🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #13 🤍

• 252 984
  • 5 951
  •   1
Отговори
# 5 715
Много се радвам, че хейтът тук се пренасочи към Витя. Аз като пеех, че тоя едва става за чеп за зеле. С милиметри от дъното в моите очи го издигат само 2 неща: че майка му изглежда готин човек и че бившата му е яка мацка. По всички други критерии ми е тотал щета. Личи му, че е изхабен по всякакви начини. За прословутата му ревност, която никой от близките му не пропуска да отбележи, казвала съм ви моето мнение - отврат. Пази Боже от ревнивци!
Та дори и Люса, хубаво, че ѝ се размина. За Марчето не знам… надявам се да не заедно.

# 5 716
Може ли някой да пусне една снимка на Марчето 😃

# 5 717
https://www.instagram.com/tv/CeLT81qjVhz/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Това не знам дали сте го пускали вече, но е велико. Grinning

# 5 718
Може ли някой да пусне една снимка на Марчето 😃

Ей тук daisy беше извадила от фб профила й: https://bg-mam.ma/p/1445436/44834514 (дано правилно съм се справила с линка, даже не успявам да си го проверя в момента, понеже нет няма 😅)

# 5 719
Ее готина е мацката.

# 5 720
На мен нежна и приятна ми изглежда, ама и много мъничка.
По повод сутиена и по-скоро липсата му - и аз от 5 дни така се размотавам, ама в безлюдно родопско село, пред хора не смея 😄
Капитонова я хванах накрая на предаването - доста свита и плаха ми се стори, дано поне малко си е взела и осъзнала от случилото се.

# 5 721

Този подкаст ще излезе в четвъртък..
Утре излиза подкаста с Виктор на Дарик.бг

# 5 722

Този подкаст ще излезе в четвъртък..
Утре излиза подкаста с Виктор на Дарик.бг

А-у-у, Жана какви бицепси е заформила 😲, поокръглила се е бая май.

# 5 723
Малка част от подкаста с Виктор в Дарик:
https://vm.tiktok.com/ZMN1DHA4p/?k=1
Обиден е, че хората са запомнили имената на момичетата, а него го познават като Ергена, а не като Виктор.😔 Бих казала, добре че бяха момичетата, защото с такъв пън като него, дори и шоуто на Любо Нейков щеше да е по-гледано.

# 5 724
Че е дребна Александра, си знаем, обаче до Жана изглежда направо джобно гадже.

# 5 725
Само да уточня, че на въпроса на Кадиев дали би се извинила на Александра отговорът на Виктория беше :
-"Бих го направила лично, може би!" Това може би някога в необозримо бъдеще е ясно за какво става въпрос. Никога няма да стане. Ако случайно се засекат някъде може да не е скоро и да е минало много време и въобще не вярвам Виктория да повдигне темата.

# 5 726
Разбира се, че няма да ѝ се извини никога. Това беше йезуитския отговор.

Не съм и очаквала да се извини.

# 5 727
Ще се извини Виктория, ама друг път.

# 5 728
Както публично я обиждаше, така и извинението трябва да е публично.

# 5 729
  • София

До последно била сигурна, че Виктор ще избере Александра, но се оказало,
че избрал НЕЯ
-
ами нормално, като я няма Александра.

И Била поласкана, че в крайна сметка, тя получила последната роза - голяма чест, да те изберат поради липса на друга.

Дениз не я броим, защото за Виктор беше просто ПРИЯТЕЛ, с който да се посмеят.

Общи условия

Активация на акаунт