Колко често се виждате с нов партньор?

• 6 992
  • 157
  •   1
Отговори
# 120
  • Далечният изток
Ма може естествено, все в един момент ще се покаже като такъв.
Докато неграмотният много бързо лъсва и бързо приключвам.

# 121
Напълно си права. Когато се запознахме с ММ /ерата преди мобилните телефони/, тестът за по-сериозни отношения съдържаше само 3 неща: 1. да пише грамотно, 2. да е неженен, 3. да има шофьорска книжка. Това последното не знам как го измислих, но толкова ми е бил акъла на 20 години.

# 122
  • София
Я да питам по темата, че тия дни се заговорих с една приятелка. Виждат се от март, но всъщност май месец не го е виждала въобще. Пише й, но срещи няма. И тя се чуди какво да прави.
Той не иска да късат, но...

# 123
  • Варна
А защо не са се виждали този месец?

# 124
  • София
Имал много работа.

# 125
За да скъсаш, трябва първо да имаш връзка.
Видели се няколко пъти не е връзка, дори да е имало секс.
Все едно я интервюират за работа. Не са я наели, още е на интервю. Не върви много добре (интервюто), но ако не се появи по-харесван кандидат, може евентуално да я наемат за малко (на временен трудов договор).

# 126
  • Варна
Аха. Аз съм пас от такава "връзка". Дори работата да е в друг град или държава в същия континент, пак може да се пътува. Явно желане няма.

# 127
Втрещена съм какви времена са настанали! Остави онлайн комуникацията и всички глупости които се пишат. Ма на тях и секс не им се прави! Каква е тая негова работа.. обзалагам се че за други неща със сигурност ще намери време!
Уви, това което пише Лори за интервюто може би ще се окаже вярно. Дори не виждам къде отидоха чистите чувства и любов без сметки..
Съвет към твоята приятелка-да говори с него съвсем открито както с теб. Сега. Просто да не я прави на идиот.

# 128
  • София
Абе уж в началото имало секс, сериозни разговори, любоф и сега... тишина. Ще говори с него на 4 очи при първа възможност.
Ама и аз така й казвам, че това не е баш връзка и е свободна поне да се срещне с друг.
И на мен ми хареса сравнението с интервю.

# 129
  • Варна
Ама какви сериозни разговори и любоФ при два месеца гаджелък? Тази приятелка ако е на твоята възраст, не знам... Сбъркана история.

# 130
  • София
Е, случва се. По-малка е.

# 131
Обаче Феникс е прав, като писа някъде в темата, че не е добре да се преговаря за отношения, тоест да му обяснява, че иска да се виждат по-често и т. н., а направо да се ориентира другаде. Защото такъв разговор вероятно няма да доведе до никъде.
Само е ясно, че това е постижимо, ако няма намесени чувства, тоест още не си се привързал към тоя човек и не ти е влязал под кожата. Stuck Out Tongue Winking Eye В случая тези са отскоро заедно, вероятно още не е развила чак такива чувства. Да се ориентира на другаде, казвам...

Хах, Роки, почнали със секс и силни чувства и след месец вече не се виждат по половин месец. Очевидно е.

# 132
той не искал да късат..тоест да си стои послушна на резервната скамейка, ако я устройва...

# 133
  • София
Опитала е с такъв разговор. Помня, че пихме бира в началото на месеца и пак ми мрънка. Не е станало. Абе, загубена работа. И аз се съмнявам, че я държи резерва.

# 134
  • Агент под прикритие
той не искал да късат..тоест да си стои послушна на резервната скамейка, ако я устройва...
... или си е обрал крушите, когато още на първия-втория месец са започнати "сериозните" разговори. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт