Случвало ли ви се е чудо? Чували ли сте за такова покрай вас?

• 2 127
  • 19
  •   2
Отговори
  • софия
Здравейте, пускам темата за да ми вдъхнете надежда, че дори, когато изглежда, че няма надежда и път напред, все пак нещата се нареждат. Предстои ми тежка година, свързана със здравето на близък човек. Аз чудеса не съм виждала, надявам се на такова за жалост.

# 1
За съжеление не се случват такива неща... аз лично съм в ада от 8 години и съм го разбрал, че ще е до последния дъх. За едни живота е рай, за други ад.
Същото и за справедливостта - на този свят няма справедливост.

# 2
Случват се чудеса, разбира се, за съжаление - рядко. Много по-често се случват, когато вярваме и се стремим към тях. Има такива периоди на изпитания, по някакъв начин трябва да ги преодолеем, успех!

# 3
Чудо аз разбирам, наистина чудо. Нещо, за което науката няма обяснение.
А иначе за справедливост има, но не работи така.
На мен всичко ми се връща, наистина всичко и много внимавам. Малко дори да сгреша и ми се връща. Обяснявм.си го с това, че си вземам поука и има смисъл да ми се начуква канчето.
При някои хора няма смисъл.
Аз сега се сещам, че на една приятелка баща и, когато бяхме деца,  се съживи в моргата. Още е жив вече доста възрастен.
Наистина не помня, какво му имаше, но го обявили.за умрял и там се беше събудил.
За болни хора, които са се подобрили внезапно съм чувала, но нямам такива познати.

# 4
Здравейте, пускам темата за да ми вдъхнете надежда, че дори, когато изглежда, че няма надежда и път напред, все пак нещата се нареждат. Предстои ми тежка година, свързана със здравето на близък човек. Аз чудеса не съм виждала, надявам се на такова за жалост.

От мен една голяма прегръдка. До последно се надявахме на чудо.

# 5
Да.
Преди 14 години лекарите от няколко болници ни съветваха да търсим погребална агенция за майка ми, убедени че няма надежда и че най-лошото е въпрос на време. Още е жива, на крака и в добро за възрастта си общо състояние.

Не губете кураж, борете се до последно!

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 11:56 от Mößbauer-Effekt

# 6
Пожелавам да ти се случи чудо.

# 7
Аз самата съм била много зле, когато съм била тригодишна. Лекарите са утешили майка ми, че е още млада и ще има друго дете. Получила е доста здравословни проблеми от стрес, дори не е можела да ме гледа, баба ми е била с мен в болницата. С цената на огромни количества антибиотик са ме спасили, тогава точно са излизали нови лекарства.

# 8
Всичко е предопределено кога и как ще се случи. За вас може да е чудо,но всъщност, ако някой има още път напред, то ще се намери начин,по който да продължи. Ако обаче е краят,който и да молите,където и да ходите,каквото и да правите,за да го предотвратите,няма да се случи. Защото душата на всеки има план кога и как да напусне това измерение. И всяко страдание и болка е път с много уроци.
Четете книги в тази насока,много ще ви помогнат да приемете неизбежното,на мен ми помогнаха и интересното е,че бях чела такава литература преди да се случи и без изобщо да подозирам,че ще ми потрябва това знание скоро. Да,много страдах,много плаках,стигнах дъното на ада ,исках и се молех да не се събуждам сутрин с този адски товар. След години си давам сметка колко уроци научих,които нямаше,ако не се беше случвало. Всичко има цена,и най-вече посока и смисъл.

# 9
  • Другата България
От сърце ти пожелавам нещата при теб/вас да се наредят и чудото да се случи!
Вярвай, и се бори докрай! Прегръщам те! Hug

# 10
Всичко е предопределено кога и как ще се случи. За вас може да е чудо,но всъщност, ако някой има още път напред, то ще се намери начин,по който да продължи. Ако обаче е краят,който и да молите,където и да ходите,каквото и да правите,за да го предотвратите,няма да се случи. Защото душата на всеки има план кога и как да напусне това измерение. И всяко страдание и болка е път с много уроци.
Четете книги в тази насока,много ще ви помогнат да приемете неизбежното,на мен ми помогнаха и интересното е,че бях чела такава литература преди да се случи и без изобщо да подозирам,че ще ми потрябва това знание скоро. Да,много страдах,много плаках,стигнах дъното на ада ,исках и се молех да не се събуждам сутрин с този адски товар. След години си давам сметка колко уроци научих,които нямаше,ако не се беше случвало. Всичко има цена,и най-вече посока и смисъл.

Подписвам се под този пост. Проверих лично на свой гръб тази истина. Тежко е понякога, но вярно, чудесата се случват, ако е предвидено да се случат.

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 13:18 от Ън

# 11
Виждала съм неща, които едни биха определили като чудо, а други биха дали логично обяснение, базирано на науката.
Първият случай за който се сещам е чичо ми. Като бебе е бил с много тежка пневмония и лекарите почти не са му давали шанс. Е, да, но му е било отредено да живее. На тридесет и няколко годишна възраст беше парализиран. От кръста надолу не можеше да се движи. Не знам каква е била диагнозата, тогава съм била десет годишно дете. Не съм и питала и разпитвала, защото все още се усеща, че е бил, кофти период, към които не искат да се връщат. Бяха му извършени няколко операции в България и в чужбина. Е, човекът е на крака, напълно подвижен и мобилен. Преди няколко години катастрофира, беше е тежко състояние. И през това премина. Та, този човек аз съм го нарекла феникс. Да е жив и здрав, още дълги години.
Чудо се случи преди години с баща ми. Имаше доста сериозни сърдечни проблеми. Няма да изпадам в подробности, но гледката как колабира пред вратата на спешното отделение,  беше кошмарна, но благодарение на бързата и адекватна намеса на лекарите той беше спасен. Беше кошмарна нощ, която никога няма да забравя. За съжаление 3 години след тази случка, по безкрайно нелеп начин той напусна този свят.

# 12
Снощи в Ютюб гледах видео, в което сърдечен хирург разказва два случая в опреационната зала. При единия човек, който е бил вързан към апаратура, отчитаща липсата на всякаква дейност, след 20 минути се е съживил без никакви поражения за мозъка (знаете, че няколко минути без кислород могат да оставят човек ментален инвалид). Другият случай е на пациент, който е кървял и лекарите не са можели да спрат кървенето. В един момент са се отказали. Изведнъж усетили някакво присъствие в залата и тогава кървенето е спряло. Те нямат никакво съмнение, че в операционната зала е имало нещо невидимо.
Ако на човек му е писано да живее, ще живее. Ако не - ще се отправи към светлината.
Не искам да звуча безчувствено, но вече приемам смъртта като момент на почивка.

Ето видеото с хирурга - https://www.youtube.com/watch?v=JL1oDuvQR08
А това е подкаст с Петър Петров, който прави регресии и нарича смъртта "голямото спокойствие" - https://www.youtube.com/watch?v=CaTKmTMSVck&t=2515s

П.С. - Вкратце - да, има чудеса. Ако е писано, човек може да се измъкне абсолютно невредим от всякакви ситуации.

# 13
Вярвам в чудеса и ти пожелавам чудо!

# 14
Пожелавам ти чудо, авторке!
А, междувременно се наслаждавай на всеки миг с обичният ти човек. Не мислете за утре, а живейте в "сега".
В крайна сметка, никой не знае какво ще стане след миг. Както си си здрав и прав и може в следващият миг да те няма.
Затова кураж и се наслаждавайте на момента!

Общи условия

Активация на акаунт