Намаления – Лято / Есен 2022 г., Зима 2022 г. / 2023 г. и Пролет 2023 г.

• 145 638
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,за Спорт Депо има ли някакво намаление(отстъпка)за нов клиент?В момента има 20% на детски стоки...

# 61
Здравейте,

Знаете ли дали до есента в Хиполенд пускат намаления на колички, понеже се колебая да взема ли от сега количка?

Терминът ми е през Октомври и затова не искам да бързам, а не искам да купувам количка на редовна цена.

# 62
Здравейте,

Знаете ли дали до есента в Хиполенд пускат намаления на колички, понеже се колебая да взема ли от сега количка?

Терминът ми е през Октомври и затова не искам да бързам, а не искам да купувам количка на редовна цена.
Постоянно има намаления на определени колички. Вече зависи, дали тази, която сте харесали ще бъде намалена.

# 63
  • София
Ако сте си харесали определен модел, следете промоциите. Имате достатъчно време. Аз купих моята количка в 8-мия месец, за да не ми заема място само да я заобикалям.

# 64
# 65
В Емаг цените са различни всеки ден. Следете и внимателно пазарувайте.
Аз съм доволна. Намерих гел за пране Персил 5 литра за 9 лв с БД. Редовната цена е към 36-40 лв.

Пратете линка за да го следим

# 66
Reserved - 20% намаление на детската колекция

# 67
Здравейте,

# 68
Notino - Безплатна доставка на всички поръчки

# 69
  • София
За 1 юни, ще има ли някъде добри отстъпки за играчки?
 Дебна една къщичка на Плеймобил.

# 70
За 1 юни, ще има ли някъде добри отстъпки за играчки?
 Дебна една къщичка на Плеймобил.
Намаленията за 1-ви юни минаха в средата на май месец. Хиполенд и Комсед имаха по 25%. Сега имат определени играчки само намалени. В Озон също има някакви намаления, но не са големи.

# 71
  • София
Уайкики ( физически, не знам важи ли и за онлайн ) допълнителни -20% на всичко, само днес.

# 72
С безплатна доставка е днес онлайн магазина им, отстъпката им пише че важи за избрани артикули.

# 73
С безплатна доставка е днес онлайн магазина им, отстъпката им пише че важи за избрани артикули.
Не пише това. Пише, че важи за всичко.

# 74
Не съм го видяла това, има лента отгоре на която пише 20 % за избрани и видях нея.

Общи условия

Активация на акаунт