка направена в eBay с доставка до офиса на GGBG, изпратена е с Royal Mail и от номера за проследяване се вижда, че е доставена. От GGBG твърдят, че не са я получавали и че е грешка на куриера и да си повдигна диспут с куриера. Продавачът няма да върне парите, защото се води доставена пратката. Според вас какво мога да направя за да си получа или пратката или парите?
Аз имах такъв случай.Имах трак номер проследяване подпис ,снимка на получена пратка при тях .От GgBG твърдят че я няма при тях да си говоря с продавача ,ТкМахх.От продавача отказаха възстановяване те си имаха проследаване ,нормално е.Писах ,звънях пак писах и пак звънях….Пращах мой познат в офиса на GgbG нищо не направих! Само нерви си образувах.
Пих една студена вода!Сумата от поръчката ми беше 150лв ,приех че можеше и по зле да е и ги зарязах.

# 498
Здравейте, имам една поръчка направена в eBay с доставка до офиса на GGBG, изпратена е с Royal Mail и от номера за проследяване се вижда, че е доставена. От GGBG твърдят, че не са я получавали и че е грешка на куриера и да си повдигна диспут с куриера. Продавачът няма да върне парите, защото се води доставена пратката. Според вас какво мога да направя за да си получа или пратката или парите?
Аз имах такъв случай.Имах трак номер проследяване подпис ,снимка на получена пратка при тях .От GgBG твърдят че я няма при тях да си говоря с продавача ,ТкМахх.От продавача отказаха възстановяване те си имаха проследаване ,нормално е.Писах ,звънях пак писах и пак звънях….Пращах мой познат в офиса на GgbG нищо не направих! Само нерви си образувах.
Пих една студена вода!Сумата от поръчката ми беше 150лв ,приех че можеше и по зле да е и ги зарязах.

Мен ме човърка, тази пратка е някъде и трябва да може да се намери. Иначе и моята е за 70 паунда. Много е неприятно, че Ggbg казват, че я няма и дотам, пий една студена вода.

# 499
На ТкМахх етикетите от както пращат с еври куриер са пълна критика и не ги разпознават в GgBg ,етикети от други сайтове си пристигат ,а с тези вечно е драма.Жалкото е ,че нямат страница с фотоси на неразпознати пратки GgBg ,те ако имат ,както имат всички други превозвачи ще си позная пратката и ще си я докажа с документ и фактура разбира се.Обаче нямат.Явно не им се занимава.Хвърлят ги някъде из склада и после нямам идея какво правят с тях.Няма как да нямат неразпознати пратки ,абсурд.

# 500
Здравейте, регистрирах се в Габиели обаче в полето за доставка на английския сайт от който искам да пазарувам на името не позволява да се пише ID номера от Габиели. Може ли без номера (досега с Габко съм пазарувал от Амазон и там се пишеше id-to) в Габиели, писах им от чата на сайта но никой не отговаря.

# 501
  • Там...
Номерът е задължителен, напишете го в полето за адрес, там ще го приеме.

# 502
Момичета, искам да поръчам от сайта на Sephora UK и да използвам превозвач, първо не знам кой, второ не знам как става. Можете ли да ми помогнете с инструкции и съвети.

# 503
Номерът е задължителен, напишете го в полето за адрес, там ще го приеме.
Благодаря, направих поръчката на сайта и сега когато отида на Габиеши “регистриране на пратка” ми се появява избор между “интернет пазаруване” и “личен багаж”. За да избегна митото и таксите кое трябва да избера?

# 504
  • Там...
Не е нужно да я регистрите, когато пристигне в склада на Габиели, ще получите имейл.

# 505
В профила не регистрирам. Аз им пиша на имейла в деня на пристигане на пратката. Давам тракинг номера и вече 4 пъти ми регистрират пратката като Разпозната, защото търговците не слагат I'd-то незнайно защо. Би Ви спестило време ако изпаднете в тази ситуация и ще си получите нещата по график и без да се притеснявате да не би да е загубено нещо.

# 506
Така ползвах и аз габиели, ID го записах към адреса и са получили пратката успешно. Гледам, че пишете за мито и ДДС. В какви случаи се плаща, да не би да съм се прецакала като регистрирах пратката в сайта на Габиели ?

# 507
Така ползвах и аз габиели, ID го записах към адреса и са получили пратката успешно. Гледам, че пишете за мито и ДДС. В какви случаи се плаща, да не би да съм се прецакала като регистрирах пратката в сайта на Габиели ?
Не сте, няма мито и ДДС.

# 508
А как става плащането към Габиели. Пуснала съм да си получа пратката в офис на Спиди. Ще имам наложен платеж ли и отделно таксата на Спиди ?

# 509
А как става плащането към Габиели. Пуснала съм да си получа пратката в офис на Спиди. Ще имам наложен платеж ли и отделно таксата на Спиди ?
Доставката си плащате на Спиди. Парите за Габиели са с наложен платеж, поне така беше послудно като съм ползвала опцията....

Общи условия

Активация на акаунт