От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 24

• 71 871
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, малко извън темата ще е въпросът ми:
Поръчвали ли сте от английски сайтове блузи, тениски, ризи, суичъри, подходящи за училищна униформа? Освен George (Asda) и Next има ли други подобни сайтове с такова облекло на поносими цени?

# 481
# 482
  • пустинята Гоби
От тук съм доволна - https://tuclothing.sainsburys.co.uk/ , както и от Marks and Spencer. А последно на място купувах от този бранд дрехи на децата, хубави са - https://www.dunnesstores.com/ .

# 483
здравейте,какво се случва с ГГБГ,уж пратките простигаха сряда,четвъртък,а последните все петък и събота,а последният от миналата седмица още не е дошъл

# 484
Здравейте, ако направя поръчка от Англия с доставка от Габиели ще трябва ли да плащам ддс и мито?

# 485
# 486
Здравейте, ако направя поръчка от Англия с доставка от Габиели ще трябва ли да плащам ддс и мито?

Габиели нали не предлагат доставка за оплайн поръчки от Англия или се бъркам?

# 487
  • Варна
Бъркате. Работят си доставките с тях през офис северен Лондон. 5лв. на кг.

# 488
Бъркате. Работят си доставките с тях през офис северен Лондон. 5лв. на кг.

Питах, защото в сайта им изрично пише:

"Офисът обработва лични пратки и заявки за взимане от адрес

Офисът НЕ ПРИЕМА онлайн поръчки !!!"

Ще звънна за всеки случай.

п.с Приемат поръчки

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 11:46 от feedy

# 489
  • Варна
Е аз знам какво пише на сайта им Grinning,но знам и как стоят нещата в действителност. Затова така ви отговорих.

# 490
Здравейте,някой да ползва ггбг извън София?За първи път ми се случва доставка на пратка с еконт и се чудех кога ли в изпращат?

# 491
Здравейте,някой да ползва ггбг извън София?За първи път ми се случва доставка на пратка с еконт и се чудех кога ли в изпращат?
На следващия ден след обработването на пратките, понякога дори същия.

# 492
защото пратката ми беше обработена и готова за взимане в събота сутрин,а аз предварително бях задала доставката с еконт и днес е сряда и я няма🫣

# 493
Често се бавят с изпращането, писала съм им многократно.

# 494
Здравейте, имам една поръчка направена в eBay с доставка до офиса на GGBG, изпратена е с Royal Mail и от номера за проследяване се вижда, че е доставена. От GGBG твърдят, че не са я получавали и че е грешка на куриера и да си повдигна диспут с куриера. Продавачът няма да върне парите, защото се води доставена пратката. Според вас какво мога да направя за да си получа или пратката или парите?

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 06:37 от ANNA.

Общи условия

Активация на акаунт