Намаления – Лято / Есен 2022 г., Зима 2022 г. / 2023 г. и Пролет 2023 г.

• 145 626
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Кои сайтове препоръчвате за избор на:
- якета (зимно, езен/зима, пролетно...) и мъжки обувки (търся с мека подметка), и заплаща ли се връщането?
Пазарувал съм само от обувки.бг - хареса ми това че има доста избор и доставката беше безплатна и връщането безпроблемно. Ако има някакви кодове и т.н. при първа поръчка ще е плюс.
Преди седмица гледах в глами или модиво - доста избор имаше, дори размери.

В моловете рядко нещо ми харесва, а ако е харесано, обикновено е от премиум марка и на баснословна цена. Има и изключения, но вече смениха колекциите.

# 631
  • София
Якета - Теодор.
Обувки - ECCO, Skechers но не всички модели
И двете марки имат магазини, където можеш да пробваш и усетиш, пък после да поръчаш онлайн ако цената идва по-добра.
Мека подметка си е относително. Декатлон имат някои омекотени модели.
Обувки.бг и Модиво е едно и също.

# 632
  • София
Още един глас за чаршаф с ластик на Панагюрище, но взех от ранфорс (памук), а не трико, чудесен е.

# 633
Здравейте
Батут за скачане, голям търся. Някъде да сте виждали на добра цена?

# 634
Изчакайте до май месец. Ще пуснат намаления за 1-ви юни. В Емаг пускат на много ниски цени.

# 635
# 636
  • София
В Баухаус миналата година бяха пуснали голям батут за около 250 лв.

# 637
Здравейте
Батут за скачане, голям търся. Някъде да сте виждали на добра цена?

https://www.emag.bg/tramplin-zipro-jump-pro-s-predpazna-mrezha-o … 721/pd/DS2X8NMBM/

Този имаме от две седмици. Цената беше около 370 лв с доставкта. Много сме доволни.

# 638
Батутите с вътрешна мрежа са по-добър вариант, защото пружините остават от външната страна и няма опасност някое по-малко дете да се нарани.

# 639
Дайте мнение за намаления комплект от прибори за хранене във WMF - 30бр. за 169лв.
Нещо чак страшна му е обявената реална цена, та...ми навява съмнения.

# 640
Дайте мнение за намаления комплект от прибори за хранене във WMF - 30бр. за 169лв.
Нещо чак страшна му е обявената реална цена, та...ми навява съмнения.
Къде е това намаление?

# 641
https://wmf.bg/pribori/komplekti-pribori-za-hranene/komplekti-pr … ibori-boston-30ch

И аз ги гледах, но пък ми се иска да имат някакви завъртулки по тях, та май ще пропусна.

# 642
Някой знае ли кога се очаква намаление в Хиполенд или Комсед и по специално търсим детско колело Simple Smile

# 643
Намаления ще има в средата на май месец за 1-ви юни.
Миналата седмица взехме колело от Хиполенд с 20% намаление. Всички бяха намалени. Не знам има ли още промоция.

# 644
https://wmf.bg/pribori/komplekti-pribori-za-hranene/komplekti-pr … ibori-boston-30ch

И аз ги гледах, но пък ми се иска да имат някакви завъртулки по тях, та май ще пропусна.

Не изглеждат зле на живо. Гледах ги през витрината, но ще ида тези дни да ги пипна, за да преценя, дали са стабилни.

Общи условия

Активация на акаунт