С какво ви дразнят мъжете /тема №12/

• 60 751
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Станало е като задача по математика:
-Колко е 3 в 1 минус една втора.
-Отговор : 0.

# 421
Ами аз така си го пия, по половин ден. Не съм му правила скандал само забележка, но трябва да се има предвид и, че утре трябва да ми дойде, та малко ми трябва, за да се вбеся.

# 422
По-скоро щях да го вдигна на балон така и така го е изпил, защо поне не е измил чашата. Или като влезеш да каже, сори, изпих ти го, искаш ли да ти направя сега?

# 423
Мъжът ми пие едно кафе няколко часа. Видя ли полупълна чаша, изпивам го, без, повтарям - без да се извинявам и питам дали да му направя пак. Ако седне да се вбесява, не знам, не знам…

# 424
Аз пия отвратително кафе, два дни може да стои никой няма да го пипне. Чиста работа. Как го пиете това 3 в 1, цяло чекмедже имам от тая гадост. Айде ти си жена, вие пиете всякакви глупости, ама мъжът ти?!?

# 425
  • Далечният изток
Аз пия 3 в 1, ама си го пия на работа.
Е, уикенда вкъщи, ама никой на никого не пипа чашите.
Всъщност той много често не си допива кафето (3 в 1 също), но знам, че щом го е оставил, повече няма да пие и отива в мивката.

В този случай, ако някой ми пипне чашата, честно, не знам как бих реагирала. Всъщност вие би трябвало да си знаете, както ние, че чашите не се пипат или каквото там се случва.

# 426
Аз пия отвратително кафе, два дни може да стои никой няма да го пипне. Чиста работа. Как го пиете това 3 в 1, цяло чекмедже имам от тая гадост. Айде ти си жена, вие пиете всякакви глупости, ама мъжът ти?!?

Бррр, верно е голяма гадост това. Мойте колежки го жулят по цели нощни, щото било по- слабо. Ма това нито може да ме вдигне, нито съживи, не удариш ли 2 силни еспесота.

# 427
Доки, рано сабахлем, едно късо тройно еспересо, т.е. вода като за едно и кафе като за три. Захар, мляко, сметана и всякаква подобна бълвоч са ерес. Добре, че домашните знаят, че нито чашата ми се пипа, нито се говори с мен, преди да съм излочила гърмящата си смес, ако им е мил животът.

# 428
  • Швейцария
Пак съм аз. След като ММ направи всичко възможно да ме зарази, успя. Имам и усложнения, с пневмония съм, на антибиотик. Кипя просто...но нямам сили да го трясна с нещо по главата и после да го закопая.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 09:31 от JennyBG

# 429
Лежи си сега и оздравявай. Тъкмо ще имаш време да измислиш по-добро алиби.

# 430
Джени, и да се беше изолирал, пак можеше да се заразиш. Все пак една банв и една кухня ползвате.
Гадно са отношението и непукизмът Sad Надявам се поне да се грижи за теб сега. Скорошно оздравяване!

Едит: Моят като ми съобщаваше, че е с положителен тест и запопна с едно виновно "Трябва да ти кажа нещо". По-ядосана бях за фразата, отколкото за диагнозата.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 10:18 от Лютиче 2.0

# 431

Моят като ми съобщаваше, че е с положителен тест и запопна с едно виновно "Трябва да ти кажа нещо". По-ядосана бях за фразата, отколкото за диагнозата.
Верно, че като почне тъй и очакваш вместо "Ковид" да каже "Трипер".

# 432
Аа, що не ме учудва изобщо. Моят също с ковид беше и не пожела да се махне от спалнята. Като заспеше гадта му слагах маска да не ми диша, но пак пръскаше аерозоли и бацили.
Не успях да се заразя все пак. Така,че не е задължително

# 433
  • Далечният изток
И вечерта преди теста е бил болен и сте спали в едно легло...

# 434
...Като заспеше гадта му слагах маска да не ми диша, но пак пръскаше аерозоли и бацили.
Трябваше да пробваш с възглавницата.

Общи условия

Активация на акаунт