Намаления – Лято / Есен 2022 г., Зима 2022 г. / 2023 г. и Пролет 2023 г.

• 145 583
  • 746
  •   2
Отговори
# 705
За Златна рибка
10 пр. На всички ненамалени продукти от 01.05.2023 до 04.06.2023
С код: ZR66976S

За douglas.bg
15 пр. Валиден до 31.07.2023
Не се комбинира с други промоции, намаления, талонии за рожден ден. Не важи за продукти с douglas price, кокто и  при покупка на gift card.
С код: 1000000805055

# 706
Декатлон има ли намаления за Деня на детето?

# 707
И на мен ми се налага тази седмица да купя няколко неща. Трябва ми код за Ozone.bg, HM, DM и някоя аптека.

Благодаря!

# 708
Декатлон нямат намаления доколкото съм запозната.

За озон във фейсбук дават кодове на ненамалени обаче неща. Промо код озон е страницата, пита се там...

# 709
  • Пловдив
За Златна рибка

За douglas.bg
Не се комбинира с други промоции, намаления, талонии за рожден ден. Не важи за продукти с douglas price, кокто и  при покупка на gift card.
Във физическите магазини на Златна рибка дали важат тези 10%?

# 710
Здравейте , дами ! Някой взимал ли си е разопакован продукт от Емаг ? Попринцип знам че са супер мошенници и си имам едно на ум , чудя ако взема разопакован , да не ми излезе даже по “солено”Ще съм много благодарна на личен опит Simple Smile

# 711
За Златна рибка

За douglas.bg
Във физическите магазини на Златна рибка дали важат тези 10%?
Не мога да кажа Simple Smile вчера ги получих двата талона с една получена поръчка, написах ги тук и ги хвърлих. Дори не ги и снимах. Съжалявам.

# 712
Здравейте , дами ! Някой взимал ли си е разопакован продукт от Емаг ? Попринцип знам че са супер мошенници и си имам едно на ум , чудя ако взема разопакован , да не ми излезе даже по “солено”Ще съм много благодарна на личен опит Simple Smile
Аз съм вземала от търговеца Емаг телефон и всичко беше наред. Пращат с преглед и трябва да огледаш добре нещо да не липсва, защото май направо от върнатите от клиентите ги пренасочват пратките. За другите търговци там е божа работа, защото после ако има нещо ще се разправяш с тях, а не с платформата Емаг.

# 713

Защо да са мошеници?? И кои..
Аз съм с обратни точно впечатления, коректен търговез е Емаг.
На въпроса да  вземала съм, скоро беше, беше като ново.

Апропо..с тази нагласа , която имате, по-добре купете от др.място...

# 714
  • София
И аз съм взимала от Емаг- телевизор и смарт часовник, всичко е наред.

# 715
Да уточним - говорим за Емаг и продукт предлаган от Емаг, а не за външен търговец, нали?
Винаги може да върнеш ако не ти хареса, при това ще е безплатно връщането към емаг.
Повтарам - емаг, не външен търговец.

# 716
  • София
Да, и двата продукта бяха предложени от Емаг, не от външни търговци.

# 717
Аз на питащата дама исках да го кажа. Ако го знае, се извинявам.
Но понеже има разлика кой го предлага продукта, да не стане така че я подвеждам..за това го натъртих Grinning

# 718
Да , благодаря за обратната връзка ! Пък че са мошенници , всекиго е ясно  ! Не веднъж съм си патила от твхните “промоции” Simple Smile

# 719
  • София
Да, имат промоции и то понякога доста добри, но трябва да следите желаната цена на артикула. И да, понякога прекаляват с обявените цени и проценти намаление, но след като им наложиха глобата, са много коректни в законово отношение, особено като става въпрос за промоции. Така че в този случай ми се струва, че сте се подвели по някоя реклама и после сте видял и продукта на друго място на по-ниска цена, което реално си е ваш проблем.
В интерес на истината съдействат и с покупки от външен търговец. Пратката ми се беше забавила и след контакт със съпорта, веднага се задействаха от фирмата-изпращач. След това от Емаг даже бяха досадни, звъняха ми 2-3 пъти дали всичко е наред.
И за да не превръщам темата само за Емаг, очаква ли се намаление на Бебо като миналата година на първи юни?

Общи условия

Активация на акаунт