КАУФЛАНД - тема 57

• 41 457
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
Аз открай време съм вярна на К. Лидл редовно го подминавах, от 2-3 години открих и там неща от моя ценови сегмент. Но приложенията и на двата са ми много полезни.

# 496
Обаче сега Лидл се говори че са първенец във вдигането на цени, същевременно Кауфланд атакува с промоции с карта и всичко се измести там.

В Билла днес имаше 10 човека. А преди това в Кауфланд нямаше място къде да се спре.

# 497
Кауфланд не си позволяват вдигане на цени в рамките на работния ден.
За мен е недопустимо конкретно за Лидл сутринта да съм купила мляко за 0.79 стотинки, а следобяд в 16 ч същото мляко да струва 0.89 стотинки.
Кое налага да се вдига цената в рамките на 6-7 астрономически часа??!! Като млякото е произведено и доставено преди месеци..
Виж в Кауфланд ми се е случвало обратното - докато стигна до касата, артикулът да е намален.

# 498
Спекуланти на дребно са лидълци, измекярски номерца започнаха да прилагат.

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 14:55 от dani-ela-80

# 499
Здравейте, току -що пазарувах с Кауфланд карта , дигитален вариант, но после не ми дава опция да въртя колелото в приложението. Имам ли право?

# 500
Аз съм забелязала че в Кауфланд стандартната цена без промо е по висока от тази в кварталният ми магазин за доста неща.
О, да, така е. Особено плодовете и зеленчуците като се прибирам си ги купувам от улицата в пъти по- евтино. Удобството на хипермаркета е, че си зареждаш хладилника за цяла седмица и не мъкнеш торби на ръка.

# 501
  • в сърцата на децата <3
Здравейте, току -що пазарувах с Кауфланд карта , дигитален вариант, но после не ми дава опция да въртя колелото в приложението. Имам ли право?
Изчакай десетина минути, отвори касовия бон и ще ти зареди и колелото, и точките.

# 502
Snow angel, благодаря много! 🤗

# 503
  • Mostly in my mind
Знаем, но е осезаема разликата. Постепенно Кауфланд набраха точки спрямо Лидл. В Кауфланд отивам с мисълта, че всичко, което е в списъка ми ще го намеря. В Лидл - вече не . Персонала е много различен. Площта, паркинга
Абсолютно подкрепям мнението ти!

Тъкмо влизам да питам няма ли борба за олио Blush

# 504
Здравейте,
продават ли в Кауфланд тахан от тиквено семе? Обиколих вчера магазина, но не намерих. После ходих и в Била, но и там нямаше. Може би аз не съм го намерила? Thinking

# 505
Аз пазарувам и в двата магазина,но предпочитам Кауфланд. Наистина е по-голяма вероятността да си напазарувам всичко по списък, пък и не сменят нон стоп местата на всичко. В Л. когато и да отида ,все има нещо на друго място ,а това извънредно много ме напряга тъй като обикновено влизам за да напазарувам  и да изчезвам,не обичам да обикалям безцелно

# 506
  • Велико Търново
Woohoo, бях в К на пазар. Чувствах се все едно съм на екскурзия - ново място, всякакви забележителности и народ, народ.... Не е моят магазин, определено! Взех си от дребните сладки по 1кг опаковка и не са крайно зле. Аз обичам такива вредности и тези ще си ги изям Simple Smile
Взех АМ на промоция и ММ купи бира за запасите в нас. Това ще е, ако случайно видя нещо интересно занапред ще питам за мнения, но не е моето място за пазаруване. Оставям го на вас Simple Smile

# 507
Woohoo, бях в К на пазар. Чувствах се все едно съм на екскурзия - ново място, всякакви забележителности и народ, народ.... Не е моят магазин, определено! Взех си от дребните сладки по 1кг опаковка и не са крайно зле. Аз обичам такива вредности и тези ще си ги изям Simple Smile
Взех АМ на промоция и ММ купи бира за запасите в нас. Това ще е, ако случайно видя нещо интересно занапред ще питам за мнения, но не е моето място за пазаруване. Оставям го на вас Simple Smile
Имат ли  дребните сладки палмово масло?

# 508
  • Велико Търново
Не съм ги чела, но 100%имат. Излязох и кутията е в нас, няма как да видя и кажа конкретно какво и колко има. На вкус имат много захар и палма:)

# 509
Skk, мисля, че ако им следиш промоциите, абстрахираш се от хората и не купуваш месо от витрините им ще ти хареса Кауфланд Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт