КАУФЛАНД - тема 57

• 41 416
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
Долче, как по няколко пъти на ден да въртиш колелото? Аз мисля, че е на всяко пазаруване. Ако не съм ходила днес, няма колело. В Лидл не е ли пак така?

# 661
Дева в Лидл трябва да имаш 15мин. разстояние
между маркирането с една и съща карта- поне така ме бяха предупредили когато исках да услужа с моята на клиентка преди мен.

# 662
Някой имал ли е случай в който да не може да активира купона на бонбоните полсучай рожден ден за 0.01 лв.? Какво наприхте, за да се отстрани пропуска? Днес реших да се възползвам от подаръка, но ми ги маркираха за 9.99лв.. Отказах ти.

Маркират се на редовна цена всички артикули независимо дали са купон или намалени с карта. След натискане на “плащане” от касиера или на каса за самообслужване, отстъпките се прилагат.
Колелото не може да се върти два пъти.
(Е може ако сте пазарували вчера и сте забравили да го въртите, днес пазарувате и като влезете в колелото ще имате право на 2 завъртания).

# 663
Някой имал ли е случай в който да не може да активира купона на бонбоните полсучай рожден ден за 0.01 лв.? Какво наприхте, за да се отстрани пропуска? Днес реших да се възползвам от подаръка, но ми ги маркираха за 9.99лв.. Отказах ти.

Маркират се на редовна цена всички артикули независимо дали са купон или намалени с карта. След натискане на “плащане” от касиера или на каса за самообслужване, отстъпките се прилагат.
Благодаря за информацията. Утре пак ще ходя, то К. ми е на една ръка.
Имам още един въпрос: Купона след като се активира в същия ден ли трябва да се купи или може и по-късно?

# 664
Имам още един въпрос:Купона след като се активира в същия ден ли трябва да се купи или може и по-късно?
Има си срок показан долу на купона(3 седмици)

# 665
Долче, как по няколко пъти на ден да въртиш колелото? Аз мисля, че е на всяко пазаруване. Ако не съм ходила днес, няма колело. В Лидл не е ли пак така?
Макс по 1 път на ден може да се върти колелото на Кауфланд. След всяка първа покупка за деня. В Лидъл не е така. Трябва да има 10-15 минути между 2 сканирания на картата, за да има скреч карта или колело. Обаче офертите могат да се ползват без да се чака да минават минути (предполагам, че и в Кауфланд е така за офертите).

# 666
Купонът е валиден до изтичане на срока. Не е нужно веднага след активиране да го ползваш.

Цвет, имах предвид, че рулетка/скреч карта в Лидл е веднъж на всяка касова бележка.
И в К колелото, също.

# 667
Дева, не е така. В Кауфланд- при всяка първа покупка за деня. В Лидъл трябва да са минали 10-15 минути между двете покупки, за да имаш скреч карта/колело. Но не е самостоятелен 1 на ден. Случвало ми се е да имам по 3- 4 скреч карти от Лидъл- ако съм забравила нещо и пак вляза...

# 668
Не съм ходила по повече от веднъж дневно, Долче. Затова мислех, че е на касов бон.

# 669
Аз го прочетох някъде случайно, преди това съм влизала по 2 пъти в магазина, но не се бях замисляла по въпроса с колелото изобщо...🙂 Може ли всеки път да е все детелинка...поне да бяха пуснали купони с по 1 точка бонус или някой продукт с -15%...поне да има някакво намаление или бонус, дори и козметични...Пак щеше да е по-добре от детелинките. 😁

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 19:41 от dolce miele

# 670
Аз при първото завъртане спечелих сладолед за 1ст. После -детелинки.

# 671
Късметлийка...😝

# 672
Аз при първото завъртане спечелих сладолед за 1ст. После -детелинки.

И аз така. Само първия път спечелих. Оттогава нищо Cry

# 673
  • София
Ъхъм, те ако не пускат детелинки как ще трупат корпоративни печалби? Пък простолюдието да дежури в магазина, да прави сметки колко лв. е сметката и да се надява на някаква вафличка..
Нали работи за акционерите - какъв е проблема да бъхти там на касата.

# 674
В никой магазин не са ни вързали зорлем да пазаруваме,едва ли някой ходи в Кауфланд само за да му се падне вафла за 1 ст. От веригата пускат карти и промоции,който иска може да се възползва, никой не го задължава да трупа и брои точки

Общи условия

Активация на акаунт