Случвало ли ви се е чудо? Чували ли сте за такова покрай вас?

• 2 140
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Да! Случвало ми се е, макар и не в здравословен аспект. Аз...лесно се отчайвах. Не губи надежда! Прегръдка от мен.

# 16
Ако става дума за неочаквано подобрение, когато се очаква по-скоро фатално влошаване на здравето - да, на мен се случи. Лично на мен. Не бих казала, че е точно чудо, по-скоро късмет. Дано се случи и на близкия ти човек!
Радвай се на това, че още сте заедно, имайте си хубавите моменти, ако това е възможно. А какво ще стане, не определяме ние.

# 17
На мен ми се е случвало чудо след посещение на специално място. Историята е твърде лична, за да я споделям публично. Не съм вярваща в традиционния смисъл на думата, но вече вярвам, че има някаква висша сила и определени места, на които връзката с нея е някак по-пряка.

# 18
  • Countryside
На мен по-скоро да, на близките ми не. Може би съм изчерпала всички чудеса за себе си. За мен, обаче, чудесата имат обяснение. А до кога ще сме на този свят - колкото ни е писано, за да се спази написаното явно стават чудеса или ние ги определяме като такива.

# 19
И аз споделям за чудо (не в здравословен план). Много се молих тогава но не съм сигурна дали молитвите помогнаха или беше предопределено развитие на проблема.

Пожелавам ти го, както и здраве, спокойствие и мъдрост за теб и близките ти!

Общи условия

Активация на акаунт